Digiturk Paket Alımı Hakkında

Kardesim almayin su mereti yahu, ondan sonra bunlar tarafli, iptal etcem naralari atacaksiniz. Eskiden heryerde sigara iciliyordu

kotuydu, artik o kadar guzel mekanlar var ki... Git cayini al macini izle milletle sohbet et haftada 10 - 15 lira masraf yaparsin hem

insan icine karismis olursun. AYni hesaba geliyor, bazen de bakmayiverin maca olsun bitsin.

Digiturk almak her türlü dışarı çıkıp maç izlemekten ucuza geliyor..

20'li yaşların başında dışarda izlerdim, şu anki düşüncem "vaktiyle iyi kazıklanmışız" şeklinde..

ben öğrenciyken çok zenginmişim... :)

digitürküm var ligtv kapalı haftada en az 2 kere arıyorlar açalımmı ligtv yi diye? bu kirli düzene para vermem dememe rağmen utanmadan arıyorlar gene siz siz olun sakın ligtv abonesi olmayın renktaşlar.

burasi digitürk müsteri temsilciligi mir renkdas? :D

saka bir yana, direk müsteri temsilciligini arasan daha faydali bilgi alirsin bence. cekinmene gerek yok. gayet efendi ve samimi insanlar :)

Kardesim almayin su mereti yahu, ondan sonra bunlar tarafli, iptal etcem naralari atacaksiniz. Eskiden heryerde sigara iciliyordu

kotuydu, artik o kadar guzel mekanlar var ki... Git cayini al macini izle milletle sohbet et haftada 10 - 15 lira masraf yaparsin hem

insan icine karismis olursun. AYni hesaba geliyor, bazen de bakmayiverin maca olsun bitsin.

Kaç senedir hazırlık maçı bile kaçırdığımı hatırlamıyorum. Babam, abim ve ben izliyoruz maçları o masraf 45 lira oluyor sadece bir maçlık. Ayda 4 maç izlesen 200 lirayı buluyor masraf. Evet sigara içilmiyor artık ama o kadar boş muhabbet ve küfür dönüyor ki adamlara sinir olmaktan maçı izleyemiyorsun. Adam ana avrat küfür ediyor 2 dk sonra aynı adamın attığı gole yırtına yırtına seviniyor. Neyse bizim için bir gelenek her hafta sonu toplanıp babamlarda maç izlemek. Dışarıda izlemek her türlü bundan masraflı olur.

Valla evde birkaç arkadaşını çağırıp yata yata maç izlemenin konforu olmuyor o şekilde. Kimileri kalabalık ister, kimileri konfor. Cafelerde vesaire biri ayağa kalkar, diğerinin kafası büyüktür, öteki çok ses çıkarır, diğeri ter kokar... Kim uğraşacak...

Sadece 5 yabancı ile mücadele etmiyoruz bu sene, maçlarımıza gelmeyip Azizle Acunla Fenerlilerle kanka olan bir tff başkanıyla, türlü yalakalıkları sayesinde başakşehir futbol stadına ismi verilen milli hocamızla, Başta ligtv olmak üzere birçok fb yanlısı medyaya karşı da mücadele ediyoruz. Gücümüzü gösterebileceğimiz tek mecra ise LİGTV yi eve sokmamaktır.

Premier lig için alana birşey demem de sadece TSL almayın bi derbi maçlarını da kahveden izlersiniz.

ALMAYIN diyoruz diye bir kuş demediğiniz kaldı.

Ne alaka diyenler bolca düşünsün ama cevap yazmayın lütfen.

Ben SD digiturk ten HD digiturke geçtim.Eutelsata döndürdüler çanağı.74 lira ödüyorum.Bütün belgeller spor paket şampiyonlar paket hepsi HD.Zaten HD tv niz varsa HD alın diğeri çok kötü görüntüsü.

Geçen sordum 54 tl dediler alacağım el mahkum..Aboneliğim Ağustosta bitiyormuş yenileyeceğiz

Arkadaşlar;

Geçen cebe mesaj geldi; " Garanti internet şubesine giriş yap 22.90 TL den digitürk üyesi ol" diye...

Sonra ben de girdim inter Garantiye.O hakkı kazandığıma dair başka bir mesaj geldi.

Az önce gittim bayiye. Sordum soruşturdum. Normal de 30 TL olan bir paketmiş ve Lig Tv yok.

Sonra bana başka öneriler yaptılar. 450 TL kredi kartından peşin çekim 9 taksit kampanyası varmış.Lig Tv li. Türksat üzerinden.

Ayrıca 15 TL Eylüle kadar sonrasında ise 50 TL lik bir başka kampanya varmış. Yine Lig Tv li.( 5 takım )

Tereddüte düştüm. Ne diyorsunuz. Hangisini önerirsiniz.

SD'yi Hd'ye çevirttim.

Başlangıç paketi (ulusal kanallar artı türkmax, gs tv gibi özel kanallar dahil)

Keyif paketleri (belgesel, haber, çocuk, müzik, sporsever paketleri hepsi açık)

Lig Tv (bütün super lig maçları açık

spor ekstra (EPL, euroleague, beko basketbol ligi, rusya, brezilya ligleri)

Hepsine 89 TL ödüyorum.

Bu sene de GSVid ile izleyeceğim.

Geçen sene Gsvid den çok memnun kaldım :)

Az önceki başvurumu iptal ettim. Yayın HD değilmiş. HD olması için ayda 79 TL ödemem gerekiyormuş.

Ya yürü git. 50 TL ye paket al, HD olması için de +30 TL öde. Sahtekarlar. :31:

Geri
Üst Alt