Mahmut Mahmutoğlu
Cezalı
- 4 Şubat 2013
- 5.252
- 3
- 753
Kürtce yasak.
Te go çi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kürtce yasak.
Te go çi ?
Kürtce yasak.
Dilini bilmiyorum birader alıntı yapıp yüzsüzlük etme tayyip gibi size taviz verirsek forumu bölersiniz
Yüzsüzlük mü sen önce insanlığı öğren senin gibilere yüz verince böyle bilader falan yaprsın. Çok da umrumda senin bilmemen. Ha birikmiş elektrik faturam var onu ödemeyi unutma
Kapat ceneni yaşın büyük diye bazıları sana saygı duyuyor olabilir ama haddini aşma. Bırakın artık bu insanlık mahdurluk ayağını bıktırdınız. 3 5 kişi yine bir olmuş dalga gecmeye trollemeye çalışıyosunuz yazık :-D
Yüzsüzlük mü sen önce insanlığı öğren senin gibilere yüz verince böyle bilader falan yaprsın. Çok da umrumda senin bilmemen. Ha birikmiş elektrik faturam var onu ödemeyi unutma
la gundi. amma gürültü yaptın bi uyutmadın kart kurt ne bu ya![]()
olm faturam birikti birine ödetmem gerekmoyen çur'un torunu
ödeme. bişey olduğu yok gundileregelirse jandarma felan taş atın dövlet türör estiriiiii böhüüüüüüüü diye...
Vayyy teyyo pehlivan RTE bedeli ne ise ödetilecek diyor.
En son sahra bernaya kapa çeneni diyince dayak yemişti. Beni diskalifiye etmeye mi çalışıyorsun ? Ben kimseye bana saygı duysun dediklerimi alttan alsın demedim demem de. Takılma öyle şeylere rahat ol. Mağdurluk da yapmadım özgürce istediklerimi yazdım. Varsa başkasının cebinde olmayan cümlelerin gel yaz buraya ama saçma sapan faşizan fikirlerini dalga geçerek burda bana satamazsın. Kürtçe zoruna gidiyorsa orta asya git mi diyeyim sizin gibi. Daha insanlıkla mağdurluk arasındaki farkı bilmiyorsun.
@Yekta Kumanova nerdesin bu da senin savaşçın mı ?
o allahın emri jandarmayı recebe yollarız artık![]()
yandınız siz.. sabun olacaksınız:devil:
Kapat ceneni yaşın büyük diye bazıları sana saygı duyuyor olabilir ama haddini aşma. Bırakın artık bu insanlık mahdurluk ayağını bıktırdınız. 3 5 kişi yine bir olmuş dalga gecmeye trollemeye çalışıyosunuz yazık :-D