Diyarbakır'da çatışma : 13 asker şehit, 7 asker yaralı

Cevap: Diyarbakır'da çatışma : 13 asker şehit, 7 asker yaralı

Offf

Allah rahmet eylesin.Ne desek boş.

Yüreğimiz yandı yine

Ay-Yıldıza, Bayrağına Karış karış toprağına Edirne den Ardahana Canım Feda VATAN sana ALLAHIMA Yemin olsun BAYRAĞIMIZ Kefen olsun TEK YÜREKTE, TEK RENKTEYİZ ...

70 milyon mehmetçiğiz....

siyasiler bıraksın artık racon kesmeyi. 30 senedir edebiyat var icraat yok. bitirin şu terörü sizin en önemli işiniz bu anlayın! TERÖRÜ BİTİRMEK!!! bitiremiyorsan basiretsizsin.

Savaş, çaylaklara göre değildir. Tecrübe, zeka ve yetenek işidir. Öyle olmasa komutan ben olmazdım.

Napolyon Bonapart

Siz hala gönderin 20 civarı yaşında çocukları doğuya çatışmaya.

Terörün ırkı yoktur , maskesi vardır. İslam maskesini takan El-Kaide gibi Kürt maskesi takan satılık köpekler. Elbet burnunuzdan fitil fitil gelecek bunlar merhamet diye yalvaracaksınız , bizde zevkle ölümünüzü izleyeceğiz.

İnşallah bunları görecek olan nesilden olurum.

Hakk'ı rahmetine kavuşan tüm askerlerimizin ruhu şad olsun...

Lütfen arkadaşlar inanılmaz üzüntülü bi olay ama biraz sakin olalım sağ duyulu olalım zaman sağ duyu olma zamanıdır

edit

Ne yazıkki doğuda üstelik sınırda mayıncı birliğinde askerlik yapmış birisi olarak şunu net söyleyebilirim ki birliğe teslim olduğumda karşılaştığım manzara karşısında şoke olmuştum. Çağ dışı ekipmanların kullanımını mı desem, kendi konusunda bile bilgisiz cahil bir takım uzman askerlerden mi bahsetsem ya da operasyon öncesi bile karargahta kağıt oynayan astsubaylardan mı bahsetsem. Malesef doğuda benim karşılaştığım manzara böyle içler acısıydı.

Teknoloji kullanılmıyor, eski ekipmanların çoğu bozuk, son derece kritik ve önemli olan mayın taraması eğitimlerinde bile bir uzman başka diğeri başka konuşuyordu (üstelik iddialı bir şekilde). Ayrıca göreve giderken kullanılmak üzere alınan mayın dedektörü allahtan brifing sırasında bozuk olduğu ortaya çıktı da herhangi bir olaya neden olmadı. Daha neler var neler...

Başımız sağolsun, bir hiç uğruna çok yazık oluyor çok...

İç savaş çıkabilir beyler bu şerefsizlerin özerlik ilan ettikleri söyleniyo

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN askerlik yaptığım yerdi silvan ne desek boş gencecik Mehmetcikleri tabutlarda toprağa vermek büyük üzüntü veriyor VATAN SAĞOLSUN diyen babalardan analardan allah razı olsun hepsinin acısını yüreğimizde paylaşıyoruz

Bu insanları ülkede tutanda suç! Def etmediğimiz sürece bu olaylar devam eder! Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum , yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum!

Arkadaşlar yorumlarımızda kullandığımız ifadelere biraz daha dikkate edelim lütfen !

Geri
Üst Alt