Diyarbakır'da Türk Bayrağı İndirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ondan turkiye bir NATO uyesi, yoksa bugune kadar Nato turkiye icin onemli bir adim attigini gormedim

Arkadaş bilip bilmediğiniz konularda kahvehane muhabbetiyle gelip buralarda sallamayın ,

Ulan girmeyeyim dedim şu başlığa dayanamdım ilk açışımda biri orduya fırsattan istifade giydirmiş diğeri başka birşey yapmış gece gece bütün sinirim zıpladı.

Analar ağlamasın diye diye anamızı ağlatacaklar anlaşıldı!!!

şu ülkenin başına TÜRK BAYRAĞININ ne demek olduğunu bilen bi adam gelmedi bi türlü ! getirmediler !

istanbulun fethi sirasinda tum halic savasanlarin kani ile kirmiziya burunmustu tam o sirada yukaridan ay ve yildizin yansimasi ile o gunden sonra ay yildizli kirmizi turk bayragi kullanilmaya baslandi. O bayrak bir bayraktan ote o bayrakta ecdadlarin kani var hakki var o bayraga yapilan saygisizlik atalarimiza yapilmis demektir.....

Arkadaşlar sakin olmanızda fayda var. Kırıcı laflar, hakaret edilerek bir yere varılmaz.

Bayrak inmez vatan bölünmez denirdi ben kucukken

Simdi bayragi indirdiler

Bakalim sirada ne var

Mikail Kanbur mevzusu var forumda konusu var mı bilmiyorum? Yakında ögrenci yurtlarında ülkücüler kürtlere dalacak tamamen iç savaşa sürükleniyoruz

Arkadaş bilip bilmediğiniz konularda kahvehane muhabbetiyle gelip buralarda sallamayın ,

Ulan girmeyeyim dedim şu başlığa dayanamdım ilk açışımda biri orduya fırsattan istifade giydirmiş diğeri başka birşey yapmış gece gece bütün sinirim zıpladı.

niye kendini bukadar kaptiriyorsunki, tamam senin iyiligin icin o yorumumu silecem

sundan emin olmalisinki, disardan bazi seyler daha cok iyi gorunuyor

bugun bana gore NATO, turkiye icin birsey yapmadi.. sadece turkiye bolgelesel olarka savas icin iyi bir yer olduugu icin nato uyesi

suna dikkat et, tahminim diyorum, bana gore yani kisacasi oyle demiyorum

Mikail Kanbur mevzusu var forumda konusu var mı bilmiyorum? Yakında ögrenci yurtlarında ülkücüler kürtlere dalacak tamamen iç savaşa sürükleniyoruz

Malın önde gideni o çocuk kafası biraz karışmış.ayrıca yatakta yatan savunmasız adama arkadan gelip demir çubukla vurmaktada pek bir delikanlılık!!!

O eleman tam mal hem sporcuyum çeviğim delikanlıyım ayağı yapıyor hem demirle adam dövmeye kalkıyor

evet

Ya abi iyi yapmıs diyosun ben de kürtleri sevmem ama uyuyan adama demirle saldırmak hangi erkeklige sıgar ki ?

edit: kürtleri sevmem derken genelleme yapmıyorum, bölücüleri yani

Kurt dovdu diye degil bolucu dovdu diye iyi etmis ayrica o bolucu mahlukatlar askerler uykudayken saldiriyor gatirlatirim.

evet

Ya abi iyi yapmıs diyosun ben de kürtleri sevmem ama uyuyan adama demirle saldırmak hangi erkeklige sıgar ki ?

edit: kürtleri sevmem derken genelleme yapmıyorum, bölücüleri yani

Cocuk daga cikacam diyor, potansiyel bir terörist yani. Böyle birine acinmaz, zaten ibret olmustur o dayak o cocuga, birdaha öyle daga cikma gibi cümle kuramaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt