Djokoviç, Gazze Için Müslüman Oluyor

Kalpten inanmassan zaten pek anlami kalmaz.

Burda dikkatimi ceken Djokovicin davranisi. Bu olaylar adami okadar etkilemiski, bagis yapiyor ve bi ülkeye inat din degistiriyor.

Insanlik ölmemis.

Tabii dogruysa haber

Kesinlikle oyle. Ictenlikle inanmadigin surece, inat ugruna falan olmaz bu tur seyler.

Mesela; ne sen bana, yani bir Suryani'ye Isa Mesih'in sadece bir peygamber oldugunu kabullendirebilirsin, ne de ben sana, yani bir Musluman'a Mesih Isa'nin eski zamanlarda Yahudiler'e gonderilen peygamberler tarafindan vaaz edilen Kuratirici Mesih oldugunu kabullendirebilirim.. Eger kalpten olmayacaksa bu.

O yuzden yok Yahudiler Muslumanlar'a zulum ettiler, hade ben de onlara inat mazlumun yaninda olup Musluman olucam falan bunlar hikaye ve iki yuzluluktur. Cunku amaci show'dur.

Yani dünyanın 1 numarası müslüman oluyor ama bunu haber yapan sadece kalitesiz Güdümlü Türk medyası var mı avrupadaki ajanslardan böyle bir haber?

Gazze'ye destek olmak için müslüman olmaya gerek yok.

tapatalk

Yalandir ama dogru oldugunu dusunursek dinlerin en onemli unsur olmadigini gostermis olur.

Yabancı zaytung gibi bir site ortaya atmış bunu uydurma

Yüksek ihtimal yalan haberdir. Bu arada sonradan müslüman olanların, doğuştan müslüman olduğunu söyleyenlere göre, İslam dinini daha doğru ve daha güzel yaşadığını biliyor musunuz?

Yalan haber falan bilmem de. Din degistirmek cocuk oyuncagi mi lan?

Gereksiz bir haraket olur sanki Hristiyan iken veya başka bir dine mensupken destek olamıyorsun diye bir kaide varmış gibi saçma kaçar yani reklama ihtiyacı olmasa bile reklam olarak değerlendirilebilir.Sonuç olarak öyle veya böyle bir iyi niyet göstergesi olarak ele alınıp değerlendirildiği vakit insanlık onuruna yakışan bir haraket yapmış olur destek olarak.

Ha haber yalansada zaytungvariysede canımız sağ olsun napalım.

Bu haber gerçek değildir. Gerçek olsa da boş bir hareket.

Djokoviç o kadar da salak değildir . Ortadoksun önde gideni bu adam .

Bu adam sirp, sirplar onlarca sene bosnaklara katliam yapti müslümanlar diye. O zaman aklina gelmemiste filistin icinmi müslüman olacakmis ? Anlam veremedim ben.

Bir sırp müslüman olacak?

Yav he he

Bu adam her maç öncesi dua ediyor hemde.

Djokovic anca müslümanlarla billur geçer. Adam Sırp ve hristiyan.

iyi sallamışlar ama insani olarak müthiş bir insanmış djokoviç müslüman olması gerekmez destek vermesi için

Geri
Üst Alt