Disney+ | Ana Konu

Kaçış'ın ilk bölümü eklenmiş sadece izlendi.

Bende de öyle göründü ama 280 TL çekti karttan

Limit koydum ama hata verdi muhtemelen 349,90 ₺ çekecek.

İki kere denedim olmadı. Bakalım düzelmezse o fiyattan alırız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Limit koydum ama hata verdi muhtemelen 349,90 ₺ çekecek.

İki kere denedim olmadı. Bakalım düzelmezse o fiyattan alırız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teklif gelen linkten giriyorsun dimi ? Orada iki seçenek var biri aylık diğeri yıllık olarak %15 indirimli yazması lazım

Teklif gelen linkten girdim - sanal karta limit yükledim 290 diye - limit yetersiz dedi

%15 indirimli yıllık kısmı seçtim ammavelakin çatır çtır full ücreti çekti 280 falan değil maalesef - yapcak bişey yok

Tanıtım teklifi için kayıt yaptırdıysanız bugün size tekliften faydalanmanızı sağlayacak bağlantıyı içeren bir e-posta gönderilecektir. Lütfen gelen kutunuzu ve istenmeyen e-posta klasörünüzü kontrol etmeyi unutmayın. Lansman günümüz olan 14 Haziran’da bağlantının size ulaşması 24 saate kadar sürebilir.

benim tv box lisanssız oldugu için play store'a gelmedi. apk ile yükleyince de birkaç özellik çalışmıyormuş. yeni bir cihaz alana kadar benden pas. stremio <3

Tanıtım teklifi için kayıt yaptırdıysanız bugün size tekliften faydalanmanızı sağlayacak bağlantıyı içeren bir e-posta gönderilecektir. Lütfen gelen kutunuzu ve istenmeyen e-posta klasörünüzü kontrol etmeyi unutmayın. Lansman günümüz olan 14 Haziran’da bağlantının size ulaşması 24 saate kadar sürebilir.
geldi ordan girdim Tekliften faydalan falan filan diyor ama aynı ödeme ekrarnına attı beni - limitli 280 için denedim yemedi limit sıkıntısı dedi - limiti yükselttim , çat diye orda yazan fiaytı çekti

geldi ordan girdim Tekliften faydalan falan filan diyor ama aynı ödeme ekrarnına attı beni - limitli 280 için denedim yemedi limit sıkıntısı dedi - limiti yükselttim , çat diye orda yazan fiaytı çekti
O zaman sanal kartlara tanımlı mı değil ticket falan açsana ona denyoluk yapmış olabilirler

O zaman sanal kartlara tanımlı mı değil ticket falan açsana ona denyoluk yapmış olabilirler
sanmam yav sanal kart olsa bile oraya kredi kartı gibi işliyor olması lazım , ticket açalım bakalım ama ödemeyi yaptıktan sora ne verecekler ki zaten :D 2 kişi adam başı +35 TL yazcak 12 aylığına - 3 TL yapar o kadarda aman aman değil totale vurunca

şurda altta sohbet var söyleyin bakalım ne dicekler

Alıntı;

279 luk ekrana ulaşmak için , ilk girişte disney üyelik bilgilerinizi kayıt etti için , oturumu kapat deyip , maile gelen linke tekrar tıklar yeniden giriş yaparsanız 279 luk ekran geliyor.

sanmam yav sanal kart olsa bile oraya kredi kartı gibi işliyor olması lazım , ticket açalım bakalım ama ödemeyi yaptıktan sora ne verecekler ki zaten :D 2 kişi adam başı +35 TL yazcak 12 aylığına - 3 TL yapar o kadarda aman aman değil totale vurunca
Ya iade edecekler tutarı yeniden yapacaksın ya da bir kaç ay hediye etmeleri lazım kendileri yaptı bu teklifi zaten

Geri
Üst Alt