Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanal d çocuk kulübündeki dublajDublaj sesi degismemistir ins o boguk 0.25xle konusan sesi ozledim
varrrrrrLost varsa hemen alacam
Nerelerdesin sen ya. Sen olmuşsun Lost ahbabLost varsa hemen alacam
Bende de öyle göründü ama 280 TL çekti karttanMail geldi ama indirimli fiyattan ödeme yaptırmıyor 349,90₺ gözüküyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende de öyle göründü ama 280 TL çekti karttan
Teklif gelen linkten giriyorsun dimi ? Orada iki seçenek var biri aylık diğeri yıllık olarak %15 indirimli yazması lazımLimit koydum ama hata verdi muhtemelen 349,90 ₺ çekecek.
İki kere denedim olmadı. Bakalım düzelmezse o fiyattan alırız.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
geldi ordan girdim Tekliften faydalan falan filan diyor ama aynı ödeme ekrarnına attı beni - limitli 280 için denedim yemedi limit sıkıntısı dedi - limiti yükselttim , çat diye orda yazan fiaytı çektiTanıtım teklifi için kayıt yaptırdıysanız bugün size tekliften faydalanmanızı sağlayacak bağlantıyı içeren bir e-posta gönderilecektir. Lütfen gelen kutunuzu ve istenmeyen e-posta klasörünüzü kontrol etmeyi unutmayın. Lansman günümüz olan 14 Haziran’da bağlantının size ulaşması 24 saate kadar sürebilir.
hangi tv boxbenim tv box lisanssız oldugu için play store'a gelmedi. apk ile yükleyince de birkaç özellik çalışmıyormuş. yeni bir cihaz alana kadar benden pas. stremio <3
O zaman sanal kartlara tanımlı mı değil ticket falan açsana ona denyoluk yapmış olabilirlergeldi ordan girdim Tekliften faydalan falan filan diyor ama aynı ödeme ekrarnına attı beni - limitli 280 için denedim yemedi limit sıkıntısı dedi - limiti yükselttim , çat diye orda yazan fiaytı çekti
sanmam yav sanal kart olsa bile oraya kredi kartı gibi işliyor olması lazım , ticket açalım bakalım ama ödemeyi yaptıktan sora ne verecekler ki zatenO zaman sanal kartlara tanımlı mı değil ticket falan açsana ona denyoluk yapmış olabilirler
geldi ordan girdim Tekliften faydalan falan filan diyor ama aynı ödeme ekrarnına attı beni - limitli 280 için denedim yemedi limit sıkıntısı dedi - limiti yükselttim , çat diye orda yazan fiaytı çekti
Ya iade edecekler tutarı yeniden yapacaksın ya da bir kaç ay hediye etmeleri lazım kendileri yaptı bu teklifi zatensanmam yav sanal kart olsa bile oraya kredi kartı gibi işliyor olması lazım , ticket açalım bakalım ama ödemeyi yaptıktan sora ne verecekler ki zaten2 kişi adam başı +35 TL yazcak 12 aylığına - 3 TL yapar o kadarda aman aman değil totale vurunca