Diyarbakır'da Jandarma Komutanlığı'na Saldırı!

bizim eniste ve babasi sanirim turklerden daha cok kurtlerden korkuyor. ulan ters olmasi lazimken, bizim mal koyun turkler bi cacik yaptigi yok. kim korkar lan bizden.

Yayın yasağı gelmiş 1 şehit 47 yaralı olarak kaldı bilgiler, insanlar da twitterda yazan 17-35-45 gibi rakamlara inanmak zorunda bırakılıyor. Sonra bir de kızıyorlar onlara inanılmasın diye. Hadi şehirlerde patlayan bombalarda anlarım 5000 tane dehşet görüntü yayınlanıyor onları engellemek için yayın yasağı getiriliyor da bunla ilgili ne görüntü var, ne bilgi var zaten amaç ne yani? İyi alıştılar

O karakolda atıyorum 30 asker olsa bunların 25 tanesi senin benim gibi zorunlu askerlik görevini yapan gariban çocuklardır. Diğerleri de en kabadayısı kıdemli başçavuş ve uzman çavuştur. Onlar da garibim şark görevi bitse de kurtulsak diye sabır çeken adamlar. Ne oldu yani ne geçti elinize orayı patlattınız da onun bunun evlatları?

ah ah aynen. bu ibine evlatları uslanmayacak.

şehitlerimize Allah rahmet eylesin.lan adamlar koskoca tankerle intihar saldırısı yapıyor bir tanede istihbarat alan yok mu ya!!!

Cf0krFVXEAAK2SE.jpg

Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun.

Diyarbakır'ı dümdüz etme vakti gelmedi mi? Ne bekleniyor hala? Köklerini kazımak lazım köklerini!

Sent from my iPhone using Tapatalk

İnşallah can kaybı olmaz.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kilis'e 3 roket mermisi daha düşmüş yaralılar varmış.

TSK'nın sabah açıklaması 1 şehit, 39'u asker 47 yaralı

Bak cok net konusuyorum:

Allah bu devleti yönetenlerin bin türlü belasini versin. Nokta.

Sehidimizi bile bilmiyoruz.

Geri
Üst Alt