Diyarbakır'da çatışma : 13 asker şehit, 7 asker yaralı

Cevap: Diyarbakır'da çatışma : 13 asker şehit, 7 asker yaralı

Ciddi ciddi bi hareketlenme varmış Diyarbakırda.Şehre askeri operasyon düzenlenmesi gündemdeymiş

Cami duvarına işiyor zaten köpekler.

Türk milleti sabırlıdır ama sabrı taştı mı kralı gelse fayda etmez..

Özerklik filan iyice çığırlarından çıktı bunlar.Bu milletvekili kılıklı köpekleri açık bir alana toplayıp flamethrowerla girişeceksin.Ben görürüm o zaman özerkliği k.çları tutuşunca.``Irkçılık yapma yhaaa`` diyenler çıkabilir diye söylüyorum.O kadar şerefsizleştiler ki bir raddeden sonra insan kaldıramıyor,yediremiyor.

Arkadaşlar konuyu kapatmadık. Hassas bir dönemdeyiz. Lütfen mesajlarımıza dikkat edelim.Tepki göstermek tabiki hakkımız

Büyük bir grup ormanda saklanıyormuş,bizimkilerde onları araya dururken çoktan kaçırırlar ellerinden.Amerikada olsa aynı olay 2 tane B-52 kaldır,napalm ile bombalarlardı orayı.Yana yana can çekişe çekişe bütün grup kül olurdu.Teknoloji namına hiçbirşey yok bizim orduda.Hala tozlanınca tutukluk yapan g3 kullanıyoruz :o

Böyle şehit haberlerinden sonra da boş dağları bombalayıp duruyoruz ne zaman böyle bi olaydan sonra televizyonu açsam boş dağlar bombalanıyo

Allah rahmet eylesin, hepsi Nur icinde yatsin. Allah ailelerine yakinlarina sabir versin.

Aslinida baska seyler yazmak isterdim ama forumumuz müsait degil buna.

-----

Son cümlene aşık oldum Emir!

Moderatör tarafında düzenlendi:

Böyle şehit haberlerinden sonra da boş dağları bombalayıp duruyoruz ne zaman böyle bi olaydan sonra televizyonu açsam boş dağlar bombalanıyo
Yahu daha doğru düzgün taaruz helikopterimiz yok,terörle mücadelede en büyük silah taaruz helikopteridir.Tek başına terörist grubu tespit edip imha etmesi 10 dakikasını alır.Bizimkilerde taşıma helikopterlerine asker koyup öyle ateş ettiriyorlar :o

son seçimlerde gösterdiki kürtlerin düzgün bi ekonomi iyi yaşam isteği felan yok

onun için en iyi yol bence askeri harekattır zaten yine askeri harekatla durdurulmuştu bi sureliğine

Nedense bir türlü tasamıyor o sabır! Nasıl bir sabırsa! Taşsın artık arkadaş!!!

Siyasete girmek istemiyorum ama işin o kısmı siyasi malesef, ben milletin sabrından bahsediyorum.

Şu durumda ismi lazım değil sevmediğimiz o başka ülkeler olsaydı 1 vatandaşı öldürüldü diye 30 kere savaş açmıştı bunlara zaten..

yalniz biz ulke olarak terorist degiliz ki kendi icimizdeki bir bolgeye nukleer fuze uygulamasi yapalim.

bu konun fiziki kimyasi askeri mantigi olamaz,bunun insanlik adina hic bir mantigi olmaz onlar terorist oldugu icin onu yapiyor...

Moderatör tarafında düzenlendi:

28jfsqt.jpg

Yahu daha doğru düzgün taaruz helikopterimiz yok,terörle mücadelede en büyük silah taaruz helikopteridir.Tek başına terörist grubu tespit edip imha etmesi 10 dakikasını alır.Bizimkilerde taşıma helikopterlerine asker koyup öyle ateş ettiriyorlar :o

Hakikaten mühimmat anlamında zayıfız.Dağdaki itlerle mücadele etmeye yarayacak hava aracı yok elimizde.İki AC 130'a bakar oraları temizlemek ama bizde nerde.

Allah rahmet eylesin. :(

Siyasete girmek istemiyorum ama işin o kısmı siyasi malesef, ben milletin sabrından bahsediyorum.

Şu durumda ismi lazım değil sevmediğimiz o başka ülkeler olsaydı 1 vatandaşı öldürüldü diye 30 kere savaş açmıştı bunlara zaten..

Az delikanlı olalım bizde açalım!!!

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Necdet Özel'in Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleştirilen ve 1.5 saat süren toplantıya yanında büyük bir harita ile gelmesi dikkat çekti.

bekleyip göreceğiz bakalım

şehitleremize Allah tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz

diliyoruz ama asıl bunca Türk evladı yok yere hayatını kaybediyor sonra vatan sağolsun edebiyatı yapılıyor ama askerimiz orda yiğitce savaşırken bu catışmayı durdurması gerekenler g.t korkusundan eli koğlu bağlı oturuyor

elbette ki vatana canımız feda ama bunun karşılığı sadece ağlayan analar yıkılan yuvalar olmamalı

Malesef onlar bize zarar verdikçe, biz formalite icabı bir iki füze atıyoruz, bombalıyoruz. Adam akıllı ciddi bir operasyon, ciddi bir taarruz yapmış değiliz. Planlı programlı bir şekilde mücadele edilmeli bu itlerle.

Geri
Üst Alt