# Djibril Cisse

Cevap: # Djibril Cisse

Ne ara kocaman 0 oldu acaba Cisse. Daha bu sezon 10 gol attı yahu Sunderland'de. Gol kralı 18 golle Anelka. Unutmamak lazım. Bol kepçe sallayıp duruyorsunuz anasını satayım.

Cisse'nin bacağının kırıldığı sahneyi gördünüz mü bilmiyorum?Ancak bu adam o sakatlıktan çıktıktan sonra düzenli olarak 10 ve üstü gol atıyor.O travma bu sezon bitti ve Cisse artık eskisi gibi olacak sinyalleri veriyor.Ve biz böyle bir adamı sıfır ilan ettik.Ne desek boş ne konuşsak boş.Sonuçta kimseyi kimseye sevdiremezsiniz .Auxxere 'den bu yana zaman zaman takip ediyorum.Bence alınırsa çok müthiş iş yapar.Oyunun sonucuna isyan edecek adamdır bu.

Sorunlu olan hiçbir oyuncu gelmemeli.Cisse de dahil.

Cisse'nin bacağının kırıldığı sahneyi gördünüz mü bilmiyorum?Ancak bu adam o sakatlıktan çıktıktan sonra düzenli olarak 10 ve üstü gol atıyor.O travma bu sezon bitti ve Cisse artık eskisi gibi olacak sinyalleri veriyor.Ve biz böyle bir adamı sıfır ilan ettik.Ne desek boş ne konuşsak boş.Sonuçta kimseyi kimseye sevdiremezsiniz .Auxxere 'den bu yana zaman zaman takip ediyorum.Bence alınırsa çok müthiş iş yapar.Oyunun sonucuna isyan edecek adamdır bu.

Makul bir bonservis ücretiyle hyr diyemem..

Ne ara kocaman 0 oldu acaba Cisse. Daha bu sezon 10 gol attı yahu Sunderland'de. Gol kralı 18 golle Anelka. Unutmamak lazım. Bol kepçe sallayıp duruyorsunuz anasını satayım.

ne sallamasi eminim bu adami senden cok izledim

hatta 6 kere tirbunden izledim auxerre doneminde guzel oynuyordu fakat sonra sakatlik vs...kendini medyaya kaptirdi zaten wigan 5 milyon onerdi rededildi

bonservis bedeli 11 milyon avro degmez cissé icin bu para

su sakatliga bakin bundan sonra ne hayir gelir bu bacaktan

x97oy508.jpg

cissé'nin bazi resimleri

200650587_small.jpg

cisse.jpg

ke2djibril04uc7.jpg

finale-2005-djibril-cisse_diaporama.jpg

Beni sakatlığı vs. ırgalamaz. Bu sene 10 tane atmış mı atmamış mı ben ona bakarım. Sanki bu sene sakatlandı adam. Her şeyi çok bilmeyiver.

adam acayip ya :D bizim pascal noumamiz olur.

Bu sene ilk yarida cok iyi bir performas gosterdi Sunderland de. Bence alsak iyi olur.

cisseyi beğenmeyenler gudjonsen kazması gelirse ozaman görürüm sizi.bu bacaktan ne hayır gelir demiş arkadas ozaman her ayağı kırılan dan hayır gelmiyo okan buruktan filan hayır gelmedi zaten.adam 11 gol atmışmı son sezon atmış hemde dünyanın en zorlu liginde hemde sunderland takımında.eto gelicek hali yok ya zaten bir kademe düşüğü bence cisse ve baros.bu ikisinın ısmini duyan maça yenik başlar zaten.

cok yüksek paralar ödemiyorsak alalım ama öle astronamik rakamlar vereceksek gelmesin.

manyak bi adam taraftarlara eglence cıkar nouma gibi adam yani

hani o da febe ye hareket cekecekse gelsin hareketini yapsın gitsin o bile yeter :D

Cisse bence Galatasarayımızın forvetine müthiş yarar sağlar. Cisse çok hareketli bir oyuncu. En büyük artıları sürati ve rakip defansın ofsayt taktiği düzenini bozması. Sert şut atma özelliğine sahip. Eksileri ise aşırı agresif ve maalesef geçmişte geçirdiği sakatlıkları... Eğer sakatlıklarından tamamen kurtulduysa Cisse bizde çok iş yapar...

Türkiye'de oynamak istedigini düsünmüyorum bonservis bedeli de 10 M euro civarlarında .

Tekniği,hızı gayet çok yerinde. sonuçta Cisse'den bahsediyoruz boru değil yani.

Liverpoola trasfer olduğunda başına bin bir türlü şeyler geldi. ee nede olsa takım adı üstünde uğursuz. seçtiğin takımında önemi var. :cool:

Hnry'nin futbolculuğunu geçecek düzeyde bir futbolcuydu fakat sakatlıklar bunun önüne geçememesine neden oldu.

Gelirse çok çok yankı uyandıracağa benzeyen bir futbolcu.. karizması yeter diyelim. :p

Geri
Üst Alt