DK 18 Elemeler M:3 | İzlanda 2-0 Türkiye | M.S | 9 Ekim | TV8

Bizim Dursun gibi konusmaya basladi, 3 kelimeyi 2 saatte zor yan yana getiriyor.

Tamam şehitlere de bağladı birazdan bitirir toplantıyı. Derken bitti

Konuyu Hakkari ye bagladi ve gitti.

Konuyu şehitlere getiriyor adama bak

-Tapatalk-

Rasim bile doğru söylüyor. Spor servisleri kapatılsın. Soru sorulamıyor. Nerdesin lan utanmaz Turgay Demir? Sorabiliyorsan sorsana Riekerink MT'yi ve Galatasaray'ı beraber çalıştırsın mı diye.

şenol güneş yeni imparator yapılmalı. milli görevden kaçılmaz hatta halısaha maçları dahil tüm takımlar şenol güneşe bağlanmalı ve yıllık 3.5 milyondan az maaş verilmemeli.

Her zamanki zırvalar. Ozan süperyıldız, hava şartları, bir tek bizde kadro seçimi gündem oluyor, daha yolumuz uzun. En sonda da ülke gündeminde ne varsa oraya bağla bitir.

şenol güneş yeni imparator yapılmalı. milli görevden kaçılmaz hatta halısaha maçları dahil tüm takımlar şenol güneşe bağlanmalı ve yıllık 3.5 milyondan az maaş verilmemeli.

Herkes Ft mi kendini yedirsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ishal olsan su gibi gitsen kim cikacak Milli takimin basina :D hahaha (Erman)

Galatasaray taraftarının ahını alanın iflah olduğunu şu yaşıma geldim görmedim ben. Bu hep böyle oldu. Sen bu hallere düşecek adam mıydın hoca? İmparator olduğun yerden Aysal'ı bahane edip para uğruna gittin Reyiz'in çırağı oldun. B.k mu vardı da böyle yaptın?

Geri
Üst Alt