discord

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
sanirim en sevdigim (mobil ve pc) uygulamadir benim icin.

ayrica ingilizceyi cok iyi düzeyde oğrenmek icin guzel platform, ozellikle bagimlisi oldugun oyunun discord kanalina katilip pratik yapabilirsiniz. ayrica takipte kalmak istedigin diger oyunlar veya (teknoloji) projeler hakkinda (mechanical keyboard'lar mesela) veya unlu youtuber'larin kendi discord kanallarina katilip yaptiklari isler hakkinda bilgi sahibi olabilirsiniz. buradan iletisim kurmak da cok kolay ve cok hizli (chat tarzi), ayni zamanda diger uyelerin tecrube ve bilgilerinden faydalanabilirsiniz.

sanirim en sevdigim (mobil ve pc) uygulamadir benim icin.

ayrica ingilizceyi cok iyi düzeyde oğrenmek icin guzel platform, ozellikle bagimlisi oldugun oyunun discord kanalina katilip pratik yapabilirsiniz. ayrica takipte kalmak istedigin diger oyunlar veya (teknoloji) projeler hakkinda (mechanical keyboard'lar mesela) veya unlu youtuber'larin kendi discord kanallarinda gezinip bilgi sahibi olabilirsiniz. buradan iletisim kurmak da cok kolay ve cok hizli (chat tarzi), ayni zamanda diger uyelerin tecrube ve bilgilerinden faydalanabilirsiniz.

gsc discord

sadece oyun icin olan bir sey saniordum

oyuncular için tasarlanmış skype vari bir uygulama.

sınırsız kullanıcı ile sohbet odaları oluşturulabiliyor. bu uygulama maç günlerinde falan denenebilir :hat:

Discord benzeri uygulama önerileriniz neler? Bunları deneyeniniz var mı?
  • Teamspeak.
  • Skype.
  • Telegram.
  • Microsoft Teams.
  • Slack.

Oyun oynamak için toplanan birisiyseniz zaten ses kalitesi bence hala Discord sunucularına göre iyi olan TeamSpeak kullanabilirsiniz. Eğer işlerinizi Discord üzerinden yönetip yürüten birisiyseniz ve Discord'a ihtiyacınız varsa WARP kullanabilirsiniz.

Msn messenger + ne dinliyorum özelliği 🤣

38 🤣 bir kez unutmam ne dinliyorum özelliği açık. Bide +18 açmıştım. Arkadaşım uyardı ne yapıyon diye 🤓. Ne dinliyorum özelliği nerde geçse tüylerim tiken tiken oluyor
Sana bir avatar bulmanın vaki gelmiş.. belli oldu senin kanın kaynıyor tavsan gibi olmuşsunn

Geri
Üst Alt