Üye Görüşü Digitürk ve Diğer Platformları İPTAL ETME Başlığı!

Bu açıdan çok daha net görünüyo ayağa gelen müdahale çok fena ya.içim gitti valla direk gitmiş ayak havadayken.
ben de kırmızı kart olduğunu düşünmüyorum.

Şut çekiyor adam bu açıyla değişen bir şey yok. Bildiğim kadarıyla bu tarz pozisyonlarda kırmızı verilmez..
İsteyerek yapmadığı ortada ama bu açının maç esnasında yayınlanmadığından dolayı art niyet var bunda.Kendi de kırmızı kart vermeyecekti.Var uyardı ve duygularına dayanamadığından kırmızı kartı verdiğini düşünüyorum..

Pozisyonun kırmızıyla uzaktan yakından alakası yok.

Şut attığınızda topun adamın suratına çarpması ile burnu kırılsa veya dişi düşse kırmızı mı göreceksiniz?

Bu ligi para vererek izlemeyi bırakalı çok oldu.

Galatasaraylı olmasak zamanın birinde dönüp bakılacak eziyet değil.

Son düzenleme:
şöyle söylim emreye bi şey olmasa kalksa oyuna devam etse rize lehine frikik vercekti
ayağı kırıldı kırmızı verdi rakibe

Su pozisyona kirmizi kart verilmez. Hakemin mactaki tek hatasi buydu. Hakem emrenin ayagini gorunce mecburen verdi.

diğer herif acayip güçlüymüş yannız

Yabancı sınırı eskisi gibi ciddi bir şekilde düşecekse yüksek sesle bu kampanyayı yapmalıyız. Bu kampanyalarda yer almayan ben, bu sefer en önde olacağım.

Gs mibile, bonus var pasoligde var ama kulübe katkı için bein üyesi olmadım hayatımda birgün, yabancı sınırı yok iyi diyoruz sonra tekrar düşürmeye çalışıyorlar el freni gibi bu lig izlenmez izlenir ama ip tv den izlerim tff ve bein e para akıtmam

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Digitürk üyesi olanin aklindan süphe ederim

Geri
Üst Alt