dinçer azaphan

Sinan engin başımıza bela etti bu ameleyi. Ne iş yaptığı belli değil 100 bin lira verip 10 milyon dolarlık reklam yapiyor kimse de uza git demiyor. Bu kadar sahipsiz kaldığımız çiftliğe döndüğümüz bir donem olmamıştı.

asiri terimci olduguna bilmiodum ustad

550.000 TL

Yani, 36.000 Euro verdi diye kendine bu kadar pohpohlamasi ve kulube menfaat icin kullanmasi, yakismadi.

Kimsenin suçu değil renktaş. Elmas vaat ettiği sponsorları getirseydi bunla yüzleşmezdi. Kadın futbol sponsoru vaadi bile kolpa çıktı. Erden Timur’da az daha Şardan listesine giriyormuş, daha sonra tarafsız kalma kararı almış.

bu dayı kendini Galatasaray'ın sahibi mi sanıyor ne iş?
ok sponsor olabilirsin de reklamını yapıyorsun daha ekstra ne gibi bir hakkın olabilir.

Galatasaray yönetimi sessiz, belmas sessiz, teknik heyet saha dışına çıkmıyor.

fakat karış taraf böyle değil, kovulanlar, yancıları, shutlanan arda, medya. Hepsi cephe almaya devam ediyor.

Komik olan da, Galatasaray hiçbirinin umurunda değil. herkes birileri daha fazla kazansın, kendi istekleri olsun diye diğerlerinin altını oyma peşinde.

Umarım belmas ibra edilir ve görev süresini tamamlar. girdiği yolda da başarılı olur

bu sezon bu ortamdan çıktığımız için sadece rakipler üzülmüyor, alacağımız her 3 puan takıma daha fazla ivme kazandıracak ve birilerini daha fazla üzecektir.

Kimsenin suçu değil renktaş. Elmas vaat ettiği sponsorları getirseydi bunla yüzleşmezdi. Kadın futbol sponsoru vaadi bile kolpa çıktı. Erden Timur’da az daha Şardan listesine giriyormuş, daha sonra tarafsız kalma kararı almış.

haydaaa sardan mi?

wew

30 yıllık hayat tecrübem bana diyor ki;
kimse kimseye karşılıksız bir şey vermez. O kadar parayı, hiçbir menfaat beklemeden baba oğluna vermez. 36.000 Euro da vermez. 300 euro da vermez, 30 euro da vermez.

Tabi bunu diyen, benim hayat tecrübem, benim gördüklerim. O yüzden kimseye "kesin karşılığında bir şeyler alıyordur" demiyorum ama, karşılıksız para verilmesi de benim mantığıma yatmıyor.

Birine bir para veriyorsan, karşılığını ya kazanç olarak alırsın, ya hizmet olarak alırsın, ya da şöhret olarak alırsın. Benim anlayışım budur.

Galatasaray yönetimi sessiz, belmas sessiz, teknik heyet saha dışına çıkmıyor.

fakat karış taraf böyle değil, kovulanlar, yancıları, shutlanan arda, medya. Hepsi cephe almaya devam ediyor.

Komik olan da, Galatasaray hiçbirinin umurunda değil. herkes birileri daha fazla kazansın, kendi istekleri olsun diye diğerlerinin altını oyma peşinde.

Umarım belmas ibra edilir ve görev süresini tamamlar. girdiği yolda da başarılı olur

bu sezon bu ortamdan çıktığımız için sadece rakipler üzülmüyor, alacağımız her 3 puan takıma daha fazla ivme kazandıracak ve birilerini daha fazla üzecektir.
Yaşasın Tam Bağımsız Galatasaray SK.

Şirketin ismi tunç holding ama anladığım kadarıyla holding falan değil
Kameramanlara falan kendini çekmesi için para verdiği falan yazıyor çok yerde, yıllarca her yerde kendini göstertip durdu
3 adet benzin istasyonu işletiyormuş, yani reklamını yaptırdığı kadar zengin biri olsa benzin istasyonu işiyle uğraşmazdı bence
Başka da varlığıyla ilgili hiçbir bilgi yok hiçbir yerde
Yani 3 benzinlik yıllık getirisi nedir sizce ve 1 oyuncunun bonservisi veya maaşını düşünün
Ya da şöyle söyleyeyim yıllık şahsi geliri 500-600 bin $ ya vardır ya yoktur bence

Ama gündeme hep milyon dolarlarla geliyor
Şimdi de bir fırsat görmüş olmalılar ki kulübün etrafında dolanıp duran ne kadar yiyici tip varsa terim etrafında toparlanmaya başladılar
Beraberliğe çok ihtiyaç olan bugünlerde doğru hareketler değil bence ama menfaatler ağır basıyor herhalde

Geri
Üst Alt