GSC Portal Diyarbakır’da İstiklal Marşı Islıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

Türk-Bayrağı-11.jpg

Diyarbakır’daki Atatürk Stadı’nda bugün oynanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray maçında İstiklal Marşı protesto edildi.

Haberin Devami GSC Portal'da

bütün Diyarbakır'a yüklemeyelim diyoruz ama 1 değil 2 değil...

Arena'da attığımız her golden sonra asker selamı versek güzel olur

Rezillik ya. Maçta hakeme ve Bruma'ya durduk yere atılan pet şişeler de cabası. Bu adamları men etsinler bütün spor müsabakalarından.

O attiginiz siseleri biryerlerinize monte etsinler bayraksiz pislikler.

Kürtlerle sıkıntısı yok kimsenin,sikinti o bölücülerde yüz verdikce azittilar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Diyarbakir halki Galatasaray'i kardesce karsilayacaktir..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yazıp yazıp siliyorum.

Ben hayatımda bu kadar boş insan topluluğu görmedim.

''Böleceğim'' deyince insan hakları ve barış düşkünü oluyorsun,vatanı ''böldürmem'' deyince ise ırkçı ve faşist oluyorsun bu ülkede.

Türk insanı asla ve asla pkk'lılar kadar milliyetçi ve faşist değil.
Yapılan o kadar pisliğe rağmen halk hala sabrediyor ama en sonunda bir yerde patlak verecek.

Umut ettik bu maçta belki rahat dururlar bir şey yapmazlar diye ama yok yine aynı her zaman aynı.
Tamam hepsi aynı değilde artık bir yere kadar sabredilir yani yetti artık sıktı bu muhabbet.

Ya bu PKK'ya yatırım yapan takım niye hala devam ediyor diyecem fakat nedeni belli evet bütün Diyarbakır'lı doğuluları genelleme yapamam ama kansızlardan nefret ediyorum. Benimde çok fazla doğulu arkadaşım var Diyarbakır olsun Mardin olsun Hakkari olsun ama böyle hiçbir ipe sap olmucak tipleri anlamıyorum yan hakeme taş atıyor adam buna ne denir bilmiyorum artık.

:hang:

Diyarbakır-Galatasaray maçı öncesi istiklal marşının ıslıklanması paralel medyanın uydurması. Diyarbakırlılar marşa ıslıkla eşlik ettiler

daha önce de dediğim gibi bölünse hepsini göndersek doğuya
elektrik su vermeyince açlıklarından ölsünler alın size özgürlük

daha önce de dediğim gibi bölünse hepsini göndersek doğuya
elektrik su vermeyince açlıklarından ölsünler alın size özgürlük

Ulke niye bolunsunki birlesmis milletlere basvurup afrikadan yurt istesinler. Bizde gereken destegi ve lobiyi veririz eee kardeslik boyle gunlerde belli olur....

ben bunları iranla takasa sokacaktım.üstune sneıjder ve drogbayı ıstedıler.drogba kabul etmedı chealseye gıttı.bunlarda malasef elımızde kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt