DK 18 Elemeler M:2 | Türkiye 2-2 Ukrayna | M.S | 6 Ekim | TV8

Izlandaya yenilmezsek kopmayiz bu gruptan sonuna dek , tabi ikincilik icin konusuyorum

12 kasimda biz turkiyede kosova ile oynarken izlanda hirvat deplasmaninda olacak

istatistikleri bulamadim iki takim arasinda.

Ilk yari TAMAMIYLE TERIMIN o mükemmel über süper ultra 4-4-2 sine borclu, ilk 11 ine borclu.

Ne zaman Tolga oyuna girdi (orta sahayi kazandik) ve Hakan ortaya gecti adam gibi oynamaya basladi takim. Terim malin ve egoistin tekidir NOKTA

7 mac

4 turkiye
1 ukrayna
2 beraberlik

CuHMQSbWcAAb6Ge.jpg

Ulan Emre orda Hakan'a niye bırakmadın be kardeşim

FT doğru bir kadro çıkarsaydı bence kazanırdık bu maçı

İnşallah bu hatasından ders alırda orta sahayı diğer maçlarda altın tepside rakibe sunmaz.

İzlanda'dan 6 puan alırsak lider bile çıkabiliriz gruptan. İzlanda'yı geçersek 3 maç fikstrümüz rahat.

İzlanda-Türkiye (3 puan)
Türkiye Kosova (3 puan)
Türkiye-Finlandiya (3 puan)
Kosova-Türkiye (3 puan)
Ukrayna-Türkiye (1 puan)
Türkiye-Hırvatistan (3 puan)
Türkiye-İzlanda (3 puan)
Finlandiya-Türkiye (3 puan)

Bu liderlik senaryosu.

Olası olan ise;

İzlanda-Türkiye (1 puan)
Türkiye-Kosova (3 puan)
Türkiye-Finlandiya (3 puan)
Kosova-Türkiye (3 puan)
Ukrayna-Türkiye (1 puan)
Türkiye-Hırvatistan (0 puan)
Türkiye-İzlanda (1/3 Puan)
Finlandiya-Türkiye (1 puan)

15 alırsak 3. veya 4. oluruz, 17. alırsak averaj ile 2. liğe kalırız.

Terim: "Avrupa'nın bütün takımları bizden çok koşuyor. 113 biz, 120 Ukrayna koşmuş. Ama ligimizdeki takımlardan da çok koşuyoruz..."

Sanki orduyu toplayıp at sırtında Viyana'yı kuşatmaya gidiyor!!!

Fatih Terim: "6-7 saatlik bir yolculuk var. Jet lag, hava değişikliği, hepsi var. Şansımıza Kazakistan 6-7 saat, İzlanda 6-7 saat..."

120 mi koşmuş Ukrayna

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koca Turkiye milli takımının forveti cenk denen hıyar olmamalı

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Turgay Demir'e bak Ukrayna'lı gazeteciye dahi müdahale edecek kadar Terim'in kankası olmuş.

Tugay Demir kim mi?

1. Hırvat maçı sonrası Riekerink'e saygısızlık yapılan bilinçli, programlı çanak soruyu soran kişi.
2. Devre arası Riekerink gider Terim gelir diye programlarda çığırtkanlık yapan kişi
3. Terim olsa BJK maçında Riekerink'den daha iyi olurdu diyen adam.

Tesadüflere bak sen.

Bugün de Terim ilk yarıdaki kötü oyunu kendisinin saçma tercihleri yerine maç öncesi olaylarına bağlamasını asiste çevirerek hemen çanak bir oruyla Emre Mor gibi genç oyuncular etkiilenmez mi bu ortamdan diyerek Terim'e can simidi atmıştır.

Şerefsiz adam!

terimin basın toplantısını izliyorumda bir yandan sevindim terim istifa etmeyecek ama biryandan ibretle izliyorum

izlemeyen birisi ukraynaya tarihi fark attık ezdik sanacak o havada konusuyor

Bu arada birşey diyeceğim..Yıllardır milli takımın maçlarını kaçırmam.. Bu milli takım aralarında genelde 2 maç 3er 4er gün arayla beraner yapılıyor elemelerde. Hiç 2 maçtan 6 puan topladığımız oldumu yoksa benim mi aklıma gelmiyor. Bi ara geçmiş yıllarda nihatın bizi götürdüğü elemeler vardı norveç ve bosna maçları. Onun haricinde hiç 6 puan alamadık sanırım 3 günde ?

Bu arada birşey diyeceğim..Yıllardır milli takımın maçlarını kaçırmam.. Bu milli takım aralarında genelde 2 maç 3er 4er gün arayla beraner yapılıyor elemelerde. Hiç 2 maçtan 6 puan topladığımız oldumu yoksa benim mi aklıma gelmiyor. Bi ara geçmiş yıllarda nihatın bizi götürdüğü elemeler vardı norveç ve bosna maçları. Onun haricinde hiç 6 puan alamadık sanırım 3 günde ?

Geçen yıl son hafta Çek Cumhuriyeti ve İzlanda'yı yenmiştik. Başka yıllarda da vardır mutlaka. Mesela 2008 elemelerine muazzam başlamıştık. O bölümde de vardır. Önceki yıllarda takımın daha iyi puanlar topladığını düşünürsek epeyce vardır böyle bölümler. Ama son yıllarda bunu pek beceremediğimiz açık.

Geri
Üst Alt