Diyarbakır'da Astsubaya Maskeli Saldırı | 1 Şehit

SON DAKİKA | Diyarbakır'da silahlı saldırıya uğrayan astsubayımız kalp masajı ile hayata döndürüldü. (DHA) Allah yardımcısı olsun.

O değil de vuran kişilik bozuntuları o adamın asker olduğunu nerden biliyorlardı ?

Bildiğin pusu kurmuşlar işte. Planlı bir olay.

Asker ölmemiş yoğun bakımdaymış haberin başlığını düzeltelim lütfen..

Önce insanların neden böyle düşündüğünü bir sorgula.
Kim dedirtiyor bunları ona bak önce türk ve müslüman düşmanı

Ne hakaret ediyon kufurbaz adam
ayip degil mi

soruya gelecek olursak
tavuk mu yumurtadan cikar yumurta mi tavuktan
bunu bir dusunelim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cözüm sürecinizi seveyim.Bayramı zehir ettiler yine her sene olduğu gibi.Madenciler'den de haber yok.Soma'dan bu yana 5 ay geçti,o zamandan beri hicbir önlem alınmamıs.Validebag'da olanlarda malum.Her gecen gün daha tiksinc bir hale geliyor ülke.

Çok fena istihbaratları var bu adamların veya evlerinin önlerinden ayrılmıyorlar benim tespitim bu.

Er pat diye belli olur. Sac 3 numara sonucta. Birde doğuda oranın insanı olmadıgın yüzünden anlasılır. Mesela Kıbrıs'ta bile carsıya cıktıgımızda insanlar asker oldugumuzu anlar ve bizden uzak durmaya calısırdı. Doğuda daha net ortaya cıkarsın yani. Tabi dedigin gibi kışladan itibaren takip etme ihtimalleride yüksek.

Zaten güneydoğudaki askerlerin cogu çarsıya cıkmıyor, cıkmamasıda gerekir. Bunun sonucundada 1 ay tez terhis oluyorlar diye biliyorum.

Durumu kritik henüz şehit olmamış Allah'ım onu bize bağışlasın.

Er pat diye belli olur. Sac 3 numara sonucta. Birde doğuda oranın insanı olmadıgın yüzünden anlasılır. Mesela Kıbrıs'ta bile carsıya cıktıgımızda insanlar asker oldugumuzu anlar ve bizden uzak durmaya calısırdı. Doğuda daha net ortaya cıkarsın yani. Tabi dedigin gibi kışladan itibaren takip etme ihtimalleride yüksek.

Zaten güneydoğudaki askerlerin cogu çarsıya cıkmıyor, cıkmamasıda gerekir. Bunun sonucundada 1 ay tez terhis oluyorlar diye biliyorum.

Anladım. Yazık olmuş ..

Pkk ya hak vermek ne demek? Ironiyse af edersin ironisi bile mide bulandırcı. Ciddiyse Allah belanı versin senin.
Katledikleri bebeklerimizden hiçmi utanmıyorsun? Yada sende pkk lısın bilemem yani

Recep icfindick da bebek katletmekten sozediyor sn haci

Soyledigimde bela okumalik birsey goremedim. Varsa icfindicka da okuman gerekir fikrimce

Kalp masajı ile hayata döndürülmüş fakat hala durumu kritikmiş.

Hayri Cund denen Provokatör her başlıkta insanları rahatsız ediyor,tahrik ediyor.
Bunun önüne ne zaman geçilecek?

Recep icfindick da bebek katletmekten sozediyor sn haci

Soyledigimde bela okumalik birsey goremedim. Varsa icfindicka da okuman gerekir fikrimce

Tamam onun yazdığıda yanlış ola bilirde senin verdiğin cevap çokmu zekiciydi? Bebek katili politikasını savunduğu için diğer bebek katilerine hak veriyorsun .
Yumurta sorusunu kendine sor şimdi lütfen

Astsubayımız yoğun bakımdaymış , umarım hayata döner ve eskisinden daha sağlıklı yaşar ,
saldırı konusunda şaşılacak bir durum yok , şehir kadrosu mecliste dağ kadrosu şehirde ,
halkın buna desteği ise yaklaşık %70 hatta fazlası , kim neye şaşırıyor ki hatta neden üzülünüyor !!!
( söz meclisten dışarı )

askerler aylarca kışladan karakoldan çıkamıyorlar. alın size çözüm süreci ak salaklar
pkk 20 yıllık güç adam siyaset topladı. alın size çözüm süreci ak salaklar
pkk'ya kck'ya operasyon yapan polislerin hayatı karartılmaya çalışılıyor. yol kesip kimlik kontrolünde arıyor teöristler. alın size çözüm süreci ak salaklar
asker polis teöristlere müdahale edemez hale geldi. bu nasıl çözüm süreci ak salakar GELİN BURAYA AÇIKLAYIN AKP'YE OY VERENLER. HAN, İSLAH BIRAKIP SINIR DIŞINA ÇIKIYORLARDI NERDEN HANİ GELİN AÇIKLAYIN AKPLİLER KAÇMAYIN

yılanların başını ezerek sorun çözülür, koruyup masaya oturup istediklerini vererek çoğaltarak değil! bizim millet saf ama onlar ne çakallar seni işgalci görüyorlar yüzüne gülüp arkadan teröristlere dostlar. BOP'u çizmeye uğraşan ABD israil ve diğerleri bunların g.tünü kaldırdı bu kadar BOP'u çizmeye uğraşanlar bıraksalar ellerini desteklerini çekseler içerdeki AKP denen işbilikçileriyle o zaman ufalanır giderler. hain köpekler tez zamanda cehennemi boylayacaksınız.

astsubayımıza Allahım şifa versin. diğer askerilerimizi polislerimizi bu kahpe teröristlerden korusun!

Geri
Üst Alt