Cevap: Divan Toplantısı l Adaylar Açıklamalarda Bulundu
Rijkaard basariliydi yani ? El insaf yahu. GS in hedefi o zaman bugunleri dusunerekten bari 3 unculuk mu olmali ? Rijkaard i ben de karizmatik buluyorum , ben de severdim ,ama yonetimin ardindan ikinci basarisiz da odur. Bunu neden kabul etmiyosunuz. Adam ilk sene takimi 3 uncu yapabildi (sizin de iyi kadromuz var dediginiz sene) , ardindan 8 haftada 4 maglubiyet aldi. Eger bu seneki kadro kotu ise bunda teknik direktorun sucu yok mudur ? Sattirmayacakti elindeki kadroyu o halde. Haginin , Underin filan zaten teknik direktorlukle alakalari yok ,ona bisi demem .. ancak rijkaard da basarili filan degildi. Avrupada bir ilerleme yok ,daha gruptan cikar cikmaz elendik , turkiye kupasinda bisi yok ,ligde yok .. Nasil bir basari bu.. Ki elinde keitasi da vardi dos santosu da .. Kotunun iyilerinden biktik artik , gelecek kisi basarili olmak zorunda , ha olamiyorsa da rijkaard gibi dunyalari kazanmamali. adama servet oduyorduk , o ise 5 inci takimi 3 uncu yaptim diye basarili goruyordu. kalitesiz adamlari elestirelim , sonuna kadar varim , ama sirf isim diye rijkaard i da savunmanin alemi yok , kendisine gereken sans verildi , biraz daha sabredilebilir miydi , yerine hagi gelecekse bence evet edilebilirdi. ama basarili filan degildi