DK 18 Elemeler M:2 | Türkiye 2-2 Ukrayna | M.S | 6 Ekim | TV8

Yine Fatih'in saçma sapan kadroları, ulan Cenk denen adam milli olacak ne yaptı, kalendeki kova bir kere penaltı kurtarsa şaşarım, musleranın gol attığı eleman değil mi bu

cenk önemli maclarda hep kaybolan hic görünmeyen biri. süper kupadaki halini unutmadik daha. 40 yilin basi derbide gol atabildi oda bizimkilerin rezilliginden dolayi. cok gücsüz bir oyuncu gibime geliyor. suan form durumuyla en iyi kaleci harun olabilir

Caner malını isteyenler burda mı hala? O kadar diyoruz lan milli takımda ırzına geçiyorlar diye her maç. Sırf iyi orta kesiyor diye yıllık 1.75M verilir mi bu çöpe? Karakersiz hur çocuğu olduğu gerçeğini saymıyorum bile.

canerin savunma yönü herzaman sifirdi. ligde ise kavga dövüs gürültü ile savunma zaafiyetini gizleyebiliyor cogu zaman. kafasini kaldirmadan yaptigi bilincsiz ortalar asistlere dönüsmeye basladigindan beri herkes bunu sever sayar ne hikmetse. kondisyonu sifir, adrianonun yerine oynayabilmesi senolun torpilinden ötürü yoksa hayatta kesemez adrianoyu

Senin yaptığın değişikliği seveyim

ulan cenk duruken enes cikar mi?

fransadan gram ogrenmemisiz. hala topal stoper.

yatacak yerimiz yok valla.

sacmaligin daniskasi.

Ömer'in nesi kötü ki mg Hakan Balta'nın yanına Ramos'u bile koysan tekler muhtemelen. Bi de Caner var her top içinden geçiyor. Hakan hiçbir topa hamle yapamıyor. Ömer'in penaltı yaptırdığı bölge orada zaten Hakan'ın olması gerekiyor.
Ya zaten tek pozisyondan oyuncu değerlendirmek nedir?
Facebook'ta baktım 2.lig topçusu olamaz diyenler var.
Aynı tipler ilk yarıda sahada olmayan Ozan gol attı diye övüyor böyle de komik bir olay :D

Aman Tolgam relaks yavas gir toplara

Sent from my iPhone using Tapatalk

Konya halkının ciddi sıkıntısı var mehter marşını bir yerlerinde çalacağım ben idiots:38573:

tolgayı oynatmasaydı bari

şikecilerin oyunculara birşey olmuyor olan bizimkilere oluyor aman diyelim

Ukrayna muhtemelen Terim takımı dışında Cebelitarık takımına bu kadar çok pas yapar.

Ortasahada yaratıcı oyuncu yok hepsi önlibero fener gibi olduk resmen cenkede tavım böyle takım yapanın riekerink yaptı diye illa 4 4 2 yapacak

Ukrayna tiki taka yapiyor

Nay Nay nanay nananaa nana nananaa

Envoyé de mon iPad en utilisant Tapatalk

Koy RieKing'i Milli takim tiki yapan olsun

mehmet topal ve ozan tufan varken bide tolga cigercinin girmesi tam bir fecaat. stoperi ne diye degistiriyorsun arkadas.

3 ön libero var, bir kanatta kanat olmayan hakan oynuyor, diger tarafta caresizlikten son dakikalarda top ezen emre, ileride basi kesilmis tavuk cenk

Son düzenleme:
Emrenin pili erken bitiyor hakan solda ve orta sahamız yaratıcılık anlamında zayıf gole ihtiyacımız var bide. Terim bana göre yanlış değişiklikler yaptı

Geri
Üst Alt