Diyarbakır'da Türk Bayrağı İndirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turk_Bayaragi_by_muratsunger.jpg

bu böyle bilinsin.

hll murhan daha once ulkeyi jpeglerle bu kadar guzelleştiren kimse olmamıstı

La kardeşim kimsenin kimseyi savunduğu yok bi adamın yaptığı hainlikten bütün bir ırkı yakalım yok edelim anlayışına benim isyanın.şuradaki yorumlarla orada bayrak indiren adam arasında ne fark var?tepki verirken ölçülü olalım biraz.

Pkk yandasi olmayip pkkyi sevmeyen kurtleri bi kenara koyarsak zaten yine soykirim yapilmis olunuyor. 12 milyonluk kurtlerde tas catlasa 400 bin kisi vardir pkk ile alakasi olmayan ve sempati beslemeyen yani koca bir halk bize savas acmis bir azinlik degil!!

Bu ülkenin sınırları"Misak-ı Millî" ile çizilmiştir ... Beğenen kabul eden kalır beğenmeyen s.....olur gider yok özerklik istiyoruz yok onu yok bunu istiyoruz yedirmezler ... S...... Gitsin beğenmeyen kuzey ırak da suriye de yaşasın bizde düşmanın yerini bilelim...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

reis bu atar kime niye

sakin ol 1 sn

Bu konu en fazla bir saat daha dayanır

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Neyse hadi bana iyi geceler benden bu kadar artık birbirinizi mi kesersiniz , ya da birbirinize mi sarılırsınız ona siz karar verin ama ben tüm insanları seviyorum sırf YARADAN yarattığı için ALLAH yarattıysa benim onu sevmeme gibi bir hakkım olamaz kötülüğü kendinedir ben insan olduğu için seviyorum hadi hayırlı geceler renkdaşlar kimseyi kırdıysam affola yanlış anlaşıldıysam özür dilerim herkesten ...

Seçim öncesinde bayrak propagandası ile reklam filmi çekenleri hatırlıyor musunuz dostlar?

Pkk yandasi olmayip pkkyi sevmeyen kurtleri bi kenara koyarsak zaten yine soykirim yapilmis olunuyor. 12 milyonluk kurtlerde tas catlasa 400 bin kisi vardir pkk ile alakasi olmayan ve sempati beslemeyen yani koca bir halk bize savas acmis bir azinlik degil!!

o 12 milyon dedigin insanlarin %70 i akp ye oy veriyor

İHANET SÜRECİ (ihanetsureci) sur Twitter

bu hesap aylar öncesinden olacaklari söylemisti.

https://www.odatv.com/n.php?n=pkkdan-saldiri-0706141200 devam ediyorlar

https://www.odatv.com/n.php?n=pkk-yine-saldirdi-0906141200

TERÖRISTLERIN ACIKLAMASI VAR:

“Ateşkes koşullarını ihlal ettiği gibi, barış için büyük bir fedakarlık halinde olan silahsız-savunmasız insanlarımıza karşı hunharca yapılan bu saldırı ardından gerilla güçlerimiz dün akşam saat 20.30 sularında katliamın gerçekleştiği yerde üslenen Türk güvenlik kuvvetlerine karşı müdahale ederek bir misilleme eylemi gerçekleştirmiştir. Bu misilleme eylemi ardından 2 skorsky helikopterle ölü ve yaralılarını alan güvenlik kuvvetleri alanı terk etmiştir.”

renktaş 17 maddeyi unutmuş sizinki :D:D:D

zuhahahah şimdi gördüm lan

Habertürk'te Basın Kulübü Özel programına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çelik'in sorularını yanıtladı.

KILIÇDAROĞLU 17 MADDELİK MANİFESTOYU SAYAMADI

Kürt sorunun çözümü konusunda CHP'nin 17 maddelik manifestosundan yola çıkarak Erhan Çelik'in "Kürt sorunun çözümü için ilk üç şey nedir?" sorusuna Kılıçdaroğlu, "Seçim barajının kaldırılmasıdır" diyerek barajın nasıl kaldırılacağını açıkladı.

Erhan Çelik "İkincisi nedir?" diye sorunca Kılıçdaroğlu "Şu anda aklımda değil, bilseydim hepsini getirir burada konuşurduk" dedi.

Bunun üzerine Erhan Çelik, Kılıçdaroğlu'nu daha fazla mahcup etmemek için "Söylediğiniz 17 maddeye CHP'nin internet sitesinden bakacağız" diyerek başka bir konuya geçti.

İşte insan algısını günlük bir şekilde yönetmek bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt