GSC Haber Dinamo Kiev Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Kaan yine sagbbek. Dünyanın en komik olayı budur

Puansiz ve AL'ye havlu atmis bir takima karsi oynuyoruz. Basarilar dilerim takima.

Ha olurda yenemezsek bir daha bu sezon hedefimiz Final palavrasini daha dile getirmesinler, yapacagin transferleri de o durumda lig icin yap Avrupa icin degil. En azindan daha gercekci olur. O bakimdan bu macta takimin gucunu gorecegiz.

skor istiyorsaniz söyleyeyim 4-0

NErden biliyorsunuz demeyin gece bana üffledilerr

Huylu huyundan vazgeçmez deyimini hatırlatan bir 11. Kolay maç olmaz gibi görünüyor.

Aynı diziliş aynı oyuncularla ne bekliyor ilginç gerçekten. Beklerden birini ofansif yapsaydı bari. Bu adam bu sene güç zehirlenmesi yaşıyor bence yenilgisiz diyenleri çok anlamıyorum dalga geçtiğiniz arap ibo daha kötü kadroyla 99 puan topladı geçen sene. Bu ligin bir gerçekliği yok hocasız da oynasak 85- 90 civarı puan toplarız.

Artik Kaani ilk 11 de görmek istemiyorum, adam bir bek icin cok yavas bundan dolayi hep sari veya kirmizi yeme tehlikesinde oynuyor, jelerti takimdan göndermek istemiyor haberleri cikiyor ama adami hic onyatmiyor bu nasil birsey anlamadim

Belki 3lü oynuyoruzdur. Geçen maçın aynısını izlemek istemez kimse değil mi.

Edit: Okan bey 4lü dedi.

Son düzenleme:
3-3-3-1 dizilmisiz iste. Yedeklerde de iki kaleci var. Demek ki orada da bir sikinti yok. Sadece Baris stadyum disina vurmaya calsimasin yeter.

Geri
Üst Alt