DK 18 Elemeler M:2 | Türkiye 2-2 Ukrayna | M.S | 6 Ekim | TV8

Kazanirsak Engin abi gelir 442 panpaaaaa der cikar :asd:

Rezalet ötesi futbol.

Topal-Ozan-Emre-Hakan ile 4-4-2 oynamak neyin kafasi ya? Bu Terim cidden cok kötü teknik direktör ya. Bizden uzak dursun.

Ozan,Ömer,Cenk Tosun çöp topçular Hakan Çalhanoğlu da net overrated bu adamın ben 1 kere iyi futbol oynadığı görmedim milli takımda

sacma sapan ilk 11 ve sistemin bedelini oduyoruz maalesef.

cikar ozani koy tolgayi.

cikar cenki koy volkani.

don 4-2-3-1e.

bunlari yaparsak bu mac doner.

ama bizde ne kadar santrafor o kadar gol ve gol atan adam oyundan cikmaz gibi gerizekali fikirler oldugu surece bu dediklerim buyuk ihtimal olmayacaklardir.

gider sacma sapan ucuncu santraforu aliriz. ukrayna 3u bulur rahatlariz buyuk bir ihtimal.

Ozan'ın gol atmış olması oyuna devam etmesini gerektirmiyor,Tolga ve Yunus girmeli

Yine Fatih'in saçma sapan kadroları, ulan Cenk denen adam milli olacak ne yaptı, kalendeki kova bir kere penaltı kurtarsa şaşarım, musleranın gol attığı eleman değil mi bu

terim hoca ise eger, Sukru ERDEN futboldanda anliyor

Ömer Toprak nasıl bu kadar piyasa yapıyor anlamıyorum, ne zaman izlediysem leş

şuna dönülebilir
Enes
Volkan-Yunus-Emre
Tolga-Topal

alırsa rahat ederiz alamazsa sıkıntı olur renkdaş milli takım için gelmez şu dönemde FAtih Terim Galatasaraya takım bu kadar iyi gidiyorken herkes hocadan memnunken gelmez.

Sene sonu bir ihtimal olabilir o da çok zor yani....Ayrıca 2.Yarı alabiliriz maçı yahu verse penaltıyı şu maç bambaşka olacaktı volkan babacanda ne acayip kaleci o kadar yumuşak gelen topu içeri aldı
Takımın kaderi ile oynadı

Ha takımın kaderi ile Babacan oynadı öyle mi? Vay anasını arkadaş... Buse Terim bile böyle düşünmüyordur. O bile babasına içinden"ne kadar büyük gerizekalılık bu kadro ey egosu büyük baba" diyordur.

Milli takım inşallah Terim'e rağmen dahi kazanır. İnşallah sahadaki oyuncularımızın golleri rakip kadar saha kenarındaki art niyetli ego sahibi kişiyi de üzer.

Caner malını isteyenler burda mı hala? O kadar diyoruz lan milli takımda ırzına geçiyorlar diye her maç. Sırf iyi orta kesiyor diye yıllık 1.75M verilir mi bu çöpe? Karakersiz hur çocuğu olduğu gerçeğini saymıyorum bile.

ulan geçen sene devre arası donk ve linnes'e verdiğimiz parayı emre mor'a gömseydik şimdi bir kanatta bruma, bir kanatta emre mor of off!!

alırsa rahat ederiz alamazsa sıkıntı olur renkdaş milli takım için gelmez şu dönemde FAtih Terim Galatasaraya takım bu kadar iyi gidiyorken herkes hocadan memnunken gelmez.

Sene sonu bir ihtimal olabilir o da çok zor yani....Ayrıca 2.Yarı alabiliriz maçı yahu verse penaltıyı şu maç bambaşka olacaktı volkan babacanda ne acayip kaleci o kadar yumuşak gelen topu içeri aldı
Takımın kaderi ile oynadı
Insallah kazaniriz da Terim bir daha bizim takimin basina gecmez, o mevzu 3 kere acildi kapandi artik bundan sonra herkes kendi yolunu cizsin. Oyun planini degistirse 2. yari maci cevirebilir ama boyle devam ederse cok zor bence.

Ömer Toprak=Chedjou. İkisi de bireysel hata rekoru kıran iki stoper. Ömer hemen her milli maçta bir tane rakip adına yazıyor. Chedjou da bizim rakiplere. Hakan Balta da bu ikisinin yanında işkence çekiyor :)

shevchenko tam deplasman kadrosu kurmus. orta sahada tek ön libero, iki tane hareketli genc merkezi destekliyor. bizde iki düz ön libero iki düz forvet oynuyor

stoperde khacheridi cok agir diye shakhtarin yedek stoperini ilk 11e almis. sag bekte fedetsky daha temposuz diye daha tecrübesiz birini koymus temposunu korusun diye

40 yasinda bile olmayan teknik direktör bunlari düsünüp ülkesinin en iyi malzemesini sahaya sürerken bizimki gidip ülkenin en iyi oyuncusunu falan kadroya almiyor

bireysel anlamda ukraynadan daha iyiyiz totalde ama terim bunu sahaya yansitamiyor

Ha takımın kaderi ile Babacan oynadı öyle mi? Vay anasını arkadaş... Buse Terim bile böyle düşünmüyordur. O bile babasına içinden"ne kadar büyük gerizekalılık bu kadro ey egosu büyük baba" diyordur.

Milli takım inşallah Terim'e rağmen dahi kazanır. İnşallah sahadaki oyuncularımızın golleri rakip kadar saha kenarındaki art niyetli ego sahibi kişiyi de üzer.

kurtarabilirdi ya çok kolay geldi top şansız ama dikkatsizdi inanmadı topun oraya geleceğine muhtemelen o yüzden o topun olduğu yere :D haksız rekabet gitse maç belki 1-0 filandı o ilk gol bizi çok bozdu bu ömer toprakta chedco ayarında bir adam avare avere dolanıyor defansta bundesligada nasıl oynuyor anlamadım ben.

ben milli takimin son yillardaki basarisizligini gercek anlamda etkili bir forvet olmamasina bagliyorum...hakan sükür den sonra bir forvet olmadi bu takimda cenk tosun benim gözümde ptt ligi ayarinda bir oyuncudur..hele avrupa maclarinda kadroya bile almam ne bjk nede milli takimda...gol atsada fikrim degismez , enes icin daha erken ilk maci ve rakipde fena oynamiyor..

Geri
Üst Alt