Digiturk Paket Alımı Hakkında

@Ahmet KOLKOPARAN abi ben de yeniledim ilk 3 ay beleş 6 ay 49 TL son 3 ay 23 TL... Rakamlarda hata olabilir o gün hesaplamistim 12 aya vurunca 30 tlye denk geliyordu.. Üstüne turksat hd tayini da hediye ettiler bugün gayet iyi izledimm.. Tabi fatura gelince ak kara anlasilir acaba beni mi yediler diyorum :)

kamil koçun şanslı yolcusu olmuşum ilk 2 ay 18 lira kalan 10 ay 36 lira sinema + lig + hd tvler herşey dahil ve taahhüt yok 1 yıl sonunda

kurulum ücretsiz çanak hedaye

@Ahmet KOLKOPARAN abi ben de yeniledim ilk 3 ay beleş 6 ay 49 TL son 3 ay 23 TL... Rakamlarda hata olabilir o gün hesaplamistim 12 aya vurunca 30 tlye denk geliyordu.. Üstüne turksat hd tayini da hediye ettiler bugün gayet iyi izledimm.. Tabi fatura gelince ak kara anlasilir acaba beni mi yediler diyorum :)

1 yıllık taahhüt olması cazip geldi. Bu arada yeni bir kanun çalışması varmış . doğrumu bilmiyorum.

Bu taahhüdü bozma cezası kalkıyormuş.

Paketi aldık. HD yi iptal ettirdik. Ama ben GSTV , Eurosport gibi kanalları izleyemiyorum.

Sordum , paket onları kapsamıyormuş. 20 TL verecekmişim. İzleyecekmişim.

Pişmanım aldığıma. 1 yıl sonunda %99,99 devam etmeyeceğim.

dün digiturkplayden 1 sezonluk süper paket aldımda, o görüntü kalitesine göre paket fiyatını ayarlamaları tamamen paragöz olduklarının kanıtı olmuş. 3 senedir alıyorum digiturkplayden sezonluk paket böyle geçen sene de bu olay vardı ondan önce yoktu aynı fiyata 1200 k yayın alıyorduk. şimdi 800 k veriyorlar standart paket olarak. yüksek kalite istersen 1800 yapmıslar. illallah geldi bu oyunlardan ama el mahkum işte alıyoruz

dün digiturkplayden 1 sezonluk süper paket aldımda, o görüntü kalitesine göre paket fiyatını ayarlamaları tamamen paragöz olduklarının kanıtı olmuş. 3 senedir alıyorum digiturkplayden sezonluk paket böyle geçen sene de bu olay vardı ondan önce yoktu aynı fiyata 1200 k yayın alıyorduk. şimdi 800 k veriyorlar standart paket olarak. yüksek kalite istersen 1800 yapmıslar. illallah geldi bu oyunlardan ama el mahkum işte alıyoruz

Sorma. Ben en azından hemen bir hatadan dönüş yapıp HD yi iptal ettirdim dün gece.

Haybeye 16 TL ödeyecektim. D-smartı beğenmiyordum ama onu arar oldum.

32 TL ödüyordum ama zibilyon tane HD kanal izliyordum.

Ben de çareyi çocuğun odasına kurduğum Tivibuyu tekrar salona takmakta buldum.

Digitürk sadece maçlarda açılacak.

Paketi aldık. HD yi iptal ettirdik. Ama ben GSTV , Eurosport gibi kanalları izleyemiyorum.

Hd olmayan yayin kötü abi kaç ekran TV?

Hd olmayan yayin kötü abi kaç ekran TV?

82 (32") TV var. Ama ben HD hiç izleyemedim biliyormusun.

Akşam 19:30 da paketi aldım ve TV ye bağladım. açtım HD yok.Uğraş uğraş. Yok bir türlü olmadı.

3-4 kez reset, güncelleme , yeniden kurulum falan. Olmadı.

En sonunda da gece 22:00 gibi aradım. İptal edin o zaman dedim. Kapattırdım HD yi.

Sorma. Ben en azından hemen bir hatadan dönüş yapıp HD yi iptal ettirdim dün gece.

Haybeye 16 TL ödeyecektim. D-smartı beğenmiyordum ama onu arar oldum.

32 TL ödüyordum ama zibilyon tane HD kanal izliyordum.

Ben de çareyi çocuğun odasına kurduğum Tivibuyu tekrar salona takmakta buldum.

Digitürk sadece maçlarda açılacak.

lanet olsun bunlara abi. az buz farkta yok 140 tl fark var. maç esnasında kazayla kameraya sinek çarpsa ordan çıkacak yağı bile satmaya çalışacak adamlar bize

jK285pw.png

@Ahmet KOLKOPARAN

:)

doğru söylüyorsun Ahmet abi Galatasaray olmasa Lig tv hayatta alınmaz

50-60 her neyse para veriyorsun kalitesiz,seyircisiz,zemini berbat bir lig izliyorsun

Galatasaray olmasa alırdım EPL paketini 10-15 lira bir şey keyfime bakardım

Stadlar müthiş oynanan futbol üst düzey seyirci mükemmel daha ne olsun

82 (32") TV var. Ama ben HD hiç izleyemedim biliyormusun.

Akşam 19:30 da paketi aldım ve TV ye bağladım. açtım HD yok.Uğraş uğraş. Yok bir türlü olmadı.

3-4 kez reset, güncelleme , yeniden kurulum falan. Olmadı.

En sonunda da gece 22:00 gibi aradım. İptal edin o zaman dedim. Kapattırdım HD yi.

Santral hd te uygun değilmiş o zaman nazi kutular antenle cakisiyor,82 TV de çok sikinti olmaz ama 106+ ise çamur gibi görünüyor ondan sordum

Geri
Üst Alt