Digiturk Play

Yüksek kalite super lig paketi + 6ay premium üyelik 229 a aldim

DIGITÜRK NE ZAMAN 4k'e gececek bilen var mi burda?

4K ile mac izlemek baya keyifli olacak....

digiturk-4k-yayin.jpg

Valla ben direkt Digiturk uydu alıcısı bağlattım. Lig TV yi normal televizyondan izleyeceğim bu yıl. Önceki 2 yıl Digiturk Play den izledim. Standart kalite berbat oluyor. Yüksek kalite de kullandım ama o da fiyat bakımından yüksek ve ayrıca yine televizyon yayınının kalitesine erişmiyor.

1200k yüksek kalite falan değil, geçen sene kullandım inanıp almayın boşuna..

Nasil değil 400k'yla kiyasladigin zaman uçurum var

Hacı 400'le 420'yi kıyasladığında da 420 yüksek kalite mi oluyor? Bildiğin çamur gibi görüntü ikiside.. Sen digi'nin çakallığını daha çmzememişsin müdür. Bundan 2-3 sene önce sattıkları 1200k yayın neredeyse 2000k kalitesindeydi. Şimdi o yayınların kalitesini hep aşşağıya çektiler. Şuan 1800 olarak sattıkları bile o zamanki kaliteye erişemiyor. Yani rakamlara pek takılma, canlı yayın sırasında izlerken nedenek istediğimi daha iyi anlayacaksın.

Hacı 400'le 420'yi kıyasladığında da 420 yüksek kalite mi oluyor? Bildiğin çamur gibi görüntü ikiside.. Sen digi'nin çakallığını daha çmzememişsin müdür. Bundan 2-3 sene önce sattıkları 1200k yayın neredeyse 2000k kalitesindeydi. Şimdi o yayınların kalitesini hep aşşağıya çektiler. Şuan 1800 olarak sattıkları bile o zamanki kaliteye erişemiyor. Yani rakamlara pek takılma, canlı yayın sırasında izlerken nedenek istediğimi daha iyi anlayacaksın.

Aslında müşteri kaybetmekten başka bir şey yapmıyorlar. Az bir artış yapıp kaliteyi korusalardı çok alan olurdu.

sağol abi bunu görmemiştim bende aldım. 1800 le arasında ufak fark var bence. hüseyin çelikin nette bi sıkıntı var gibi geliyor bana

Yok hacı 20mb internet hızım var benimle alakalı değil. Sadece daha önceki tecrübelerimi paylaşıyorum belki yararı dokunur diye. Millet almak istiyorsa yine alsın tabi beni ilgilendirmez.

Yok hacı 20mb internet hızım var benimle alakalı değil. Sadece daha önceki tecrübelerimi paylaşıyorum belki yararı dokunur diye. Millet almak istiyorsa yine alsın tabi beni ilgilendirmez.

eyw ama dediğin doğru 1800 kalitede sattıkları da eskiye göre düşük biliyorum önceden beri kullanırım. ama ne yapalım diğer türlü link ara bul yok sopcast kovala yayınlacak mı fln böle kafam rahat.

Geri
Üst Alt