# Djibril Cisse

Cevap: # Djibril Cisse

babel olmayacaksa cisse olsun.

taraftarın yeni sevgilisi olur kewell ve arda'dan sonra, lincoln'ün artık adı bile anılmaz.

işin ilginç yanı istanbul'da şampiyonlar ligi kupasını kazanan liverpool'un hücum hattına gecikmeli de olsa sahip olmuş olacağız. :D

babel olmayacaksa cisse olsun.

taraftarın yeni sevgilisi olur kewell ve arda'dan sonra, lincoln'ün artık adı bile anılmaz.

işin ilginç yanı istanbul'da şampiyonlar ligi kupasını kazanan liverpool'un hücum hattına gecikmeli de olsa sahip olmuş olacağız. :D

Evet:D

------------Baros------------

Kewell-------------------Cisse

Babel veya Dos Santosu terci ederim,ama olmazsa,Cissede iyi olur.

Adam iki adamin yanindan topu öne vuruyo,kosup kendisi kapiyo,ne surat bu ya...tren gibi:ka25:

https://www.youtube.com/watch?v=nMvRQ8qunak&NR=1

Ezequiel Lavezzi'yi alma sansimiz varmi sizce?

eğer cisse ve neill gelmezse ben de hi bişey bilmiorum...

Cisse'yi çok istiyordum.Ama Rijkaard gelince otomatik olarak gelemez.4-3-3 ten dolayı.

Tottenham'da ayni bizim gibi tüm Realdeki Hollandalilarin pesinde, nerdeyse hepsinin ismi Tottenham ile anildi ..

Geçen sene kiralamaya falan çalışmıştıkta olmamıştı diye hatırlıyorum. İyi transfer olur gelirse. Şaka bir yana yakında Liverpool B takımı olarak sahaya çıkacaz :)

bence cisse tam bir 4-3-3 forveti... anelka stili.. delici forvet diolar ya tam öle... kanatlardan acayip girişleri var içeri... bence süper olur...

Ayrıca chelseadeki bekler bizdede olsaydı problem olmazdı.Cisse çok işimize yaramaz eğer o şekilde kullanıcaksak...

Geri
Üst Alt