Diyarbakır'da çatışma : 13 asker şehit, 7 asker yaralı

Cevap: Diyarbakır'da çatışma : 13 asker şehit, 7 asker yaralı

Ne yazıkki doğuda üstelik sınırda mayıncı birliğinde askerlik yapmış birisi olarak şunu net söyleyebilirim ki birliğe teslim olduğumda karşılaştığım manzara karşısında şoke olmuştum. Çağ dışı ekipmanların kullanımını mı desem, kendi konusunda bile bilgisiz cahil bir takım uzman askerlerden mi bahsetsem ya da operasyon öncesi bile karargahta kağıt oynayan astsubaylardan mı bahsetsem. Malesef doğuda benim karşılaştığım manzara böyle içler acısıydı.

Teknoloji kullanılmıyor, eski ekipmanların çoğu bozuk, son derece kritik ve önemli olan mayın taraması eğitimlerinde bile bir uzman başka diğeri başka konuşuyordu (üstelik iddialı bir şekilde). Ayrıca göreve giderken kullanılmak üzere alınan mayın dedektörü allahtan brifing sırasında bozuk olduğu ortaya çıktı da herhangi bir olaya neden olmadı. Daha neler var neler...

Başımız sağolsun, bir hiç uğruna çok yazık oluyor çok...

bundan bahsediyorum işte çogu askere gidip gelen kardeşlerimizden bu tip hikayeler duyuyoruz nedir bu olay yıllardır bizi neyle kandırıyorlar

Ulan wowturkey denilen site admine serefsiz bir ***linin kufurlu ozel mesajini gonderince 'uyeler uyeleri attiramaz" diye ceza verdiler. Var mi bu site icin tedbir gorecek?

Basimiz sagolsun :(

40 sene oldu hala kurtulamadik sunlardan. Büyük degisiklikler sart. Gencecik tecrübesiz askerlerle olmaz bu is.

Allah rahmet eylesin...

.

Siyasete karışmadım niye editlediniz.

Ordu'nun eğitimli iyi adamları oraya göndermesi gerekiyor! Sen onca büyüt emek ver evladına sonra .... biri gelsin bu nasıl ADALET ya!

Siyasete karışmayın demek istemiş.;)

Modlardan güzel bir intro bekliyorum şehitler için şu herifleri kınayan

Bir kere kesinlikle soykırım gibi, sivillerin ölümüne neden olacak planlardan kesinlikle kaçınılmalıdır.

Şu an ben İstanbul doğumlu değil, Diyarbakır doğumlu olup, hiç suçu olmayan bir sivil olabilirdim. Benim suçum ne o zaman?

Ancak bugünden tezi yok, doğuya gidilmeli, artık diplomasi vs. gibi uğraşlar yapılmamalı, gereken neyse, kaç kişi tutuklanacaksa, kaç kişi öldürelecekse bu temizlik yapılmalıdır.

Etmişler bildiğin hatta Diyarbakıra askeri harekat başlayabilirmiş.Bildiğin iç savaşa sürükleniyo ülke

Anayasa için yapıyorlar... Anayasadan Türk ibaresinin yanına Kürt ibaresi yerleştirip Türkiye'nin Türk devleti imajını silmek istiyorlar.

Eğer böyle birşey yaparlarsa, BM'nin de müdahalesini arkasına almak istiyorlardır...Fakat bunların tabii ki arkasında Batı var. Bu işi bu çapulcular tek başlarına yapamazlar.

Bir kere kesinlikle soykırım gibi, sivillerin ölümüne neden olacak planlardan kesinlikle kaçınılmalıdır.

Şu an ben İstanbul doğumlu değil, Diyarbakır doğumlu olup, hiç suçu olmayan bir sivil olabilirdim. Benim suçum ne o zaman?

Ancak bugünden tezi yok, doğuya gidilmeli, artık diplomasi vs. gibi uğraşlar yapılmamalı, gereken neyse, kaç kişi tutuklanacaksa, kaç kişi öldürelecekse bu temizlik yapılmalıdır.

o temizligi yapıcak adamların hepsinin başları ezildi geçmiş olsun

Abicim 20 senedir ayni laflari duyuyoruz. Cikar simdi devlet büyüklerimiz, teröre boyun egmeyecegiz, amacina ulasamayacaklar diyecekler. Hep ayni hikaye ya. Icraat sifir. Ya burda gururumuz, serefimiz sözkonusu ya. Tükürmüsüm Amerika´sina, Avrupa´sina ya. Daha Irak´tan cikamayan düdüklerden mi korkuyoruz? Gidin bu gece bütün Kuzey Irak´i yok edin. Pasa pasa dönün ülkenize. Kibris´i izinsiz aldik da ne yapabildiler? Türkiye´ye ayak yapmak öyle kolay mi? Neden korkuyorsunuz? Kimden korkuyorsunuz? Yazik günah. Bu sehitlerin ailelerine nasil hesap vereceksiniz? Secim zamanlarinda anlasmali olarak Israil´e kafa tutmakla olmuyor bu isler.

İnsallah hepsi toplu biçimde karşımıza çıkar leşlerini sereriz hepsinin.Ama yemez tabii onlar anca kanc.klar gibi arkadan vururlar pusu kuraralar ş.refsizler

İtidalli olmak lazım... Kürt kardeşlerimizin hepsinin ***'lı olmadığı gerçeğini bilmek gerekir...

Geri
Üst Alt