Diyarbakır'da çatışma : 13 asker şehit, 7 asker yaralı

Cevap: Diyarbakır'da çatışma : 13 asker şehit, 7 asker yaralı

Kandil Dağına nükleer füze şart oldu artık :42:

Bence savaş düşünüleceğine barışı düşünülmeli. soykırım atom bombası vs bunlar yol değil diye düşünüyorum. kalıcı barış sağlanmalı

ailelerin başı sağolsun en zor durumdakiler onlar

barış mı?onlar vatanı bölmek istiyor ne barışı

ölüsü olan 1 gün ağlar

delisi(terörü) olan hergün ağlar.

kökten çözüm gerek , BM , Abd , Ab hiç bir şey diyemez onlar önce kendileri hesap versin ,

Ya yeter be yeter!

Bıktım siyasilerden bassaglıgı ve sagduyu mesajları duymaktan!

Sagduyu falan istemiyorum ben artık! Kanıma karsılık kan istiyorum! Kan!

[video=youtube;Rr7xqypNycU]https://www.youtube.com/watch?v=Rr7xqypNycU[/video]

Yeter ama hakkaten yeter ya bir avuç hain şerefsizle başa çıkamıyormu bu ülke, bu millet. Yeter artık taviz vere vere bu hale gelindi zaten artık ne olacaksa olsun sonu gelsin bu itlerin. yazık ya millet büyütüp yetiştiriyo cocuğunu, sonra bir köpeğin kurşunuyla şehit oluyor.

Acilen!!! #ocalanidam Acilen!!!

Guerrilla taktigine karsi savasmak da cok zor be arkadas :(

bu demirtaş hala siyaset diyor ya.adam hala tehdit ediyor bu ne lan böyle

izmir güzel bahçede egitim uçagı düştü 2 pilotumuz öldü allah rahmet eylesin

Toprakmı istiyorsunuz şerefsizler ozaman çıkın karşımıza erkekçe savaşın biz bu toprakları kanımızın son damlasını akıtarak aldık her karışında TÜRK kanı vardır bu topraklarının. Öyle pusu kurarak saklanarak savaş olmaz.

Devletin acizliği yüzünden 12 canımız daha gitti. Barış, demokrasi, insan hakları gibi salakça fikirler peşinden koşarsak daha çok canımız gider.

Herkes, ''devlete canım feda'' der ama böyle aciz bir devlete can feda edilmez. Çünkü dökülen kanımız yerde kalıyor.

Şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Arkadaslar miting vardı bdp iptal etti herkes dağılıyor .

Arkadaşlar farkındamısınız ama futbolla uyutuluyoruz sizden ricam futbolada önem verin ama gözümüzün önünde dönen kumpaslarıda görmemzlikten gelmeyin sakın ve sakın gaflete dalmayın

İspanyol Diktatör General Francisco Franco’nun “Yahu Ülkenin Yapısı Bozuk, Ekonomi Kötü, Halk Perişan, Herkes Adaletsizlikten Yakınıyor Ama, Hiç İsyan Yok. Bunu Nasıl Sağlıyorsun?” Sorusuna Verdiği Cevap

''Bunu 3 şey ile sağlıyorum… Yani Franko, Futbol ve Fiesta ile. Onları yüzbinlik beşiklerde (stadyumlar) uyutuyorum. Francisco Franco'' (İspanyol Diktatör General)..

UYUMAYIN!!

siyasiler anlayın artık karnımız tok açıklamalarınıza. icraat istiyoruz icraat. ne yapmanız gerekiyorsa acilen yapın

Bence savaş düşünüleceğine barışı düşünülmeli. soykırım atom bombası vs bunlar yol değil diye düşünüyorum. kalıcı barış sağlanmalı

ailelerin başı sağolsun en zor durumdakiler onlar

Baris denendi. Acilim dedik, kurtlerin onunu acalim dedik. ***'nin onunu acdik, adamlar propaganda ilen daha cok destek almaya basladi. Sonuc bugunku olan saldiri.

seçenek çok yapan yok herkes köpek olmuş idam etmesen bile tehdit et lan öcelan yakalandığında 1 şehit bile verirsek öcelanın kafasını kopartırız deseydik hiçbirşey yapamazlardı ama hepimiz biliyoruz arka planda dönen oyunları devlet istese 1 haftada temizler ***yı o 1hafta sürmeside küçük mağaraları gir çık birçok komutanla sohbet etti uzun süre hemen hemen hepsi bunları söylüyor

Geri
Üst Alt