Dinlediğiniz Anda Geçmişe Götüren Şarkılar Hangileri?

Ayna grubunun ilk 2 albümündeki neredeyse tüm şarkılar. Çocukken çok dinlerdim.

Ama beni en acayip hislerle lise yıllarıma fm 2006 2007 filan oynadığım yıllara götüren bir müzik dehası ve onun muhteşem şarkıları var. Ankaralı Namık.

Nedense fm açtığımda winamptan Ankaralı Namık müzikleri açardım. Sonra brezilya liginden wonderkid kovalardım. Sonra save load ile uefayı kazanmaya çalışırdım. Ne zaman Ankaralı Namıktan eski bir parça dinlesem, fmde uefa finalinde Real Betisi mağlup edebilmek için 50 defa save load yaptığım aklıma gelir.

Hasan baya popcu cikti

Ayna grubunun ilk 2 albümündeki neredeyse tüm şarkılar. Çocukken çok dinlerdim.

Ama beni en acayip hislerle lise yıllarıma fm 2006 2007 filan oynadığım yıllara götüren bir müzik dehası ve onun muhteşem şarkıları var. Ankaralı Namık.

Nedense fm açtığımda winamptan Ankaralı Namık müzikleri açardım. Sonra brezilya liginden wonderkid kovalardım. Sonra save load ile uefayı kazanmaya çalışırdım. Ne zaman Ankaralı Namıktan eski bir parça dinlesem, fmde uefa finalinde Real Betisi mağlup edebilmek için 50 defa save load yaptığım aklıma gelir.

Geçmişten kasıt nedir?
Benim dinlediğim eserler genelde geçmişten olduğu için beni zaten hep orada tutarlar.
@Batıkan Kanarya kuzen son dinlediğim eser sana gelsin

Arkadaslar ve benim icin net budur..

Megadethin bu albumunun tamami sayilabilir

MTV falan en eski hatirladigim kliplerden biri bu misal:

cat stevens sarkilari var, dusundukce dolu var yav bir anda karisik kaset/sony discman+okul servisi aklima getiren

Geri
Üst Alt