DK 18 Elemeler M:3 | İzlanda 2-0 Türkiye | M.S | 9 Ekim | TV8

Geçmiş olsun bu iş burda biter

Bu ateş üfleyerek sönmez

Bu kıro bize gelmesin de başka bir şey istemiyorum.Çıkardığı kadro rezalet.

Topal stoperde kaçıncı golunu yedirdi bilmiyorum.Adam İspanya maçında da orda oynadı batırdı maça.
Ömer hala anlamıyorum bu adam nasıl Leverkusen'de 11 oynar.
Kaan diye biri var ne iş yapar anlamadım.Selçuk'a sövüyoruz da Selçuk arada 2-3 pas atıyor şut çekiyor bari bu hiç bir iş yapmadı.Golden önce yediği müthiş çalım da çabası.

Arda ile ne alakasi var yahu?

Ömer ve Topal gibi 2 vasat oglu vasat stoperin var. Bu nedir arkadas ya.. Ulan yillardir su Caner malini elestire elestire krize girecem, nerde lan türkiye'nin o dediginiz en iyi bek'i..

Dalga mi geciyorsunuz? Medya'nin sisirmesiyle adam ekmek yiyor, her mac'i baltaliyor serefsiz.

2006, 2010 DK'lara da Terim yüzünden gidememiştik diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin.

Yanlis. 2006 da playofflara kaldik ancak deplasmanda hakem lubos michel anamizi belledi. 2010 da ise cok kotu bir generasyon vardi. zaten o takimi daha sonra Hiddinkte Abdullah Avcida basarili olamadi

yasin,volkan hiç bişey yapmadı ikinci yarıda yapamazlar.

kaanın ne oynadığını da göremedim.

m.topalın defansta oynaması saçmalık

Bu İzlanda'nın 8 numarasını çok beğendim yaşı 28 , alalım 4 sene rahat oynar.

terim.gif

Tolga,Ozan'in yedegi?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Liman

Sent from my Washingmachine with Tapatalk

valla Fatih Terim değil başka hocada olsa yapıcak bir şey yok gibi ömer toprakta bir daha mümkünse oynamasın chedcodan beter bir adam..

Ama napalım hiç değilse sizler gibi fırsatçı değilim sahada Türk milli takımı var hocasıda belli oyuncu kalitemiz yetersiz arda burak olsa çok farklı olacağını zannetmiyorum ben ama burak yılmazı ardadan fazla aradık bu gün ilk 45 dakkada...

Allah Kerim
Fatih Terim gelen hocayıda görürürz mumla ararız Fatih Terimi oyuncu kalitesi yerlerde sürünüyor...

Her maç salak salak kadrolar çıkartırsan olacağı bu.

İnşallah Galatasaray ile yolu kesişmez bir daha

Geri
Üst Alt