DK 18 Elemeler M:3 | İzlanda 2-0 Türkiye | M.S | 9 Ekim | TV8

gruptaki mevcut durum itibariyle orta saha cok direncli olmaliydi. izlanda deplasmanindayiz üstelik.

kaan ozan tercihleri bu anlamda rezalet. en iyi kesicilerimiz mehmet ve tolga iken iki tane yeni yetme oynuyor.

stopere topali koymus, orta saha direnc gösteremeyince stoperler bi halt yiyemez %80-90

3 tane merkez forvet varken birini mecburen yazacaktin tahtaya. ileride böyle top tutma ihtimalin %0 cünki adam yok

dogal olarak stoperleri rahat bir mac cikaracak zorlayan olmadigi icin

elinde bundesligada yardiran yunus varken volkan ve yasinin oynamasi düsündürücü.

Maçı şimdi açtım da, 4-6-0 mı oynuyoruz? :red:

Fatih hocam şov yapıyor resmen. Billur şov.

"İstediğimi alırım istediğimi almam. Bir maç 4-4-2 oynatırım bir maç 4-6-0 keyif benim kime ne?" diyor kısaca Terim :)

Ömer konusunda ben de çok abartıldığı kanaatindeyim. Saatli bomba misali bir adam.

Ama Yunus'a çok şans verildi iddiası asılsız. Adam Alper kadar, Yasin kadar, Olcay kadar, Okay kadar bile süre alamıyor nerdeyse düşünün. Toplam oynadığı süreye bakın isterseniz.

Taş gibi takım = İzlanda

Konya'da daha gür yapılıyormuş bu hu hu olayı pehhhhh

Emre'yi Messi gibi oynatmak istiyor Terim.

nasil suratsiz bir adam su terim ya baykus gibi

Emre çok kötü şut atıyor. Topu üst iç kapamayı bilmiyor. Sürekli üst dışıyla ters falso veriyor.

Yine futbol dehası ft süper taktikle bizi şaşırtıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

İzlanda hocası cahil Terim'e 442 ile ders verecek gibi

izlanda sigurdsson + cift forvetle oynuyor ama bunlar gercek takim. forvette iki tane elmander tipinde takim oyuncusu var, orta sahadakiler cigersiz kosuyor.

kagit üstünde cok ofansif görünen kadro skora ve süreye göre tamamen ofansif veya defansif oynayabiliyor.

Forvetsiz olmaz, attığımız toplar duvar gibi geri geliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu herif acilen akıl hastanesine sutlanmali

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt