DK 18 Elemeler M:2 | Türkiye 2-2 Ukrayna | M.S | 6 Ekim | TV8

terim 2 tane yeteneksiz adamla oynuyor ortasahada kafa anca bukadar calısıyor

2.yarı klasik terim takımı izleriz ölümüne saldır defansı salla

Caner malını isteyenler burda mı hala? O kadar diyoruz lan milli takımda ırzına geçiyorlar diye her maç. Sırf iyi orta kesiyor diye yıllık 1.75M verilir mi bu çöpe? Karakersiz hur çocuğu olduğu gerçeğini saymıyorum bile.
Turkiyede yaptigi gibi adam hakeme bagirdi sonra gordu ebesinin cepini. Nerdese kirmizi goruyordu ya aptal aptal faul yapacam diye sonra.

Sent from my Washingmachine with Tapatalk

Antu'ya baktim, fenerliler Ozan'i ovuyorlar :D Adam koca yari hicbir sey oynamadi ki oynadigi bole cift yonlu oynamayi gerektiriyor. Deli dana gibi kosmak disinda bir sey gormedik, hicbir hucumda yok. Kornerden gol atti diye oyunda tutarsa yazik. Bu orta saha ile mac gene Ukrayna'ya yakin.

Hakan'ı izlerken gülüyorum resmen. Bi de bunun yanında Chedjou'yu düşünün. Bizim stoper ikilimiz valla komedi adam hamle yapması 2 gün sürüyor. Hakan'la Caner'in tarafı bok gibi. Caner'de defansif olarak arızalı. 4-4-2 diye götünü yırtan arkadaşlar galiba olayın çift forvetle tek forvetle alakalı olmadığını görmüştür. Elmander gibi forvetin olacak, kanatların Emre- Engin gibi alan daraltacak, orta sahanda ilk seneki gibi Melo ile Selçuk olacak mis gibi oynarsın. Ozan'la Mehmet kabız gibi fenerliler bile sövüyor bu arkadaşlara bu orta sahayla zaten akıcı top oynayamazsın. Emre çok çizgide kalıyor, Hakan zaten orada oynayamıyor. Forvetleri söylemiyorum bile 1-2 kere Enes'in ismini duydum, Cenk'i duymadım bile. Bu kadroyla 4-4-2 falan oynanmaz zaten organizasyon sıfır takımda. Tolga-Oğuzhan-Hakan yapsa orta sahayı valla mis olur adam da yok değil.

ulan hiç sevmiyorum kendisini ama cenk ve enes'i toplasan bir burak yılmaz etmez!!

Insallah kazaniriz da Terim bir daha bizim takimin basina gecmez, o mevzu 3 kere acildi kapandi artik bundan sonra herkes kendi yolunu cizsin. Oyun planini degistirse 2. yari maci cevirebilir ama boyle devam ederse cok zor bence.

katılıyorum.Acilen müdahale etmeli oyuna.Yoksa ilk yarı kötüydük adamlar kendi sahasında oynarlarmış gibi rahat rahat top yaptılar bizim ortasahada.

Tolga ciğerci yasin yada volkan şen girmeli cenk tosun çıkmalı hiç bir şey yapmadı koskoca 45 dakika enes yine bi şeyler yapmaya çalışıyor umarım ihaleyi enese bırakmaz FT.

Ozan,Ömer,Cenk Tosun çöp topçular Hakan Çalhanoğlu da net overrated bu adamın ben 1 kere iyi futbol oynadığı görmedim milli takımda

Ömer dediğin adam Almanya liginin en kaliteli 5 stoperinden biridir. HÇ da daha geçen haftanın futbolcusu seçildi. Yunus Mallı örneği var. Milli takımda ve kendi takımında nasıl oynuyor bir git bak bakalım.
Bu adamlar takımlarının en önemli oyuncularından birisi şu anda.
Taktik yok bişi yok. Hakan milli takımda daha ben bir kere doğru yerde oynatıldığına şahit olmadım.
Biraz şu suçu bombok milli takımınıza atın. Oyunculara değil. Bu adamlar takımlarında bu kadar iyi oynarken niye acaba bizde bi bok yapmıyorlar diye düşünün.

Hakan'ı kanatta oynatma takıntısı nedir arkadaş ?
Hiç oynatma daha iyi.
Ayrıca hem Cenk hemde Enes ile 4-4-2 oynamaya çalışmak ancak usta ! bir td den beklenirdi.

Abi merak ediyorum Enes ilk defa bu sezon çıkış yakaladı ve ilk 11'e pat diye kondu. Peki Yunus 2-3 sezondur Bundesliga'da yardırıyor bu adam neden bir defa olsun 11'e konmuyor?

futbolcular su ego amcasina niye tepki vermiyor anlamiyorum ki. ana baci kufur etmeleri gerek su adami attirmalari gerek

canerde gerçekten ancak bizim ligde oynar uluslar arası maçların adamı değil temposu bitmiş.Ancak hakeme itiraz etsin ayıp yahu.

HasanAli şu haliyle canerden çok daha iyi.

Antu'ya baktim, fenerliler Ozan'i ovuyorlar :D Adam koca yari hicbir sey oynamadi ki oynadigi bole cift yonlu oynamayi gerektiriyor. Deli dana gibi kosmak disinda bir sey gormedik, hicbir hucumda yok. Kornerden gol atti diye oyunda tutarsa yazik. Bu orta saha ile mac gene Ukrayna'ya yakin.
Aman oynarsa oynasin Tolga dinlensin azcik yorulmasin aslanim?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Enes yerine Volkan Şen , H.Çalhanoğlu yerine Tolga Ciğerci girerse 4-3-3 ile çok daha etkili oynarız.
En azından beraberlik gelir.

Futbolda orta saha çok önemli FT saçma tercihleriyle resmen orta sahayı altın tepside sundu heriflere bu sonuç da kaçınılmaz oldu.
Doğru kadro ile çıksaydık en başta hiç bu durumlara gelmezdik.

Maalesef FT hala geri kafalı kalmış takmış 4-4-2 başka bir şey bilmiyor.
Kaldı ki oynattığı oyuncular bu sisteme uygun değil, çift forvet oynuyorsan 2 forvetten biri bari farklı stilde olsa o da yok.
Nereden baksan elde kalıyor, ne düşünerek o saçma sapan kadroyla çıktı acaba? :D

442 güzel taktik dogrudur ama bizim milli takımda 442 oynayacak forvet ve ortasaha varmı bunu görmüyormu hoca

volkan seni isteyenleri anlamiyorum, hic mi izlemediniz o rezili
ülkede pek malzeme yok maalesef olcay yasin volkan 3üde birbirinden beter. ille de volkan diyenleri anlamak güc
aglak surat volkan girip gol atsa keske ama 21 milli macta 0 gol atmis biri

Izlanda kendi sahasinda kazanamazsa (berabere bile kalsa olur) , ben beraberlige tamamim bu aksam

belki grup liderligi gider ama ikincilik icin bir sey kaybetmis olmayiz cok fazla

finlandiya umarim yenilmez

Ömer'in nesi kötü ki mg Hakan Balta'nın yanına Ramos'u bile koysan tekler muhtemelen. Bi de Caner var her top içinden geçiyor. Hakan hiçbir topa hamle yapamıyor. Ömer'in penaltı yaptırdığı bölge orada zaten Hakan'ın olması gerekiyor.

ülkede pek malzeme yok maalesef olcay yasin volkan 3üde birbirinden beter. ille de volkan diyenleri anlamak güc
aglak surat volkan girip gol atsa keske ama 21 milli macta 0 gol atmis biri

aynen. fenerbahcede pek bir seye yaradigini gormedim su gune kadar.

Geri
Üst Alt