Digiturk Play

gençler-akhisar maçıyla beraber; 1200k-800k-400k ve auto seçenekleri geri gelmiş gençler bilginize.

1200k seçeneği sırf o maçlık mı gelmiş yoksa şu an yayınlanan maçlarda da var mı?Digiturkplay'i olanlar bakabilir mi özellikle akşamki Eskişehir Fenerbahçe maçında

Bende kullaniyorum 3mgb ustuyse internet hizi iyi ama 1200k kullandiklari icin televizyona baglarsaniz guzel olmuyo ilk ciktiginda 2400k da vardi ama son 2 yildir kaldirdilar maalesef

Bende aldım. Her yerde maç izleme imkanı güzel bir şey. Şu anda tatildeyim bugün bir deneyeceğim. Maçtan sonra yorumları yazarım.

bundan bende almak istiyorum yurt disi icin televizyona baglatmak isitiyorum 1 yillik ne kadar olur bileniniz varmi

Torku-fb macinin 2. yarisini,

bjk-ts macinin tamamini,

Eses-bursa macininson 10 dk.sini izledim.

Ben gecen seneden alanlardanim.

Kalite olarak benzer diyebilirim.

Ama bjk-ts macinin ilk 10 dk.si baglanabilmek icin ugrastim.

Olmayinca Bilgisayari kapatip actim falan.

Belki izlemekte oldugum eses macini kapatip diger maca gecmeye calistigim icindir, sistem ayni anda 2 mac izlemeye calisiyorum muamelesi yapmis olabilir.

Neyse, 2-3 kere donma yasadim, birkac sn. surdu.

Bir de yayin en az 8-10 sn gec geliyor.

Tlf.dan gol haberi geliyor, ben de pozisyonu daha dikkatli izliyorum. Bir de mac konusuna daha golu gormeden gooooll diye yaziyorum.

Hic sasmadi valla :D

Kalite bana benzer geldi, hizim 8, ama gerceklesen kac bilmiyorum.

Hepsini monitorden kucuk izledim.

Simdi bizim maci tvye hdmi baglayacagim.

Sonucu yine yazarim.

Hd olarak tvye bagladim, goruntu kalitesi gayet iyi.

Mac boyunca 2 veya 3 kere donma oldu. Ama 3-5 sn. sonra geri geliyor.

Bir de bu donmalar sirasinda sanirim zamani guncelliyorlar cunku geri geldiginde dondugundan daha fazla zaman gecmis oluyor.

Ya da benim bilg. yapiyor o duzenlemeyi, bilemiyorum.

Ozet olarak ufak tefek aksaklik var ama sinir etmiyor, goruntu de gayet iyi.

Arkadaslar 259 liralik satin alan var mi ?

Arkadasim 219 liraya kampanyadan aldi goruntu kalitesi cok iyi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yahu gençler, sizin çok iyi kriteriniz nedir çok merak ediyorum. Geçen gün sopcaste yayınına denk geldim titreyerek bo.. Neyse.. Ulen bir de bizim para verdiğimiz yayına bakıyorum çamur demeye bile utanıyorum. Allahın illegal yayını hd yayın veriyor bizim 260 lira bayıldığımız yayın hem çamur hem de donuyor.

Arkadaslar 259 liralik satin alan var mi ?

Arkadasim 219 liraya kampanyadan aldi goruntu kalitesi cok iyi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

219'a alan önce almıştır, onun yayın hızı 1200. Ama daha sonra yeni tarife çıkardılar. 259'a olan 600, 399'a olan 1800 hızında. Yani 259'a alacağın paket arkadaşının aldığı 219'luk paketle aynı değil. Kalite farkı yarı yarıya.

Yahu gençler, sizin çok iyi kriteriniz nedir çok merak ediyorum. Geçen gün sopcaste yayınına denk geldim titreyerek bo.. Neyse.. Ulen bir de bizim para verdiğimiz yayına bakıyorum çamur demeye bile utanıyorum. Allahın illegal yayını hd yayın veriyor bizim 260 lira bayıldığımız yayın hem çamur hem de donuyor.

Boşuna modern hırsızlık/soygunculuk demiyoruz.

Ben standart kalite aldım. 800 ve 400 k seçenekleri vardı. Görüntü 1 kere donma oldu o da hemen geldi. Görüntü kalitesi de fena değil. Ben hep hd izlediğim için biraz kalitesiz geldi ama genel olarak iyiydi. Keşke 1200k seçeneği de olsaymış o zaman baya iyi olurdu.

bende amerika dfh kullaniyorum 8 senedir...3 ayligi $170'a geliyor....serefsizler anlasma yapamadiklari icin lig tv'yi kaldirmislar...simdi digiturk almayi dusunuyorum ama onlarda amerikaya kanald ve star vermiyolar....annemin butun dizileri bu iki kanalda... ben hayatimda boyle bir sacmalik gormedim.

bende gidip mecbur aylik $39 taraftar paketini alicam lig tv'den.....

Konya maçını doğru düzgün izleyemedim sürekli donma oldu. Yazlıkta olduğum için internet hızından şüphe ediyorum. Başka sıkıntı yaşayan oldu mu?

digiplayi yenilemedim tv fiyatı çok uygun geldi ilk 4 ay 29,90 kalan 8 ay 55'den bağladım digitürk'ü

Geri
Üst Alt