Üye Görüşü Digiturk Play Sıkıntısı!

Film izlerken hata kodu verdiğinde, tekrar giriş yaparsanız, eğer türkçe dublaj izliyorsanız altyazı seçenek olmaktan çıkıp direkt o film tümden altyazılı hale dönüyor.Tükçe dublaj seçseniz bile altyazılı izliyorsunuz. Tekrar gir-çık yapıldığında da sorun düzelmiyor.

Beyler benim 3 aylik digiturkplay aboneligim vardi, 99 EUR ödemistim. 15.04'te yenilenecekti yaziyor, otomatik yenileme varmis istemesemde.. Neyse bir kere uzasin, ondan sonra iptal ederim dedim. Bugün tarih 23.04 ve hala herseyi izleyebiliyorum, ama para cekilme fln olmamis.

Yani 15.04'te bitiyordu ve ozm yenilenecekti diyor, yenilendi ama para cekilmedi. Napalim simdi :D ?
Beyler hala ayni sorun var. Otomatik yenilemeli almistim sene basinda, 15.04'te bitiyordu, profilde hala 15.04te bitecegi yaziyor ama hala izleyebiliyorum, para fln cekilmemis..

Simdi böyle devam izlerim, bakarsin 6 ay fln daha gider ama para'yi cekmediklerini hatirlayinca bunlar benden parayi birden talep ederler heralde? Ben aslinda iptal ettirmek istiyorum otomatik yenilemeyi.

Napiyim karar veremedim ki ya..

Beyler hala ayni sorun var. Otomatik yenilemeli almistim sene basinda, 15.04'te bitiyordu, profilde hala 15.04te bitecegi yaziyor ama hala izleyebiliyorum, para fln cekilmemis..

Simdi böyle devam izlerim, bakarsin 6 ay fln daha gider ama para'yi cekmediklerini hatirlayinca bunlar benden parayi birden talep ederler heralde? Ben aslinda iptal ettirmek istiyorum otomatik yenilemeyi.

Napiyim karar veremedim ki ya..

Sen bosver belese izle iste :D

Sen bosver belese izle iste :D
Bende düsündüm belese devam izlemeyi ama hadi diyelim 6 ay, bilemedin 9 ay sonra bunlar 3 ayin parasini birden cekmezler mi olay ortaya cikinca? Ben aslinda ilk 3 ay sonra iptal ettirmek istiyorum. Otomatik yenilemeyi yanlislikla yapmisim. Sonra baktim para cekilmeden yenilenmis fln..

Karar veremiyorum ya, acaba email atip otomatik yenilmeyi iptal mi ettirsem sonraki 3 ay icin.. Böylece 2 ay daha izlerim ve bakarsin adamlar ödedigimi düsünüyorlardir, son 2 ay tamamlandigi vakit iptal ederler para almadan olur biter :D

Bence bir arayıp görüşte sonra sıkıntı yaşama.

Bende düsündüm belese devam izlemeyi ama hadi diyelim 6 ay, bilemedin 9 ay sonra bunlar 3 ayin parasini birden cekmezler mi olay ortaya cikinca? Ben aslinda ilk 3 ay sonra iptal ettirmek istiyorum. Otomatik yenilemeyi yanlislikla yapmisim. Sonra baktim para cekilmeden yenilenmis fln..

Karar veremiyorum ya, acaba email atip otomatik yenilmeyi iptal mi ettirsem sonraki 3 ay icin.. Böylece 2 ay daha izlerim ve bakarsin adamlar ödedigimi düsünüyorlardir, son 2 ay tamamlandigi vakit iptal ederler para almadan olur biter :D

Aynen sen yinede bildir, baktin yine birsey yapmiyorlar o maili saklarsin ileride sorun cikarsa dersin; ben size bildirmistim diye ;)

Birde benim anlamadigim bu digiturkplay'in müsteri hizmetleri sadece türkce mi? Ne biliyim mesela ben alman olupta türkiye ligini izlemek isteyip satin alsam, sorun yasasam bana kim yardimci olacak onlardan? Gecen ben kend isimi türkce hallettim de, aklima takildi bu olay.

Benim digiturkplay.com sitesi üzerinden pyeligim var zaten, yani Avrupa icin site, Türkiye'de kalanlar .com.tr den izliyor heralde.

Geri
Üst Alt