Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 12.274
- 1.347
- 1.948
Radyo 45 lik hoşuma gidiyor
az muhabbet çok müzik
benim tarzım bu
az muhabbet çok müzik
benim tarzım bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu mizahsaBaktım bu konu ciddi 1 şekilde ilerliyo diğer konular gibi olsun diye mizahı başlatayım dedim ben kanks yav![]()
Aramızda cem yiĺmaz varSivilcem![]()
Sabah kafa radyoyu nihat sırdarı açıyorsun. hem güncel hususlardan haberin oluyor hem de yandaşlardan uzak kalıyorsunHaber dinlemek için "yandaş" olmayan bir kanal biliyorsanız, paylaşmanızı rica edeceğim.
Şimdiden teşekkürler.
Peki program hariç, tüm gün yayın yapabilen bir haber kanalı var mı radyoda?Sabah kafa radyoyu nihat sırdarı açıyorsun. hem güncel hususlardan haberin oluyor hem de yandaşlardan uzak kalıyorsun
Wp Numarası'ndan Onur Yaprak Sever'e selam göndereyimSabah kafa radyoyu nihat sırdarı açıyorsun. hem güncel hususlardan haberin oluyor hem de yandaşlardan uzak kalıyorsun
Bilemedim valla. :/ Sadece radyoyu sabah işe arabayla gidersem açıyorum. O da Nihatı dinlemek için.Peki program hariç, tüm gün yayın yapabilen bir haber kanalı var mı radyoda?
Tamamdır teşekkür ediyorum, umarım bilen bi renkdasim vardır.Bilemedim valla. :/ Sadece radyoyu sabah işe arabayla gidersem açıyorum. O da Nihatı dinlemek için.
Haber dinlemek için "yandaş" olmayan bir kanal biliyorsanız, paylaşmanızı rica edeceğim.
Şimdiden teşekkürler.
o adam ölmedi mi daha yaserdar yayında