İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.855
- 7.843
- 438
Gökhan Sancak ouuv!Üçüncülük mücadelesi için fena bir transfer değil.
Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökhan Sancak ouuv!Üçüncülük mücadelesi için fena bir transfer değil.
Herşey ortada son 3 şampiyonluğu 1991,1992 ve 2010 da olan bir takımdan bahsediyoruz.
Trabzonsporun 2011 şampiyonluğunu sayarsak ona eş değer bir takım. Ayrıca taraftarı yıllardır monaco ve Paris e satılık takım biz hiç bir zaman bir yabancı tarafından kendimizi satın aldırmayiz diyorlardi sonuç ortada. Bir Payet ve morgan sanson ile cl de Final hayali kurmaya başlamışlar forumlarda.
Son EPL şampiyonluğunu 1989-1990 sezonunda kazanan Liverpool'a köy takımı diyebiliriz o vakit.
clyi almamis olsalar ewt
Peki.
Şampiyonlar Ligi kupasını alan ilk ve tek fransız takımı Olympique de Marseille'dir. Bunu da dipnot olarak belirtmek istedim.
banane yaw
FFP'yi kurallari ve OM giderleri gelirleri ve o giderler gelirler nerden geldigini bilmeyen birisi olarak soruyorum: Ne alaka?
Gökhan SancakNiye eski kulübüne döndü hiç bişey anlamadım daha büyük kulüplere gidecekken neden marseille ?
bazi oyuncularin gercekten kafa bozuk oluyorNiye eski kulübüne döndü hiç bişey anlamadım daha büyük kulüplere gidecekken neden marseille ?
o financial fairplay iste böyle durumlardan ortaya cikarildi.
zengin baskanlar gelipte haksiz rekabet olmasin diye.
sonucta kulüpler paralarini kendileri kazanmasi gerekiyor.
om son senelerin basarisiyla 5 milyona zor oyuncu alir.
sonra öyle zengin baskan gelip parayi basiyor, hani nerde simdi financial fariplay ?
neyse bizim duruma bakarak söylüyorum sonucta dünyanin paralarini harcamadik transferler icin bi drogbayi bedavaya aldik örnegin.
tamam maaslari fazla olablir ama oda bi zahmet kulübün kendi bilecegi is olsun.
onunda yolunu buldular.stat ismini forma reklamını kendi şirketine veriyor fahiş fiyatlara.city stadının ismini fahiş fiyata etihad yaptı mesela