Diyarbakır'da çatışma : 13 asker şehit, 7 asker yaralı

Cevap: Diyarbakır'da çatışma : 13 asker şehit, 7 asker yaralı

facebook gelen bir sözü sizlerle paylaşmak isterim

{İz Bırakan Sözler}

Ülkemizi Ele Geçireceklermiş, Böleceklermiş, Yıkacaklarmış...

Kaygılanmayın.

Hepsini Gömecek Kadar Toprağımız Var.

Osman PAMUKOĞLU

Son 1 ayda 22 şehit, 7 Gazi, 2i asker 1i sivil 3 kişi esir alındı. İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün.... !

Bu mücadelede yaklaşık 30 bin pk.klı öldürülmüş bügüne kadar. E bu şerefsizlerin savaşan yani dağ nüfusu 5 bin civarında oluyor. Demek ki örgüt 6 kere bitirilmiş, Tsk kesinlikle başarısız sayılamaz..Dağa çıkış durdurulamamış, beceriksiz olan devlettir. Öldürüyorsun ama adamlar hala o iğrenç hayat için dağa çıkıyorlar. O zaman şapkanı eline alıp düşünüceksin aga. O hayat tarzını ve o tehlikeyi göze alıyorsa bu adamlar demek ki onları güdüleyen bir şeyler var. Biraz empati yapın.

Yazık insanımıza.
%100 Katılıyorum kalıcı barış mutlaka ama mutlaka. silahla kalıcı barış sağlanmaz bana göre. sizi bilemem. tekrar rahmet diliyorum.

şu bdpli vekilleri taramalı tüfekle gebertmek istiyorum:mad:

Isterlerse 100 Terörist öldürsünler. 13 yigidime bütün Kuzey Irak az gelir

Sonu gelmeli artik bunlarin.

şehitlerimizin başı sagolsun. ailerine sabır versin. o köpekleri bulmak icin orduyu götürün lan oraya. leşlerini kargalara atın serefsizlerin....

yazık ya, bu da unutulup gidecek. yine kınama mesajları, yok terörü yeneceğiz, yok birlik beraberliğimiz vs... şu ülkede yaşadığım için bazen hakikatten utanıyorum.

ülkemden değil sakın yanlış anlamayın, tepkisizliğimiz ve koyun yerine konmamızdan

Allah sizin belanızı versin lanet köpekler. İzleyelim biz daha. Başbakan'ın, Cumhurbaşkan'ının masaya vurması lazım artık yumruğu. Bir gün 3 tane, bir gün 5 tane derken 13 tane şehit verdik bugün. Çok g.tleri kalktı bu şerefsizlerin. Adamların bölücü liderleri içeriden tehdit ediyor koca ülkeyi, vallahi delireceğim ya! Ve biz hiçbir şey yapamıyoruz. Daha çok yüz veriyoruz bu şerefsizlere. Elin İngiliz'ini, Fransız'ını, Yunan'ını alt-üst eden bir ülkenin, şu köpeklerle baş edememesi çok üzüyor beni. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun, tüm Türk halkının ve şehiy ailelerinin başı sağolsun.

kökü kazinmali artik bu pezlerin

Basbakan yine politik cevap vermis.

%100 Katılıyorum kalıcı barış mutlaka ama mutlaka. silahla kalıcı barış sağlanmaz bana göre. sizi bilemem. tekrar rahmet diliyorum.
Yahu bunlarla barış mı yapılır? Sırf hapisdeki teröristleri çıkarttırmak için yemin etmiyorlar.Resmen yargıya müdahele edin ordaki hainleri ordan çıkarın öyle uzalaşalım diyorlar.Böyle adamlarla barış mı olur?

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin. Artık olay öyle bir dereceye geldi ki başsağlığı ve rahmet dilemekten başka çaremiz kalmadı. Bu duruma getirenler utansın ama. Bunu da, yapanın da yaptıranın da Allah belasını versin. Şerefsizler.

Bu kumpas iliğine kadar irdelenmeli... Diyarbakır'da bir anda bu şekilde olması beni çok şüphelendiriyor.

turkiye.jpg

ehidimxg4.jpg

bayragina canim feda

eee peki kac it ölmüs???

Geri
Üst Alt