Diyarbakır'da Türk Bayrağı İndirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte Genelkurmay'ın sitesinde yapılan o açıklama:

"07 Haziran 2014 tarihinde Diyarbakır Lice ilçesinde hayatını kaybeden bir kişinin, 08 Haziran 2014 tarihinde Diyarbakır'da yapılan cenazesinin defnedilmesi maksadıyla toplanan bazı gruplar tarafından, Bağlar ilçe merkezinde kanunsuz toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılmıştır. Gösterici gruplar söz konusu cenazenin defnedildiği mezarlığın yakınında bulunan 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığına ait Kuzey Nizamiyesi bölgesinde bulunan bir nöbet kulübesine taşlı saldırıda bulunmuşlardır. Bir kısmı çocuk olan göstericilerin arasında bulunan yüzü kapalı bir şahıs, nizamiye dış kapısından içeri atlayıp iki fens teli arasında bulunan araç kontrol bölgesine girerek, bayrak direğine tırmanmıştır. Bölgeye sevk edilen tim tarafından şahsı ikaza yönelik havaya iki el uyarı ateşi yapılmış ve sesle ikazda bulunulmasına rağmen söz konusu şahıs bayrağımızı gönderden almıştır. Çocuklar ve kadınlar kullanılarak provakatif maksatlı yapıldığı, sivil ölümlerin amaçlandığı ve böylelikle kitlesel eylemlere zemin hazırlanması istendiği değerlendirilen ve tahammül sınırlarını zorlayan bu tür eylemlere karşı serin kanlı davranılmaya gayret sarf edilmektedir. Yüce Türk Ulusunun sembolü, her zerresi şehit kanıyla bezenmiş bağımsızlığımızın işareti Türk Bayrağına, hiç bir değerden nasibini almamış bir şahıs tarafından saldırıda bulunulmasını nefretle kınıyor, bu saldırıyı yapan kişinin bulunup gerekli cezanın verilmesinin takipçisi olunacağının ve hiçbir kişi veya grubun Şanlı Türk Bayrağını dalgalandığı gönderinden indiremeyeceğinin bilinmesi kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Bu acizliktir.

Siz sahip çıkmazsanız biz çıkarız !

Bunlar cok simardi, Milletin artik sabri kalmadi. Ic savas cok yakindir.

Insaat'da calisan kürt iscileri lisede istiklal marsini okutmayip birde ögretmeni dövmüs.

Giresunda Bayrak İndirme Vakası Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet

Sallama haber senin gibi zihniyetin ortaya attığı komplo teorisi. Söylenti denilerek linç kültürü oluşturulmak isteniyor.

Milleti gaza getirip savaş çığlıkları atmayı kes artık. Yaptığın suçtur.

Sallama haber senin gibi zihniyetin ortaya attığı komplo teorisi. Söylenti denilerek linç kültürü oluşturulmak isteniyor.

Korktun mu kürt kardeş bunlar daha iyi günleriniz tayyip sizi iyi azdırdı

İnsanlar birbirini anlamaya çalışmaktan çok farklı yollara başvurduğu için böyle gelmiş böyle gidiyor.

Ayrıca, burada yazdıklarınız da suç olabilir dikkat etmeniz gerek. Forum diye güvenmeyin.

kıbrısta problemlerin en civcivli zamanında, uluslararası krize neden olabilecekken türk bayrağını indirmek için direğe tırmananı vurup indiren askeri vardı bu ülkenin... şimdi eli kolu bağlanmış kendine ateş açana bile karşılık veremeyen bir orduya sahip olduk...

neden???... niçin???... hangi tavizler uğruna???... cumhurbaşkanı olmak için gerekli oyların değeri bu mu???...

Çoluk çocuğu ön saflara koyan şeref yoksunlarından ne beklersiniz? Her eylemde ufacık veletler polis taşlıyor, molotofluyor.13 yaşında çocuk ne anlar siyasetten ama onları oraya süren kansız köpekler, onları sadece bir hiç olarak görüyor.

Vurma meselesine gelince, o bir çocuksa eğer söylenildiği gibi ve vurulsaydı işler sıkıntıya girerdi.Vuralım, öldürelim demek kolay da nelere yol açacağını düşünmek de gerekiyor.Ha, ordu zaten hükümete ayak uydurup orada güvenliği sağlayamadığından, eski itibarın kaybetti birçoğumuzun gözünde.Ama dün doğrusunu yaptılar bence.

Nihal Atsiz'in bir lafi vardir. "Bana düsman olana düsman oldugum icin kimse beni ayiplayamaz"

Sakalli Nurettin Pasa'nin hobbyleri hainleri linc ettirmekti, linc kültüründe bir sakinca görmüyorum. Temizlik icin en etkili yoldur.

Nihal Atsiz'in bir lafi vardir. "Bana düsman olana düsman oldugum icin kimse beni ayiplayamaz"

Sakalli Nurettin Pasa'nin hobbyleri hainleri linc ettirmekti, linc kültüründe bir sakinca görmüyorum. Temizlik icin en etkili yoldur.

Elinden tutan var mı al silahını çık yola önüne geleni öldürmeye çalış anca burda yorum yaparsınız.

Senin bu acizligine gülüyorum cüno. Iplenmedigin halde halen alintilar yapiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt