DK 18 Elemeler M:3 | İzlanda 2-0 Türkiye | M.S | 9 Ekim | TV8

Neyse ya Galatasaray'in maclari gelsin de izleyelim bi Sneijder, Tolga, Bruma fln..

İzlanda'nın 8 numarası ucuza kapabilirsek çok iyi olur.Biraz düz gibi ama yeteri sertliği ve kondisyonu ile çok şey katar.

Fatih Hocam birak ama bize gelme lutfen. Git biraz bodrum yap balkanlarda bir ev al pufur pufur dinlen 2-3 sene

Saydigin adamlardan bir tek Arda fark yaratabilir. Bu adamlarin hepsi olsun Izlanda bizi yine yener.

İyi bir hazırlık ve oyun stratejisi ile görebiliriz. Terim'e kızdığımız nokta bu. Planlama, rakip analizi, taktik yaratıcılık ve kadro istikrarı gibi futbolda isimlerden daha önemli hususların hiç birinde birşey katmıyor.

O oyunculara uygun bir strateji ile İzlanda'dan da iyi bir ekip çıkabilir. Hiç birşey bilmiyorsa bunların çoğu Tuchel, Ragnick gibi adamların elinden geçmiş. Onlara sorsunlar nasıl oynayabiliriz diye.

Bana göre bu akdar Almanya kökenli oyuncu varken takıma Alman hoca getirmek daha mantıklı olur şu anda.

Galatasarayımı özledim

Yemişim bu ruhsuz milli takımı.

Birde sakat verdik şu milli maçlar yüzünden kahretsin.

T@patalk ????

Yalniz bir Rieking'in takimindaki Tolga'ya bak birde bu milli takimdaki Tolga'ya bak...

Milli takimda etrafinda donuyor pas atacak adam bulamiyor , bizde ise gozu kapali dikine kilit paslarla pozisyona sokuyor...

Sadece buradan anlayin Rieking'in bize kattiklarini

Rieking'i harcayanin monackourm. Ft falan biraksin artik tdligi. Eskiden cok iyi iyidi ama artik bitti o isler. Kontrolu kaybetmis bir td'den baska birsey degil artik.
Allah korusun...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne ara bu kadar likeladiniz la kofteler

Sent from my iPhone using Tapatalk

terim istifa etmesinde nolursa olsun kendisinin boşta olması hayır degil

Fatih hodzam malzemeci olarak gelecekse gelsin o kadar kredisi var.

terim 200 kez kovulsa 201.kez gelmek icin yol yapar. hala terim diyen varsa adami hasta etmesin kendi kendine konussun.

Terim birakirsa daha takim calistirmaz. Belki avrupadan kamilin biri cikarsa o zaman, bir nevi firsat transferi.
Bize de gelmez turkiye sinirlarinda hocalik yapacagini zannetmiyorum.

Sırf Tolga için maçı kapatmıyorum :D

Geri
Üst Alt