Digiturk Paket Alımı Hakkında

Beyler bende Lig Tv almayi dusunuyorum Sadece Galatasaray maclarini izlemek istiyorum ne kadara mal olur.Lig Tv daha once baglatmadim.

Merhaba Simdi 42 Tl ye alsam Gelip Uydu alici mi takacaklar benim next&nextstar minix hd black Uydu alicim var Lig Tv yi bu uydu alicidan izleyemez miyiz.Şifresini kaldirarak izlenebiliyormu.

Az önce çarşıda bayideydim. Son anda vazgeçtim almaktan.

Bana söyledikleri: Paket hazır. kutuyu vereceklerdi , eve gelip bağlayacaktım kendim.

Ama eğer sen kutu istemiyor sadece kartını istiyorsan , cihazında kart girişi ve cihazınında o karta uyumlu olması gerekir.

Cihazının model/markasını bayiye sorarsan veya internetten araştırırsan iyi olur, o karta uyumlu olup olmadığını

Beyler ben bu yıl Lig TV yi Digiturk Play üzerinden değil de, direkt dekoder bağlatarak izlemeyi düşünüyorum. Şampiyonlar paketi 45 liraymış ama onu alabilmek için yanında başka paketler de alman lazım diyor. Ama ben maç haricinde televizyon izleyen bir adam değilim ki.

Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı ? Yoksa niyetim 45 TL ye sadece lig tv izlemekken, saçma sapan paketlerle bana aylık 70 liraya mal oluyor neredeyse.

turksat üzerinden üye olabilirsin böylece sadece lig tv izlersin.

Evinde internet olan adamın bu şerrolara para kazandırmasını anlamıyorum bedava izlemek varken

Dün iptal ettim bende alacak kişilere insani vazifem olarak diyorum almayın her ay kazık yersiniz hediye ederler sonra sattık derler ben size diyorum hiç bulaşmayın yabancı sitelerde bolca yayın var açın bakın kazıklanmayın

Digiturk büyük kolaylık, alabilen almalı mutlaka. Evde rahat rahat maç izlemenin zevkini alınca kolay kolay iptal ettiremezsin.

Önceki mesajlardan birinde digi üyeleri arasında en fazla abonesi olan taraftar Galatasaray taraftarıymış deniyor. Herhalde hala öyle değildir diye ümit ediyorum ama görünüşe göre bizim taraftar hala daha bu haysiyetsizlere para kaynağı olmaya devam ediyor. İlk yarının sonlarına doğru yine bağırmaya başlarız burada bu lig taraflı diye... :redface:

Bugün 5 takımlı Lig Tv paketi aldım.

Yeni bir kampanya başlamış: 2 ay 39,90 TL + 10 ay 52,90 TL Türksat.

Neyse . paketi alırken hadi dedim (hiç araştırmadan soruşturmadan) HD olsun dedim. Fark ne kadar olur o zaman ? 68 TL miş HD paket.Olsun dedim.

Aldım cihazı eve geldim. Taktım , maç ta başlamıştı zaten. Bir baktım HD değil yayın.

Aldığım yeri aradım vs. Yok Müş.Hiz. falan yok arkadaş düzelmiyor.

Bunlar devam ederken tabi görevli dökülmeye başladı: " Zaten ağustos ayında yeni başladık Türksatta HD yayına. O yüzden sadece igTv var HD vs vs"

Orada dur dedim. Nasıl yani. Ben o 16 TL farkı bir tek LigTv için mi vereceğim her ay. Üstelik hala izleyemediğim HD için.

"Şey evet kemküm." Dedim ben HD yi iptal ettirmek istiyorum o zaman.

"Ama iptal işlemleri yapmanız vs" Yahu dedim ben hala HD izleyemiyorum kardeşim sen ne anlatıyorsun.

Sonra yola geldi aplam " Zaten bugün almışsınız. Aldığınız gün içinde yapabiliriz o zaman. vs vs"

Tak HD yi iptal ettirdim hemen. Neyse o sorunu çözdük.

Açık konuşayım. Türksatta HD paket almak tam bir enayilik.

Çok şükür !!! izleyemedik ama zaten HD nin de Türksatta kötü olduğunu duymuştum.

Sadece tek bir kanal için 16 TL fazladan ödemek.

Geri
Üst Alt