Diyarbakır'da Türk Bayrağı İndirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamamen Provakatif eylemler.bana batıda yaşayan insanları kışkırtmak için yapılmış algı operasyonu gibi geliyor buradaki yorumlarda ibretlik maşallah atom bombası atmaktan gaz odalarında yakmak gibi her türlü fantazi yapılmış.

Söylediklerinde haklısın. Bir ülkenin ordu komutanı hiç kimse karşısında bu kadar ezilip büzülemez.

Abd meselesine gelince, bunları söylemelerinin nedeni sadece şuanda Türkiye'de bulunan askeri teşkilat için bunlar söylenmiyor. Türk halkı her zaman şavaşmaya gönüllü bir halk. Bunu sadece Türkiye olarak düşünme. 1. dünya savaşında yardım aldığımız ülkelere bakarsan bunu daha iyi anlarsın. Şuanda kaç tane Türk devleti olduğunu düşündüğün zaman Türkiyeye savaş açmanın bu kadar kolay olmayacağınıda anlarsın. Evet söylediğin gibi askeri yatırımımız çok düşük, Türkiyeye havadan bir saldırı düzenlendiği zaman çok fazla şansımız yok ancak bu havadan saldırı ile ülke fethedemezsin. Bu işin karşılıklı savaş boyutuda var. Irakta ne oldu havadan temizledin ama karşılıklı savaşta ne teknolojisi kullanırsan kullan, helede bizim gibi ölümü göze alan milletler için bu tam bir intihar olur. Yoksa askeri olarak bakarsan 3 günde temizlerler ülkeyi.

yok iste, o istek artik turk halkinda yok. turk halki artik uyuyan bi halk uyusmus durumda.

mesela 20 sene once gazetede deselerdiki o tryi bolmek istiyorlar, doguya kurt bayragi astilar,

basbakan elebasi ile gorusuyor

"sayin a. ocalan"

kurtce konusan bi insan

bu saydiklarimin olmasi imkansizmis. biz cocukkende keza kurtce konusmak dahi yasakti.

yani soyle deyim senin verdigin ornekteki gibi bi halk yok, tamamen genis, gevsek bi halk var. su an apo salinsa kimse bisey diyemez halde bide abd ile mi savasacak bu halk.

osmanlinin son demlerindede uyusuk bi halk varmis. ingilizler isgalden once istanbul gazetelerine ismarlama haber yaptirip oyle girmisler istanbula. britanya fransa baris getiriyor diye mansetler atilmis. birlesik armada bogazi herhangi bi tepki olmadan gecmis, istanbula cikan fransiz-britanyali askerler hic bi protestoyla karsilasmamis, hatta onlari gormeye gitmis turk halki, onlarin askerlere bakmislar nasillar diye.

bu halki kim uyandirdi, kac tane konferans ile genelge ile mustfa kemal uyandirdi. ha oyle biri cikar dersen evet sansimiz yuksek olur. ama oyle adamda bi kac yy.da bi geliyo

Yapılan şerefsizlik ama tepkilerde ölçülü olmak gerekir diye düşünüyorum.

10462977_709949389048933_5379186018582565611_n.jpg

Alın size operasyon. Öyle değil böyle yapılır operasyon. Provakasyon v.s gibi saçma cümleler kurarak daha fazla zeka seviyenizi belli etmeyiniz. Bu iş bildiğiniz bölünme sürecidir, iç savaş sürecidir. Birileri kaşınıyorsa elbet kaşıyanlarda olacaktır.

Aynen öyle. Askerin eli kolu bağlı durumda. Olayların başlayacağını anlayan kuvvet komutanı bütün bölüğü içeriye almış. Ben dışarıda asker olduğunda böyle bir olaya izin vereceklerine veya hepsinin tepkisiz kalacağına inanmıyorum, inanmakta istemiyorum.

Askerin ateş açma yetkisi kısıtlı. En fazla havaya ateş açabilir, onun haricinde üzerine ateş açılmadığı sürece hiçbir şey yapamıyor. Zaten üzerine ateş açıldıktan sonra da iş işten geçmiş oluyor. Eğer şanslıysan yaralanmadan atlatıyorsun. Önümüzde cumhurbaşkanlığı seçimleri de olduğundan bu sıkıntının kısa vadede giderilmesi pek mümkün görünmüyor.

vatan hainlerının hepsını öldurelım.benım çocugum bayragı indirse vatana ihanet etse onu da öldürsünler hiç umrum olmaz.bu kopekler haddini aşalı çok oldu.hukumetten yüz buluyorlar.halk aydınlanmalı vatanperver insanlara bu ulkeyı yönetmeleri için şans vermeli.provoke diyen arkadaşlar var bunların zaten o licedeki hainlerden farkı yok.bence vatan hainlerine atom bombası da atılır misket bombası da sorun yok.

Öyle ülkücü, milliyetçi falan değilim. Sol eğilimli bir Atatürkçüyüm. Ve şu olayları görünce, sabredenlere de küfretmeden geçemiyorum. Hani klasik bir söz vardır. "Ben olsam" diye başlar. O sözden yola çıkarak, "ben olsam, indirdikleri o bayrak için, sırf o bayrak için tüm şehri dümdüz eder, ettirirdim."

Alın size operasyon. Öyle değil böyle yapılır operasyon. Provakasyon v.s gibi saçma cümleler kurarak daha fazla zeka seviyenizi belli etmeyiniz. Bu iş bildiğiniz bölünme sürecidir, iç savaş sürecidir. Birileri kaşınıyorsa elbet kaşıyanlarda olacaktır.

Şerefli asker vardır da o askerin silahında mermi var mıdır, olmayabilir

8 ağustos 1996 Türk Bayrağını indirmeye çalışan rum gencinin sonu

[media]https://www.youtube.com/watch?v=gtAsV90KyAo[/media]

Hani halklarin kardesligi zirvaligi?! Hani sizin turklerle sorununuz yoktu? Hani turk kurt kardesti? ne diye bayragimaz saldiriyorsunuz soysuzlar??

Olur mu biz kardeşiz.Askerimiz karşılık vermemekle iyi yapmış.Karşılık vermek ırkçılık faşistlik olur.Irkçı faşist olmamak dünyanın en önemli şeyi.Karşılarında demokratik hak savaşçıları var neticede.Onlar da insan.Şey etseler bile karşılık vermeyeceksin.Kardeşimiz onlar bizim.

Ayrıca bunu cemaat , derin devlet vs de yapmış olamaz mı ?? olaya başka bir yönden de bakmak lazım bu ülkede neler döndüğünü biliyoruz kendi askerini vurup başkalarının üstüne atıp ortalığın huzurunu kaçırmak isteyenler olmadı mı sanki? çok oldu....

Çocuğumuz dağa kaçırdılar ühühühühü:( yardım istemeyi biliyorlar anasını satayım. İşine gelince zırlar hepsi devlet bize bağsın. Olay kendi çocuklarına gelince zırlayıp yardım isterler olay kendilerine dokunmasa özgürlüüüük William Wallace kesiliyor hepsi. Benim doğulu tanıdığım arkadaşlarım da var adam insan olarak iyi olsa bile hepsi destekliyor bunları hiç provoke bilmem ne demeyin Polyannalıktan öleceksiniz yakında. Ya bunları atacan 1 kenara orada kurulsunlar ne halt yiyorlarsa yesinler ya da adam akıllı temizlemek gerek. Ama askeri o kadar etkisizleştirdi ki başta bi tane tipi kayık bi herif var Allah vurmuş zaten. Normal vatandaşa gelince saldırtır geberse umurunda olmaz adam emiri ben verdim der bunlara gelince hiçbişey yok birinin kılına zarar veremez o kadar da korkak ki gücünün yettiğine gidiyor anca.

Provakatif eylem diyen beyler bayrak indirilmiş nefsiniz geniş mi bu kadar vatana,bayrağa olan aidiyetliginiz bu kadar mı provakosyon deyip geçmek öyle mi ne geldiyse bu laflardan geldi başimiza, bayrak namustur bunun eylemi lamı cimi olmaz

dedigim olay iste. ordunun eli kolu falan bagli degil. polis gibi emir veren ve yoneten kisiler hukumete direkt bagli.

Tamamen Provakatif eylemler.bana batıda yaşayan insanları kışkırtmak için yapılmış algı operasyonu gibi geliyor buradaki yorumlarda ibretlik maşallah atom bombası atmaktan gaz odalarında yakmak gibi her türlü fantazi yapılmış.

Soysuzlar Türk bayragini indirmis ne provakosyunundan bahsediyorsun sen ? Istedigi gibi her ilimizde terör estirsinler, heryeri yakip yiksinlar, bunlara karsi cikanlarda provakasyona ugramisinlar... Her terörist sivil olarak dolasiyor, simdi ben sokakta gördügüm her kürdü potansiyel terörist diye öldüryeyim ondan sonra her kürt birbirine provakosyana ugramayin desin ozaman. Memleket gitmis siz halen provakasyon diyin.

Soysuzlar Türk bayragini indirmis ne provakosyunundan bahsediyorsun sen ? Istedigi gibi her ilimizde terör estirsinler, heryeri yakip yiksinlar, bunlara karsi cikanlarda provakasyona ugramisinlar... Her terörist sivil olarak dolasiyor, simdi ben sokakta gördügüm her kürdü potansiyel terörist diye öldüryeyim ondan sonra her kürt birbirine provakosyana ugramayin desin ozaman. Memleket gitmis siz halen provakasyon diyin.

her ilimiz derken berlin munih fln mi cafer

bu vatan hainlerinin hepsini öldürelim provoke edildik diyelim işin içindey sıyrılalım.bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt