Djokoviç, Gazze Için Müslüman Oluyor

Hakan Ergün

10 Numara!
[attachment=12129:mobilresim.jpeg]

Dünyanın 1 numaralı raketi Novak Djokoviç, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılarını protesto etmek ve Filistinlilere destek vermek amacıyla Müslüman olacağını açıkladı.

Bosna-Hersek medyalarına açıklamada bulunan Djokoviç, Gazze'de ölen çocukların görüntülerini seyredemez hale geldiğini belirtirken, İsrail'in bu terörüne karşı, büyük devletlerin sesini çıkarmadıkları için hayal kırıklığına uğradığını ifade etti. Djokoviç, CNN, BCC ve buna benzer medyaların Gazze'deki katliama daha çok yer vermeleri ve dünya liderlerine baskı yapmaları için, Müslüman dini kabul etmeye karar verdiğini bildirdi. Djokoviç, bu karardan önce ailesi ile konuştuğunu ve Müslüman olmak için ailesinden olumlu yanıt aldığını da ifade etti.

Djokoviç, Müslümanlığa geçtiği zaman Filistinlilere daha çok yardımda bulunacağını söylerken, Gazze'deki çocuklar için 5oo bin dolar yardım yaptığını da açıkladı. Djokoviç, İsrail'in saldırısının sürmesi durumunda kortlara siyah eşofmanla çıkacağını da ifade etti.

Djokoviç , Ronaldo ile Gazze için yardım toplama konusunda devamlı irtibatta olduğunu da belirtti.

(Skorer)

Ekli dosyalar

• mobilresim.webp
    mobilresim.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 380
Yabanci basinda böyle bir haber görmedim. Doğru olduğunu da düsünmüyorum.

Yalan haber.Zaytungvari yabancı bir sitenin uydurması.

Dha dahil butun siteler bundan bahsediyor

haberin sitelere düsmesi daha yarim saat olmadi

hakan yalan söylemez haddinizi bln

doğruysa efsane bir hareket yapmış cokoviç

Hep derim insan olmak müslüman olmaktan daha mühimdir diye.

Doğrudur diye tahmin ediyorum çünkü kızsakta adamlar bizden daha vicdanlı ve daha insan..

Sallamıslardıt

DHA'nın haber yanılmıyorsam ve büyük ihtimalle uydurma. Yabancı medyada en ufak bi bilgi bile yok bu yönde.

Protesto icin bir din'e gecmek mi? Ben din'in Tanri sevgisiyle kendiliginden olustugunu bilirdim hep. Enteresan.

Protesto icin bir din'e gecmek mi? Ben din'in Tanri sevgisiyle kendiliginden olustugunu bilirdim hep. Enteresan.

Kalpten inanmassan zaten pek anlami kalmaz.

Burda dikkatimi ceken Djokovicin davranisi. Bu olaylar adami okadar etkilemiski, bagis yapiyor ve bi ülkeye inat din degistiriyor.

Insanlik ölmemis.

Tabii dogruysa haber

Geri
Üst Alt