Diyarbakırsporlu Futbolcuların İlginç Sevinci

Kim atacak o 8-10 golü?

I am the one who knocks!

Adamlar haklı sen önüne gelenden 4 yersen böyle dalga geçerler ite köpeğe maskara olursun..

Diyarbakirspor Champions League ancak Playstationden ögrendi. :D

Fazla kafaniza takmayin

Bunu futbolcuları ya gösterin!

Haa selcuk burak fln takmaz o ayrı da...

Futbolumuzdaki kirlilik içinde inanın şu hareketi güzelliklerden sayıyorum. Kendileri de güçlerinin farkındalar aslında ama rakibin durumuna da bakarak, tamamen futbolla ilgili esprili birşeyler yapıyorlar. Zerre kızmadım da büyütmedim de. Karabük çıksa mesela bu ahreketi yapmazlardı ve bu akdar sevinmezlerdi. Bu da büyüklüğü gösterir.

Eğlenceli birşey diyelim geçelim.

Takımın oynamayan isimleri oynarsa yeneriz.İlk 11'den daha iyi yedekler :D
Sinan-
Veysel-Koray-Gençstoper-Telles
Bruma-Furkan-Emre-Olcan
SinanGümüş -Umut

Ben sevinmelerini Galatasaray'la alay etmek olarak algılamıyorum. Amatör kümenin 1 üst liginde oynayan bir takım her ne kadar kötü günler de geçirse Türkiye'nin en büyük kulübüyle alay etme cesaretini gösteremez. Ben onların sevinme nedenini Galatasaray'la karşılaşıp gündeme gelecekleri, belki de kendilerini gösterip 1-2 üst ligde bir takıma transfer olabilme ihtimalleri için olduğunu düşünüyorum. Şahsen ben amatör kümede ya da 3. ligde oynayan bir futbolcu olsam Gençlerbirliği, Akhisar, Başakşehir gibi çok az bir kitlenin takip edeceği bir takımla eşleşip yenilmektense üç büyüklerden biriyle eşleşip o heyecanı, maç coşkusunu tatmayı tercih ederdim. 8-9 fark yiyeceğimizi bilsem bile alt liglerde oynayan bir futbolcu için 3 büyüklerle üstelik 2 kez karşılaşacak olmak büyük bir olaydır. Hele bir de sürpriz yapıp yenerlerse -ki bu Galatasaray'ı yenmek çok da zor sayılmaz- o zaman futbol kariyerlerinin en unutulmaz maçını oynamış olacaklar. Bunları düşününce çok da yadırgamıyorum bu videoyu. Beşiktaş ya da Fenerbahçe de çıksa aynı sevinci yaşarlardı bence. Hatta Bayburtlu taraftarların fb eşleşmesinden çok mutlu olduklarını gösteren bir video görmüştüm geçenlerde..

Geri
Üst Alt