DK 18 Elemeler M:2 | Türkiye 2-2 Ukrayna | M.S | 6 Ekim | TV8

gelecek macta 90 dk kaos futbolu oynasak aliriz maci. yoksa terimle taktik maktik felan ugrasmasinlar bile. terim burdayken bu boyle olsun bari.

İkinci yarıda gayet düzgün oynayarak pozisyonlara girdik. Epey şaşırttı beni açıkçası bu durum. Normalde milli takım bir yana, kulüp takımlarında bile organize hücum yapamıyorduk.

Bir ara kontra bile yaptık direkten döndü. :D Enteresan şeyler bunlar. Son bölümde karambole döndü oyun tabi.

Ama eminim ki İzlanda maçına şu ikinci yarıdaki 11 ve oyun planı ile çıksak dahi yine kötü başlayacağız. :D

Millete bak, sistemde o kadar eleştirilecek konu varken çocuğa yükleniyolar.

Gesendet von meinem HTC One M9 mit Tapatalk

Volkan
Şener Ömer Hakan Caner
Tolga Topal
Emre Hakan Arda
Burak
Şu kadroyu toplasa çıkmak hiç zor değil.

Maçı izlemedim ama bi sakin olun ya Emre daha çocuk. Bu çocuk 18 yaşında.

Böyle böyle yıllardır genç oyuncuları yam yam gibi yiyorsunuz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bos konusuyorlar

Adam takimi tek basina tasiyor Messi gibi

emre bizim brumanın ilk senesi gibi bitiricilik yok oyun görüsü zayıf ve fizik olarak daha cocuk zamanla şımarmazsa bence olacak bu cocuk

Calim disinda 0 su an icin, bunu kabul etmek zor mu? Macin adami da degil bence. Macin adami dedigin calim disinda ekstra bir seyler koyar oyuna. Sadece dribblingle macin adami olunur mu? Pas vermiyor cocuk, sadece kendine oynuyor, normal olarak cok fazla heyecanli, frikiklerde bile daha hemen ben atacagim havalarina girmis vs vs. Daha cok pismesi lazim, ozellikle futbolun pas kisminda.

Katılmıyorum acayip karıştırdı Ukrayna defansını. Top kaybı olur adam direk rakibini eksiltmek için oynuyor.

Artizlik kısmını ben maç adrenalinine veriyorum. Hırslı ve çirkef de bir adammış bu açıdan da sevindirici.

90+larda kazanılan frikikleri "ben kullancam ya banane" edasında hiç ettiler. Caner'in vurması taraftarıydım. Adamın bi hakemi dönmediği kaldı o hırsla atardı diye düşünüyorum

Kaan Ayhan torpilli midir nedir?

edit: şaka maka adanalı olabilir mi la bu?

Yalnız Hakan bi 10 numaraya göre dehşet çalışkan kaç km koştuğunu bilmiyorum da ilk yarıda her pozisyonda bekin dibine geldi. 2.yarıda öyle önde hep ilk Hakan bastı. Son dakikada bile çok diriydi adam. Emre'nin frikiğinde çok iyi noktaydı ya 2.olanı atamadı Hakan 90+4 çünkü ayakları izin vermedi muhtemelen. İstediği yere vurdu ama darbeli vuramadı. İlk frikiği atsa belki de maçı kazanacaktık. Ne olursa olsun Emre'ye bırakılmaması gerekiyordu.

Emre morda asiri özgüven var güzel bir sey

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ben emre'ye sadece cok bidi bidi yaptigi icin gicik kaptim onun disinda onu izlemek keyifli.

Caner'i bir sonraki seçmelerde milli takıma değil de ruh ve sinir hastalıkları hastanesine almaları lazım.

Bos konusuyorlar

Messi gibi benzetmeleri yaparak asil zarari sizler veriyorsunuz. Evet daha cocuk ve paslasmayi ogrenmesi lazim. Yoksa butun savunmayi calimlamaya calisarak futbol oynanilmaz. Insallah o konuda kendini bir an once gelistirir. Yoksa dribblingleri hakikaten guzel. Ama goklere de cikarmayalim su anki haliyle.

2. yarı oynanan oyun Dünya Kupasında Çeyrek Final ve ötesini sürekli oynayan büyük takımlar gibiydi. Ama ilk yarı 4. torba takımı.

Emre Mor-19
Tolga Ciğerci-24
Hakan Çalhanoğlu-23

İkinci yarı ciddi fark yarattı oyunda. Topal orta saha da çok kazma stopere geçince orta saha da boşluk doldu.

Hakem tuhaf bir maç yönetti. 2 takım için de hatalı kararlar verdi

Bos konusuyorlar

Aynen.

Kimse kusura bakmayacak herkes kendini futbol profesörü sanıyor. Iki maç ile adam beğenip, iki maç ile adam asıyorlar. Bu nasıl bir saçmalık.

Lan çocuk bu daha çocuk. Bi düşünün siz 18 yaşında ne hallerdeydiniz. Sabır diye birşey yok ülkede. Herşey hemen olacak. Oyunculardan ziyade sistemi eleştirmek de fayda var gibi, dediğim gibi maçı izlemedim ama o oyuncular ile 4-4-2 oynanmaz. Bunu görmeyen/ göremeyen de sussun yani.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

milli takımda benim gördügüm şu anda en bariz torpilli ; abaza yani sapık azan tufan

Geri
Üst Alt