Üye Görüşü Digiturk Play Sıkıntısı!

Serdar Demir

Tecrübeli Üye
Bu platformu inceledikçe karşıma üzerine gidip ifşa etmemiz gereken rezil bir oluşum çıkıyor..

Sebepleri şöyle sıralayalım..

1- Parasını verdiğiniz halde bazı android tabletlerde satın alınan film ve diziler izlenmiyor.. Tabletler 256 mb ram'li kıçı kırık aletler de değil.. Digiturkplay'in sitesinde istenen minimum sistem gereksinimlerinin 4 katı güçlü cihazlardan bahsediyorum.. 2Gb ram, 4 çekirdekli 1.6 ghz işlemci v.s.

2- Satın aldığınız filmi izlemeye kalktığınızda 1004 hata kodunu veriyor.. Yani parasını verdiniz izleyemiyorsunuz.. Diyorlarki cihaz root'lu ise sorun olabilir.. a- cihaz root'lu değil, b- cihaz root'lu olsa bile sen bunu root'lu cihazda çalışır hale getirmek zorundasın.. Root'lu cihaz kullanmak bir tercihtir ve avantajları çoktur.. Sen millete rootsuz cihaz kullan diyemezsin.. satış yapmak istiyorsan paşa paşa her kapasitesi yeterli android tablete uyan bir uygulama yapmak zorundasın..

3- Uygulamanın altına yapılan yorumlarda 1004 nolu hata kodu defalarca dile getirildiği halde digitürk bunu çözmek için gerekli adımları aylardır, hatta yıllardır atmamış.. bu nasıl bir kepazelik?

4- Hadi bütün bu rezalete artık katlanmak istemiyorsun ve iptal etmeye karar verdin.. SÜRPRİZ: Edemezsin.. Etmek için telefon etmen gerekiyor.. Edince de edemiyorsun.. Telefon ettiğinde sana iptal etmek için faks yollaman gerektiğini söylüyorlar.. Dalga mı geçiyorsunuz lan dangalaklar! (burası doğrudan okuma ihtimali olan digitürk yetkililerine hitaben)

Abone olurken internetten bir tıklama ile digitürk play üyeliği alabiliyorsun ama iptal ettirmek istediğinde 1995 model faks çekmek zorundasın.. Nüfus kağıdı önlü arkalı fotokopisi olmazsa da kabul etmiyor paşalar..

Ulan tekrar soruyorum dalga mı geçiyor bunlar bizimle?

Siz hiç internetten satış yapan bir şirketin internetten iptal etmeye müsade etmeyen bir sistemi olduğunu gördünüz mü? Ben görmedim..

Abone olurken bir tıkla nasıl otomatik üye alıyorsan oraya bir "iptal butonu" da koyacaksın gerzek.. Böyle bir teknoloji varken milletten faks istemek tam bir şerefsizlik ve işgüzarlık..

Hukuk yok ki ettiğimin ülkesinde.. Olsa dava edip analarının donuna kadar alacağım..

(bu arada bahsettiğim tek çekim ile satılan paketler değil, sinema üyeliği yada premium üyelik adı altında aylık faturalandırılan üyelikler)

Son düzenleme:
Bizim ülkede kesinlikle tekelleşmenin önüne geçeceksin, aksi takdirde her platforma yaşanan şeyler bunlar,

dünyada bizim insanımız kadar fırsatçı bir başka millet daha var mıdır çok merak ediyorum?

Gördüğüm kadarıyla Digiturk haklı

Böyle tepkiler veren halk oldukça digiturk az bile yapıyor bu halka..

Ben ömrümün yarısını yurtdışında geçirdim.. alışık değilsiniz tabi insan gibi muameleye..

digiturk haklı falan değil ama hadi diyelim ki bahsettiğim mevzuda haklı olsun.. e tamam iptal etmek istiyorum..

hadi iptal et.. üye olurken bir tık ile; iptal ederken 1995 model faks ile..

ama yok abi, az bile yapıyorlar bu ezik millete..

Son düzenleme:
Bende hiçbir sorun çıkmadı Allahdan

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Ben ömrümün yarısını yurtdışında geçirdim.. alışık değilsiniz tabi insan gibi muameleye..

digiturk haklı falan değil ama hadi diyelim ki bahsettiğim mevzuda haklı olsun.. e tamam iptal etmek istiyorum..

Ezik değiliz de sen mağaradan yeni çıkmış gibi davranmasan iyi olur.Höd diye sözleşme falan iptal edemezsin hiçbir yerde

Ezik değiliz de sen mağaradan yeni çıkmış gibi davranmasan iyi olur.Höd diye sözleşme falan iptal edemezsin hiçbir yerde

bak yaşın benden küçük.. bunu aşağılamak için söylemiyorum.. bilgisizsin bari uzatma.. digiturkplay'den önce digiturkwebtv vardı yurtdışında.. ondan önce de iptv diye bir site vardı ligtv maçlarını resmi olarak veren.. ondan önce de başka bir site vardı, adını unuttum..

2004'ten beri internetten üye olup maç izlerim ve bir tıklama ile iptal ederim.. ne zamanki Türkiye'ye geldim burada iptal edilemediğini gördüm..

Tabi Avrupa'da adam gibi kanunlar ile paşa paşa koyuyor "İPTAL" butonunu.. burada senin gibi uyanıklar çok olduğu için güzelce öpüyorlar..

Daha önce normal digitürk almıştım onu iptal ederken de faks çekmem gerektiği söylenmişti.. Hatta cihazı eve getirdikleri halde bana Digitürk bayiisine götürüp teslim etmem gerektiği söylendi İzmir Bornova'da oturmama rağmen, İzmir Karabağlar'da ki bir bayii'ye vermem gerekiyormuş sebebi de cihazı oradan getirmişler takmaya bende nasıl getirip taktıysanız öyle gelsinler söksünler dedim, bu sefer karşıdaki bunun ücrete tabi olacağını söyledi.. Bende sinirlendim ya gelir alırsınız ya kalır dedim.. Kadında sonunda en yakın digitürk bayiisine teslim edebilirsiniz dedi öyle atlattım :)

Ozan burada haklı digitürk play alırken sözleşmeleri okudum kabul ediyorum demek 1 tık ama orada sözleşme şartları yer alıyor üyelikten çıkma bölümünü düzgün okusaydın orada üyelikten çıkma isteğini yazılı bildirimle istediklerini görür ona göre alırdın..

bak yaşın benden küçük.. bunu aşağılamak için söylemiyorum.. bilgisizsin bari uzatma.. digiturkplay'den önce digiturkwebtv vardı yurtdışında.. ondan önce de iptv diye bir site vardı ligtv maçlarını resmi olarak veren.. ondan önce de başka bir site vardı, adını unuttum..

2004'ten beri internetten üye olup maç izlerim ve bir tıklama ile iptal ederim.. ne zamanki Türkiye'ye geldim burada iptal edilemediğini gördüm..

Tabi Avrupa'da adam gibi kanunlar ile paşa paşa koyuyor "İPTAL" butonunu.. burada senin gibi uyanıklar çok olduğu için güzelce öpüyorlar..
bulandirma denizi uyandirma kerizi..sana mi kaldi insanlari uyandirmak,bilgilendirmek?bizim insanimiza güzelcene evire cevire öpen haydutlar lazim senin gibi bilgilendiren insanlar lazim degil serdar kardes..

☆$☆

Gördüğüm kadarıyla şuan öpülen sensin.

Digitürk ve Türkcell bu işlerin ağa babası.Mesela sen 60 lira veriyorsun aynı tarifeye başkası 50 lira veriyor değişik bir durum.

Ozan burada haklı digitürk play alırken sözleşmeleri okudum kabul ediyorum demek 1 tık ama orada sözleşme şartları yer alıyor üyelikten çıkma bölümünü düzgün okusaydın orada üyelikten çıkma isteğini yazılı bildirimle istediklerini görür ona göre alırdın..

Bilemedik adamların 1995 model faks isteyecek kadar saygısız olacağını.. faks mı kaldı artık.. bu kadar mantıksızlık olur mu..

adam oraya yazmış olabilir ama ben bunun yanlış olduğunu anlatıyorum.. yoksa yazmamış demiyorum ki :)

Digitürk kadar olmasada telefonla veya e-mail göndererek aboneliğini iptal edebileceğin bir sürü yer var burda Hollanda'da.

bulandirma denizi uyandirma kerizi..sana mi kaldi insanlari uyandirmak,bilgilendirmek?bizim insanimiza güzelcene evire cevire öpen haydutlar lazim senin gibi bilgilendiren insanlar lazim degil serdar kardes..

☆$☆

Gökhan kardeş, adam bi de terbiyesizce öpülen sensin diyor.. beni bir kere öp suç sende, iki kere öpmene müsade edersem o zaman bende..

yazıyoruz ki başkalarını öpmesinler.. ama bazı insanları 2 kere de, 3 kere de, 5 kere de öpsen fayda etmez.. arkasını döner bir de burdan gel der.. ne diyeyim..

Geri
Üst Alt