- 3 Temmuz 2012
- 133.910
- 80.761
- 5.198
virüs dolayısıyla bagısıklık sistemınız cökmesın dıye bu baslıgı kıtlemek durumundayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünyanın en güzel kadınlarından birinin kaybı büyük bir talihsizlik olur. Umarım atlatır.İtalya'nın DAZN kanalının sunucusu Diletta Leotta, koronavirüs şüphesi ile karantinaya alındı.
Berkay kardeşim başlığı daha yeni okudum, yazalı epey olmuş ama yine de teessüf etmek istedim. Astigmat şüphesiyle bir göz hekimine sevkini talep ediyorum.sokakta her gün görebileceğimiz tarzda bir karı abartmamak lazım 2/10
daha bugün gördüm bundan daha güzeliniBerkay kardeşim başlığı daha yeni okudum, yazalı epey olmuş ama yine de teessüf etmek istedim. Astigmat şüphesiyle bir göz hekimine sevkini talep ediyorum.
Katilmamak elde degil.Dünyanın en güzel kadınlarından birinin kaybı büyük bir talihsizlik olur. Umarım atlatır.
Gel kahve icelim dese cem yılmazın dedigi gibi ucarak gidersinizdaha bugün gördüm bundan daha güzelini
aksini idda etmedim kiGel kahve icelim dese cem yılmazın dedigi gibi ucarak gidersiniz![]()
Nüsü yok. Kadın spiker yaw.Hanım kızımızın oldukça nü nü fotoğrafları var, beğendim, umarım iyileşir.
Nüsü yok. Kadın spiker yaw.
linkYoo var
ewt gördümKardeşim herseyi devletten beklemeyin. Anahtar kelimeleri yazip enter tuşuna basacaksin
Hem de ne nü.Nüsü yok. Kadın spiker yaw.
Şu salgın günlerinde bizi mutlu edecek şeylerle meşgul olalım. İlk entry derdinize çare olacaktır.