Diyarbakır'da Türk Bayrağı İndirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 km karelik alani koruyamayan tirt ordunun koca bi ulkeyi savunmasini beklemeyin. utanc verici bi mevzu

Bu serefsizlerin hepsini ibret-i alem icin sallandiracaksin baska yolu yok.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 km karelik alani koruyamayan tirt ordunun koca bi ulkeyi savunmasini beklemeyin. utanc verici bi mevzu

3 kmlik alanı korutmayan soysuz insanlar tarafından yönetiliyor bu ülke. 3 kmlik alanı koruyamayan değil ona dur emri veren şerefsizleri asacaksın. Kıbrısta nasıl kafalarına sıkıldıysa burada da kafalarına sıkacaksın.

Memleketimin hali içler acısı. Uzun sürmez iç savaşa sürükleniyoruz.

Daha bunlar iyi günlerimiz Allah yardımcımız olsun böyle çapsız kişiler ülkeyi yönetirse daha çok sey olur

3 kmlik alanı korutmayan soysuz insanlar tarafından yönetiliyor bu ülke. 3 kmlik alanı koruyamayan değil ona dur emri veren şerefsizleri asacaksın. Kıbrısta nasıl kafalarına sıkıldıysa burada da kafalarına sıkacaksın.

orasida var.

ama ortadogunun en balon ordusu iranin ikinci siradada yunanistan ve turk ordulari yarisir birbiriyle.

eskisi gibi degil ordu artik. komutanlar iyi degil, beceriksizler hepsi. ordu desen o kadar bi yatirim yok, varsa bile yansimiyor

genel kurmay baskanina bakiyorum, basbakanin ve c.baskaninin karsisinda ezilip buzuluyor.

ulan sen genel kurmay baskanisin biraz dik dur, uniformani giydiginde pacalarindan asalet aksin. bi genelkurmaya baktigimda bunu goremiyosam, hadi gormek surda dursun, basbakanin karsisinda inanilmaz derecede ezilen bi genelkurmayin ordusuda kendisi gibi pisirik olur.

bide sokakta diyenler oluyoya hani abd turkiyeye girse irak gibi olmazmis, farkli olurmus.komik muhabbetler, ordunmu var abd ile boy olcusturuyon kendini. en baba rakip yunanistan olur bizim icin

orasida var.

ama ortadogunun en balon ordusu iranin ikinci siradada yunanistan ve turk ordulari yarisir birbiriyle.

eskisi gibi degil ordu artik. komutanlar iyi degil, beceriksizler hepsi. ordu desen o kadar bi yatirim yok, varsa bile yansimiyor

genel kurmay baskanina bakiyorum, basbakanin ve c.baskaninin karsisinda ezilip buzuluyor.

ulan sen genel kurmay baskanisin biraz dik dur, uniformani giydiginde pacalarindan asalet aksin. bi genelkurmaya baktigimda bunu goremiyosam, hadi gormek surda dursun, basbakanin karsisinda inanilmaz derecede ezilen bi genelkurmayin ordusuda kendisi gibi pisirik olur.

bide sokakta diyenler oluyoya hani abd turkiyeye girse irak gibi olmazmis, farkli olurmus.komik muhabbetler, ordunmu var abd ile boy olcusturuyon kendini. en baba rakip yunanistan olur bizim icin

Nato ülkeseyiz iyiki yani

Dünyanın en güçlü kaçıncı ordusuyduk biz

7. diyolar ama bu sacma bi muhabbet. yillik orduya katilan personel sayisi.

mesela trde her sene 700.000 civari erkek asker oluyo. ordu buyuklugu 800.000 civari mesela

cinde 2.000.000 cin en buyuk ordu oluyor.

tabi donanim olarak abd ordusu ile kapisacak bi ordu goremiyorum. insanlara bunu deyince irak ornegi veriyolar, fakat abd irakla savasmiyor orayi somuruyor. amaci savas kazanmak ya da kaybetmek zaten degil, amac somurmek ve bunuda yapabildigine gore basarili.

Selcuklu sayesinde anadoluya giren osmanli sayesinde din kardesi diye guvenligi saglananlar bugunku varliklarini o bayragini yok etmeye calistiklari millete borclular!! Biz olmasak bizan ve ermeniler tarafindan kilictan gecilerecektiniz be!! Simdi kalkmislar hak istiyorlarmis kimse kusura bakmasin roman vatandaslarin ne eksik ne fazla nekadar hakki varsa sizinde okadar hakkiniz var! Gerci daga cikan bir roman gormedim ama "abe ablaya bi cicek aliver" diyen roman gordum!!

orasida var.

Polislerini göndersin birileri malum,orduyu da bitirdiler nasıl olsa

C5303 cihazımdan gönderildi

Bu iş hiç iyiye gitmiyor. Suriye sınırında askerlik yaptığım için biliyorum, kaçakçılığın önüne geçmek neredeyse imkansız. Sınırlardaki durum berbat.

Devlet askerin elini kolunu bağlamış.Orada savunmaya kalksalar ertesi gün hepsine ayar çekerler.

ne baglamasi yahu :asd:

baglasa yine ordaki askerler uzaklastirir. benim kastetmek istedigim ordudaki adamlar hukumeti tutan adamlar yani polis=asker

ordunun hic bi bagimsizligi yok artik. g. kurmay basbakanin karsisinda pusan bi eleman. kastetmek istedigim sey artik orduda polis gibi devlete resmi olarak degil ama fiilen bagli bi kurum

askerde yetkı yok merak etme yoksa 30 dakikada temızlerler.bence Türk askerını bu kanı bozuklarla hıç karşı karşıya getırmemek lazım.uçaklar dan bombaları bırakacaksın bıtecek.

orasida var.

Söylediklerinde haklısın. Bir ülkenin ordu komutanı hiç kimse karşısında bu kadar ezilip büzülemez.

Abd meselesine gelince, bunları söylemelerinin nedeni sadece şuanda Türkiye'de bulunan askeri teşkilat için bunlar söylenmiyor. Türk halkı her zaman şavaşmaya gönüllü bir halk. Bunu sadece Türkiye olarak düşünme. 1. dünya savaşında yardım aldığımız ülkelere bakarsan bunu daha iyi anlarsın. Şuanda kaç tane Türk devleti olduğunu düşündüğün zaman Türkiyeye savaş açmanın bu kadar kolay olmayacağınıda anlarsın. Evet söylediğin gibi askeri yatırımımız çok düşük, Türkiyeye havadan bir saldırı düzenlendiği zaman çok fazla şansımız yok ancak bu havadan saldırı ile ülke fethedemezsin. Bu işin karşılıklı savaş boyutuda var. Irakta ne oldu havadan temizledin ama karşılıklı savaşta ne teknolojisi kullanırsan kullan, helede bizim gibi ölümü göze alan milletler için bu tam bir intihar olur. Yoksa askeri olarak bakarsan 3 günde temizlerler ülkeyi.

Almanya abd ve japonyada kamu gorevlisi bile olamayacak kisiler bizim basimizda bakan ve basbakan oda yetmiyor cumhurbaskani!! Siyaseti profosyeneller yapsin liseyi bitirip yada uyduruk bir uniden torpilli diplama alan herkes siyasetci kesiliyor basimiza!! Akp gittikten sonra eger gelirse saglam bir sol ilk isi anayasaya milletvekili sarti olarak siyasi bilimler bitirmesini sart koysun. Siyasi bilimleri zorlastirsin dincilerin kabul edemeyecegi ders sistemi getirilsin. Boylelikle badem biyikli tayfanin elleri kollari baglansin siyaset ulan bu esnaflikmi saniliyor!! Nasilki ilahiyat bitiren bas hekim olamiyorsa yada tarihi okuyan makina muhendisi olamiyorsa elini kolunu sallayanda siyasetci olmasin!!!

yakinda baskanlik sistemi ve iki partili sistemi getiremeyi hedefliyorlarmis. bugün haberlerde söylediler :)

İnsanlar doğal olarak bu tür olaylara tepki gösteriyor. Ama orada olanları işin içinde bizzat yaşayanlardan dinlemeden buradan sallamakla inan hiçbir şey düzelmiyor. Devlet politikası askere ne yapacağını dikte eder. Asker kendi başına iş yapamaz. Olan biten devletin izlediği politika ile alakalı. Askerin eli kolu bağlı durumda.

Hava kuvvetleri komutanlığının mülküne nasıl birileri girebilir ? Bu ülkenin ordusu bu kadar mı aciz ?

İnsanlar doğal olarak bu tür olaylara tepki gösteriyor. Ama orada olanları işin içinde bizzat yaşayanlardan dinlemeden buradan sallamakla inan hiçbir şey düzelmiyor. Devlet politikası askere ne yapacağını dikte eder. Asker kendi başına iş yapamaz. Olan biten devletin izlediği politika ile alakalı. Askerin eli kolu bağlı durumda.

Aynen öyle. Askerin eli kolu bağlı durumda. Olayların başlayacağını anlayan kuvvet komutanı bütün bölüğü içeriye almış. Ben dışarıda asker olduğunda böyle bir olaya izin vereceklerine veya hepsinin tepkisiz kalacağına inanmıyorum, inanmakta istemiyorum.

''Askerlik öldü general! Sinsi siyasetçilere sırf üniformalı oldukları için asker diyemem!''

Ruh Adam - Hüseyin Nihâl Atsız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt