digitürk sorunsalı

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Geçenlerde bana bir mesaj geldi. Mesaj aşağıda;

B6blBmUIIAA1Qrm.jpg

Ne diyor orada ? " 20 den fazla kanal"

Peki en altında ne diyor ? " 12 ay kalma sözünüze "

Yani benden taahhüd istiyor. Peki kendi verdiği taahüde uyuyor mu?

Hayır. Bu mesajın ardından az önce aradım digitürkü. dedim ki:

+Benden taahüt mü istiyorsunuz
-Evet
+Peki kaç kanal izleyeceğim bu taahhüdü verirsem
- şu var bu var vs vs toplam 18 kanal izleyeceksiniz.

bakın dikkat 18 kanal varmış.

tabiki Ahmet cevap vermeden durur mu.

+Siz kendi taahhüdünüze uymuyorsunuz ama benden taahhüd istiyorsunuz.
-Ama 20 HD kanal yok zaten Türksatta

Mesaj resmen külliyen yalan yani...

Yok ben bunu kapattıracağım. Acayip pişmanım. Hem de çok :(

Aynı mesaj banada ara ara geliyor. Hiç muhatap olup aramıyorum bile. HD adında para karşılığı sattığı kanallar zaten Türksat' da açık. Bir tek LigTV HD kanalı kalıyor geriye ona da hiç gerek yok.

GT-I9300 Tapatalk

3 senedir digitürkü sokmuyorum evime , yayınlarıda kaçak izliyorum buyursunlar beni yakalasınlar :D

Sadece dijitürk değil paralı yayınların çoğu aynı kafayla çalışıyor. Milleti nası biraz daha yolarız acaba mantığıyla. Bende dsmart var. standart paketti uydu cihazını da aynı standart vermişler. Full pakete çıkardım fatura oldu 89.
Uydu standart oldugundan hd çıkışı yok tabi. HD kanallarıda izleyemiyorum doğal olarak. Ntvsporsmart gibi.
Bana diyorlar ki taahhüd dolduğunda full paket yeni bir taahhüdle hd uydu cihazıın alabilirsiniz diye. Küfür ettim sanırım karşımdakine o an.

Soruyorum yükseltme yapabiliyoruz da öyle bi seçenek sunmuşsunuz, hiç mi standart paketten full pakete geçen yok diyorum. Ses yok. son 5 6 ayı kaldı kapatacağım bunuda.

ha uydu cihazının parasını veripte almayıda teklif etmiştim bu arada.

Ben bu digitürkten 2-3 sene önce 85 TL ceza ödeyerek ayrılmıştım.
Bu gidişle yine aynısı olacak. Adamlar acaba düzelmişmidir diye bir umutla girdim ama ; Yok ne düzelmesi tam aksine iyice azıtmışlar.

Kapattirmak çok zor günde 7485789 kere arıyorlar ;))

Zamanında 370 tl ceza ödeyerek kapattım 3 gün ardarda aradılar iptal etmeyin neden kapattırmak istiyorsunuz diye.
Şike sürecinde objektif yayın yapmadınız hangi klubü beslediğiniz belli dedim cezamı ödeyip kapattırdım.
şimdi hanım kendi üzerine açtırdı ama lig tv yok , kadınlara söz geçmiyor ne yapalım :)

Zamanında 370 tl ceza ödeyerek kapattım 3 gün ardarda aradılar iptal etmeyin neden kapattırmak istiyorsunuz diye.
Şike sürecinde objektif yayın yapmadınız hangi klubü beslediğiniz belli dedim cezamı ödeyip kapattırdım.
şimdi hanım kendi üzerine açtırdı ama lig tv yok , kadınlara söz geçmiyor ne yapalım :)

Hanımköylü Melih

Geri
Üst Alt