Digitürk'ü Yıldırmaya mı Çalışıyorlar?

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Marka değeri diye diye ligin ve Türk sporunun ağzına sıçtılar. YD gibi vasıfsız babasının bile iş vermediği bir adamı futbolun başına getirdiler ve son 2.5 yıl içinde özellikle futbol iflas etti.

Bu kadar bilinçsiz ve saçma kurallara kimse karışmıyor ve müdahale etmiyorsa ve yine Spor Bakanlığı biz TFF'den memnunuz diyorsa bu işin içinde iş vardır.

Bir kaç veya bazı yandaşlar futbol ihalesine girmek istiyordur ve ihale bedeli/sözde marka değeri düşürülerek 1-2 sene içinde yayıncı kuruluş yandaşlardan birine satılacaktır ve komisyonlar, reklamlar artık milyar dolarlık bir işten bahsediyorum.

Türk futbolunun ağzına çatır çatır sıçılmasına ve yalı çocuğunun oyuncak oynar gibi oynamasına izin verenler, pis işler içinde olabilir.

Digiturk TMSF'de şu an ve başka birine satılacak. Hatta satış kolay olsun diye naklen yayın hakkı süresini bile uzattılar. Hedef Digiturk ile devam etmesi yayınların. Para Digiturk'un satışından kazanılacak.

Benim net olarak gördüğüm gözlemlediğim iki şey var.

1- Siyasiler her zaman futbolun içindeydi. Bunun etkisini daha da arttırmak istendi .Çok daha etkin şekilde spor kulüpleri kullanılmak istendi 3 temmuz olayları bunu tescilledi bence.

2- Passolig tamamen geçen sezon rahatsızlık veren tribünlerin siyasi protestolarını organizasyonlarını sindirmek pasifize etmek için uygulanmış ve başarılı olmuştur.

Kısacası futbol bahane ortada ciddi bir rant var ve büyük kulüplerin gücü potansiyeli yönlendirilmek istenmektedir.

Tum bunlarin arkasinda digiturku ozellestirmeye calisma oyunlari

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mantikli, 2015 de galiba ihale olmaliymis sartlar geregi, ozamana kadar anlasilir bazi seyler.

Digiturku Ferit sahenk alir mutlaka, ondan sonrada zaten berbat olan ligde bir daha gun yuzu gormeyiz.

Son düzenleme:
Lige döktüğü paralara yazik oldu Digiturk un ,ne hizmet verebildi ne de fahiş verdiği fiyati bu pis düzende kaybetti.

Serefsiz Digitürk yüzünden Star TV'de gösterilen "sifresiz" Avrupa Maclari bile bakamiyorum artik.

Digitürk Üyeyim, full paketi aldim, HD Kutu falan hersey aldim, Ayda para ödüyorum. eskiden Avrupa Maclari bakabilirdim, simdi hemen hemen her Kanal'a sifre koymuslar. Cevap de vermiyorlar, rezilik. Avrupda'da yasayan Gurbetciler Insan degil mi? Ben bosuna mit Canak+Digitürk aldim? Beter olsunlar seref yoksunlari.

Futbola para vermiyorum artık saygilar.

Serefsiz Digitürk yüzünden Star TV'de gösterilen "sifresiz" Avrupa Maclari bile bakamiyorum artik.

Digitürk Üyeyim, full paketi aldim, HD Kutu falan hersey aldim, Ayda para ödüyorum. eskiden Avrupa Maclari bakabilirdim, simdi hemen hemen her Kanal'a sifre koymuslar. Cevap de vermiyorlar, rezilik. Avrupda'da yasayan Gurbetciler Insan degil mi? Ben bosuna mit Canak+Digitürk aldim? Beter olsunlar seref yoksunlari.
Star tv de gösterilen şifresiz maç kalmadıki..Cl maçlarını şifreleyere içine ettiler..Bir tane Cl maçı izleyemiyoruz.Digitürke 127 tl veriyorum aylık sadece haftada 2 3 maç izleyebiliryorum.İtalya ligi yok La liga yok bundesliga trt de başka fubol izlemek için digitürk üstüne bide dsmart bilmem ne paket almak gerekiyo yazık

Star tv de gösterilen şifresiz maç kalmadıki..Cl maçlarını şifreleyere içine ettiler..Bir tane Cl maçı izleyemiyoruz.Digitürke 127 tl veriyorum aylık sadece haftada 2 3 maç izleyebiliryorum.İtalya ligi yok La liga yok bundesliga trt de başka fubol izlemek için digitürk üstüne bide dsmart bilmem ne paket almak gerekiyo yazık

Yurt disinda mi yasiyon abi ?

Aslında Trdede duru nerdeyse aynı çünkü neredyse şifresiz maç yok artık

Eutelsat mı ?

* LG G2 Tapatalk *

Avrupaliyiz ya bizim ceplerimiz para dolu! Sokaktan topluyoruz amk!! Hepsini iptal ettim streamin yada cafe

Geri
Üst Alt