Üye Görüşü Digiturk Play Sıkıntısı!

Bilemedik adamların 1995 model faks isteyecek kadar saygısız olacağını.. faks mı kaldı artık.. bu kadar mantıksızlık olur mu..

adam oraya yazmış olabilir ama ben bunun yanlış olduğunu anlatıyorum.. yoksa yazmamış demiyorum ki :)

Yanlış olabilir ki bence doğru en azından üyelikten çıkmak bu kadar kolay olmamalı yani telefon açıp ben iptal ediyorum demeyle bitmemeli tabi aynı şekilde telefon açıp ben üye olmak istiyorum demeyle yada internetten bir tıkla da olunmaması lazım o ayrı durum ama sonuçta adamlar yazdığı için haksız olmuyorlar kaldı ki ben 2-3 kere çeşitli zamanlarda digitürk üyesi oldum her dönemde bu faks olayı vardı :)

hala tek butonla olmuyor diyor ya :)

zaten email ve telefonla olsa ben buraya gelip bu konuyu açmam bile.. ona razıyım ben..

faks nedir ulan :)

Ezik değiliz de sen mağaradan yeni çıkmış gibi davranmasan iyi olur.Höd diye sözleşme falan iptal edemezsin hiçbir yerde

Niye ben hattımı iptal ettirirken hiç de öyle faks falan göndermiyorum, kredi kartımı iptal ederken faks göndermiyorum,

bu sadece digitürke mahsus bişey, daha önce ben de iptal edene kadar canım çıktı..

Niye ben hattımı iptal ettirirken hiç de öyle faks falan göndermiyorum, kredi kartımı iptal ederken faks göndermiyorum,

bu sadece digitürke mahsus bişey, daha önce ben de iptal edene kadar canım çıktı..
En azından arıyorsundur ya da mail falan.Digiturk sevdalısı değilim ama onayladığı sözleşmeyi okumayacak kadar cahil olup sonra ah vah etmek komik.

Yanlış olabilir ki bence doğru en azından üyelikten çıkmak bu kadar kolay olmamalı yani telefon açıp ben iptal ediyorum demeyle bitmemeli tabi aynı şekilde telefon açıp ben üye olmak istiyorum demeyle yada internetten bir tıkla da olunmaması lazım o ayrı durum ama sonuçta adamlar yazdığı için haksız olmuyorlar kaldı ki ben 2-3 kere çeşitli zamanlarda digitürk üyesi oldum her dönemde bu faks olayı vardı :)

kardeşim niye kolay olmasın.. :) tabi ki kolay olmalı.. keyfim istedi oldum, keyfim istedi çıkıyorum.. telefonla hallolmalı bu işler.. niye uğraştırıyor beni.. digiturk üyeliğmi bitirmek istiyorum diye yana yakıla işimi gücümü bırakıp faks mı arayacağım ben.. faks mı kaldı etrafta.. bir çok büyük şirkette bile faks yok artık..

email varken ne faksı..

Digi play değilde. Benim normal uydu aboneliğim var. Cihazları çok kötü.
Arada sırada hafif titreme oluyor yayında ve fişini çekmem lazım bidahaki kunlanışımda genelikle.

3898460-8864152835-

He adamlarda salak x tuşu koysun siteye çat diye iptal et oldu forum sanki:D Üyelik yaptırırken kurallar sözleşme vs. bellidir okursun bi zahmet. Okumazsan böyle olur.

az önce başakşehir maçını satın aldım

sözleşmede "yazılı" diyor..

faks ile demiyor.. burada bile yavşakça bir kelime oyunu var..

2014'te faks kimin aklına gelir.. hesapta kayıtlı email adresimden bir mail ile bitmeli en fazla..

kardeşim niye kolay olmasın.. :) tabi ki kolay olmalı.. keyfim istedi oldum, keyfim istedi çıkıyorum.. telefonla hallolmalı bu işler.. niye uğraştırıyor beni.. digiturk üyeliğmi bitirmek istiyorum diye yana yakıla işimi gücümü bırakıp faks mı arayacağım ben.. faks mı kaldı etrafta.. bir çok büyük şirkette bile faks yok artık..

email varken ne faksı..

Kardeşim e-mail olabilir mesela ama bir butonla çıkılmaz yani Türkiye'de ne çeşit insan var herkes bir değil ki günde 50 kişi yanlışlıkla üyeliğimi iptal ettim diye ağlayacak mesela :D

2.50 den sonrası olayı özetliyor sanırım

Cem Yılmaz | Uyudun mu? - YouTube

geçmiş olsun trollere aldırma.
malesef burası türkiye ve hukuk ülkesi değiliz.
ayrıca imzaladığın sözleşmelerde binbir hinlik var yani iptal ettirmek kolay olmuyor böyle sözleşmeleri , hukuken işlemleri yapsan bile uzattıkça uzatıyorlar , çünkü biliyorlar insanların ufak meblaların peşinden koşacak vakti yada sabrı yok , bunu destekleyip müşteriyi koruyacak kurumlar da iyi bir altyapıya sahip değil .

ancak muhtar ve il hakem hayetlerine başvurursan orda tüketici mahkemeleri eskisinden çok daha hızlı çalışıyor diye biliyorum.
forumlarda bununla ilgili atılması gereken adımları ve tecrübelerini paylaşan kullanıcıları bir oku derim.

Son düzenleme:
digitürkplay avrupa ve türk pazari icin farkli versionlari var.

avrupa digitplay daha kaliteli yayin yapiyorlar...bunu bilen pek yokdur :D

Gökhan kardeş, adam bi de terbiyesizce öpülen sensin diyor.. beni bir kere öp suç sende, iki kere öpmene müsade edersem o zaman bende..

yazıyoruz ki başkalarını öpmesinler.. ama bazı insanları 2 kere de, 3 kere de, 5 kere de öpsen fayda etmez.. arkasını döner bir de burdan gel der.. ne diyeyim..
boskoy gitsin serdar..her toplum layik oldugu sekilde yönetilir..bizimkiler alismis zaten düdüklenmeye..

☆$☆

digitürkplay avrupa ve türk pazari icin farkli versionlari var.

avrupa digitplay daha kaliteli yayin yapiyorlar...bunu bilen pek yokdur :D

Digitürkplay kendi içerisinde bile kalite farkı var misal Fiyat: Standart Kalite: 299 TL, Yüksek Kalite: 439 TL

:D

geçmiş olsun trollere aldırma.
malesef burası türkiye ve hukuk ülkesi değiliz.
ayrıca imzaladığın sözleşmelerde binbir hinlik var yani iptal ettirmek kolay olmuyor böyle sözleşmeleri , hukuken işlemleri yapsan bile uzattıkça uzatıyorlar , çünkü biliyorlar insanların ufak meblaların peşinden koşacak vakti yada sabrı yok , bunu destekleyip müşteriyi koruyacak kurumlar da iyi bir altyapıya sahip değil .

ancak muhtar ve il hakem hayetlerine başvurursan orda tüketici mahkemeleri eskisinden çok daha hızlı çalışıyor diye biliyorum.
forumlarda bununla ilgili atılması gereken adımları ve tecrübelerini paylaşan kullanıcıları bir oku derim.

Teşekkürler renkdaş.. Araştıracağım. Sözleşmeye göre de haksızlar.. yazılı belirtmeniz lazım demiş.. yani ben email yolladığım sürece sözleşmeye uymuş oluyorum zaten. Faks gibi bir saçmalık dünyada bir bunlarda vardır kesin..

Beyler benim 3 aylik digiturkplay aboneligim vardi, 99 EUR ödemistim. 15.04'te yenilenecekti yaziyor, otomatik yenileme varmis istemesemde.. Neyse bir kere uzasin, ondan sonra iptal ederim dedim. Bugün tarih 23.04 ve hala herseyi izleyebiliyorum, ama para cekilme fln olmamis.

Yani 15.04'te bitiyordu ve ozm yenilenecekti diyor, yenilendi ama para cekilmedi. Napalim simdi :D ?

Geri
Üst Alt