Diyarbakır'da Türk Bayrağı İndirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terör meselesinde de eğer Kürt halkı samimi ise, örgüte karşı tavır alır. Örgüte veya uzantılarına karşı tavır almayan herkes teröre çanak tutuyordur benim görüşüme göre.

Ben böyle bir tavır göremiyorum.

Burada milliyetçilik taslayanlar ananız babanız harici neyiniz yerli?Apple telefon kullan Samsung TV al fiat marka arabaya bin Lewis kot giyin asus bilgisayar kullan eee ben milliyetçiyim!!!!bırakın bu ayakları.

ah be kardeşim

steve jobs yerine bozkurt türk'ün telefonunu kim almak istemezdi

Su adam daha cok gundeme gelmisti basin milleti uyutuyor secimlere kadar extra gucde sarf edecek belli

1394489269032.jpg

burda yazılıp çizilen kürtlere değil ama bu pkk denen onun bunun altına yatan örgüte destek olan vatan hainleri için bu vatan öyle bedavadan kazanılmadı dağdaki anası belli olup babası belli olmayanlarada öyle kolayca bırakılmaz biraz daha sabır ama o sabır birgün biterse kurtuluş savaşında dünyayı dize getirmiş bu şanlı millet 3-5 anası belli olmayan vatan hainlerinimi dize getirmeyecek

hahaha delikanlılıktan bahsedenlerin birazda karşı tarafın ne yaptığına bakmaları gerekir kahpece askerin arkasından gizlenerek saklanarak pusu kurarak öldürmek mi delikanlılık ayrıca belki nolar delikanlı gözünü kırpmadan adam öldürebilirler çünkü adamlar bildiğin beyni yıkanmış düşünce gücü bile olmayan bir robot gibiler ama bizim bir hayatımız geleceğimiz var ailelerimiz var onlar bunları düşünmezler ayrıca adam öldürmeyi kavga etmeyi delikanlılık olarak görenlere bir laf adam öldürmek dünyadaki en basit olaydır 5 yaşındaki çocuğa silah versen o da adam öldürür gerçi adam öldürmeyi kavga etmeyi delikanlılık gören insanlara bunları söylemenin de anlamı yok anlamazlar çünkü

Ek olarak cahil cesareti ayri biseydir ufak bir tartisma yuzunden adam olduren tipler cesur degil ya akil dengesi bozuk yada kuru cahildir. Ama kurtlerin cogu boyledir amcaogullarina birisi lan dedi diye adami kirk yerinden bicaklar muebbet alir bu delikanlilik degil bildigin gerizekaliliktir. Gelsinler teke tek kapisalim comboya tutup fatality yaparim ama ne olursa olsun silah kullabip cana kiymam onlar gibi magara degilim.

Doğuya gönderilen öğretmenleri doktorları kaçıranda bu örgüttü hani güya kürtlerin hakkını savunuyor ya bu soysuzlar bırakın bu medeniyet gitmedi adamda dağa çıktı laflarını bu terör yeni çıkmış olay değil 30 yıl önce bu ülkenin batısı ne kadar gelişmişti ki doğusu geri kalmış olsun? Anca mağduruzda mağduruz başka laf bildikleri yok (lafım kürtlere değil sözde kürt haklarını savunan soysuz pkk ve meclisteki destekçilerine)

burda yazılıp çizilen kürtlere değil ama bu pkk denen onun bunun altına yatan örgüte destek olan vatan hainleri için bu vatan öyle bedavadan kazılmadı dağdaki anası belli olup babası belli olmayanlarada öyle kolayca bırakılmaz biraz daha sabır ama o sabır birgün biterse kurtuluş savaşında dünyayı dize getirmiş bu şanlı millet 3-5 anası belli olmayan vatan hainlerinimi dize getirmeyecek

kanka savaş falan yapmayız biz

ama yaparsak

4-3lük bordo maçı gibi olur

Burada milliyetçilik taslayanlar ananız babanız harici neyiniz yerli?Apple telefon kullan Samsung TV al fiat marka arabaya bin Lewis kot giyin asus bilgisayar kullan eee ben milliyetçiyim!!!!bırakın bu ayakları.

milliyetcilikle mal sahibi olmak ne alaka. boyle bi duz mantik olmaz olsun.

milliyetcilik vatanini sevmek, gorevlerini kotuye kullanmamak, ulken icin en dogru sekilde calismaktir.

polissen halkinin guvenligini sagla, kamu malini koru, rusvet alma. en iyi milliyetcilik budur.

yoksa kimse kimseden fabrika kurup lcd tv uretmesini bekleyemez

Birader elektrik faturanı biz ödüyoruz o yüzden susarmısn

Birde böyle bir gercek var.

Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin.

Hastayım dersin, doktoru şehit edersin.

Yolumuz yok dersin, mühendisi şehit edersin.

Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin.

Fakirim dersin, ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın.

Fakirim dersin aşiret düğününde görgüsüzlüğün dibine vurursun.

Anadilde eğitim dersin, açılan kurslara katılmazsın.

Ben elektrik parası öderken, sen kaçak kullanırsın; senin kaçağın parasını da bana ödetirsin.

Suçsuz sivil insanları bombalarsın, yakarsın;

‘Sıkıntın varsa gel savaşalım!’ deriz, ‘Âa pis faşist’ dersin.Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın.

Devletten çocuk başına para istersin, sonra o çocukları devlete düşman edersin.

Allah, düşmanın bile mertini nasip etsin.

Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu

Okmeydanında aleviler cami yakmış hadi hepsinin kökünü kazıyalım arkadaşlar gün yüzü göstermeyelim bu dinsizlere ey cemaati müslimin!!!!!!!!!

rahat ol bu ülkede bu soysuz kanı bozuk örgüt ve destekçisi şerefsizlerden başka kimse bölücülük vatan hainliği yapmaz

YETER ARTIK BİTSİN BU BARIŞ

HAVAYA KALKSIN DÖNER BIÇAKLARIMIZ

düşüncesine sahip olan arkadaşlar layk butonunu şenlendirebilirler mi? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt