Deniz Akın
Aslan Üye
- 17 Şubat 2021
- 8.756
- 6.454
- 673
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyaz Tv'de konuşulmuştu bu işlerinden dolayı başkan olamazmış ama sponsor olurum falan demişSimdi degilse nezaman?
@Umut Şimşek Benim beğenilerim geçerli mi nasıl 10 üzerinden puanlayın bakim kardolarTerim sevdasına Gsye fitne salanların camiada işi olmamalı.
Dinçer bey umarım öyle biri değildir amma paylaşımları beğenileri sıkıntı
Senin o beğenilerin yuva yıkar bu camiada istemiyoruz seni@Umut Şimşek Benim beğenilerim geçerli mi nasıl 10 üzerinden puanlayın bakim kardolar![]()
Tüm sponsorluklarını toplasak senede 1m euro ya ulaşır mı şüpheli.Kaç para verdi bu
Bi puan alalım kardoSenin o beğenilerin yuva yıkar bu camiada istemiyoruz seni![]()
Puanın çok bolmuş.
Marcao 'yu satınca 100b avro fazla verelim de uzasınTüm sponsorluklarını toplasak senede 1m euro ya ulaşır mı şüpheli.
Geleceğimi bir puanlama için feda edememPuanın çok bolmuş.
ters bişe yaptığı da ısrarla desteğe devam diyo.terim kovulur terimle resim atar, ardayla sorun olur ardayla takılır.
tuhaf bi herif.
Şahıs odaklı taraftarların kulüpten uzak durmasından yanayım
1 milyon euroyu bir arada görmemiştir ne 1 milyon eurosu.Tüm sponsorluklarını toplasak senede 1m euro ya ulaşır mı şüpheli.